3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#302 Ronie ez kissé vad angyalosra sikerült,szóval ezért ajánlottad korábban a vad angyalt:))) -
#301 hmmmmmmmmmmmm -
#296 Sok profi csajozós arc jár ide és szeretik átadni a tapasztalatokat a magamfajta lámáknak. -
#294 Épp a napokban. -
#293 nincs eleg tarhelyem :) -
#290 szivike de a sajatno.húúú foglalt :) -
#288 na jo megkonyorulok
dreamgirls.com -
#287 eccere? sokba kerul az. -
#284 Nekem 3 pussy kell! -
#283 en csak 33-as vagyok nerked a 69-es kell :) -
#282 énnnnnnnnnnnnn? -
#281 Breki tud ilyen helyeket. -
Laci #279 Ettől senkinek nem kell tartania! Pénzt annál inkább nem vagyok hajlandó áldozni rá. Elmehet a francba aki a pénzemet akarja (ami hehe nincs is), mi vagyok én bILL GgATES? Na persze, ha most halgatnának rám az érintettek a világ 95%-a a francban végezné :-))) -
Laci #277 Na ezaz. Fog a halál stratégiázni. Nem halok még bele az egyedüllétbe. -
#276 milyen háború?
én fel akarnék szedni egyet nem háborúzni...
de hát ha nem akarja mit erölködjem?
inkább nem is szólok hozzá
de a véleményemet talán elmondhatom egy rohadt topikba, ahol úgyse ismer senki (senkit) -
Laci #274 Rohadt nemek háborúja má megin. Ahányszor több ember reagál egymásra és észrevesznek egy másik nemű embert azonnal ez az idióta nemek közti különbség duma a téma, veszekdések meg minden. Nem mintha én nem szoktam volna elérni a témától a topicokban, de ha nem látok rosszul a téma a csajozás és módszerei. Nem beszélve arról, hogy idejön egy ilyen töketlen fajankó aki sohasem csajozott még, mint én és nem látom a tuti módszereket. Nem mintha nem lennék meg csajozás nélkül, csakhát szerintem a kíváncsiság már többünket hajt és nem érint túl jól, hogy itt csak ez a " hülye nők vs. hülye férfiak" szerű veszekedés megy. Nem vaygok én se szent a témák betartásában de írjon valaki már valami okos módszert. -
#273 És ez:
-Találkozzunk holnap a Nyugatinál az óra alatt!
:) -
#272 hat ize hogyismondjam... ööö majd valaszolok :) -
#270 Nem akarlak elkeseríteni, de fogsz még nagyobb pofonokat is kapni, úgyhogy tedd túl rajta magad.
-
#269 Gáz. -
#268 nem fog ez összejönni
hiába éreznéd jól magad vele, ha nem tudsz vele lenni mert mindenféle férjeket emleget
ááááá nem is akarja ez -
#264 Alig várom a választ. -
#262 Nem tetszett?
Képzeld, egyből válaszoltam. -
#261 Hogy érted? -
#259 most csiped a csajt? :) -
#258 Nem ma kezdtem.
Ui: Bocs a csúnya írásért. -
#255 De előfordul nőknél, hogy nem azt mondják, amit gondolnak és arra kiváncsiak, mennyire vagy kitartó. -
#254 soha ne add fel :))) -
#253 Akkor bizony magad uram ha Olgád nincs:)
Vagy a kardodba dőlsz... -
#250 mit csináljunk, ha egy jobb nő (igaz 30on túl) azt mondja:
"egy jó barátság sokkal többet ér..." -
#247 Nem tudom, miért kéne haragudnom.
Írtam ilyesmit? -
#245 Ez most vicc? -
#244 MIért haragudnék rád?
Ismerlek tán? -
#243 A másik a 30-on túl van, de csak vicceltem. -
#240 Másik oldal:a 30-n innen vagy túl?:) -
#239 Várj akkor hangosabban éneklek:
Fog'be a pofád a kurvatatád!:) -
#238 Szvsz a humor nemtől független(vagy annak kéne lennie).Azért különbség van disznó,hím/nősoviniszta ill. egyéb jellegű viccek között...
A másik meg hogy ennyi idő után már (elvileg)tudnunk kéne magunkról hogy humorosak vagy inkább eröltetettek vagyunk. -
#237 Akkor ezt értsük úgy, hogy te sem? -
#235 Azért hallak halkabban, mert már a másik oldalról beszélsz?:) -
#234 Ezt úgy is mondják hogy:
Shut your fuckin'face unclefucker!:))