3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#354 audiogalaxy.com -
#353 Milyen stílusban vágyol szaggatósra? -
#351 valos élet -
#350 Nem elég, hogy ismeretlen szavak, de mosmá rövidítések is? -
#349 Amit csak kérsz... -
#348 Szóval itt már IRL találkozásig fajultak a dolgok:) -
#346 Te meg, ha csak azért néztél be ide, hogy kötözködj, akkor többet szvsz nem kéne! -
set #345 figyu ha nem tudsz elmenni, fordulj orvosodhoz, gyogyszerészedhez, (Impotens) -set -
#342 Ki is a széltoló? -
#341 Asszem, tudom. -
#340 :)) -
#338 Fiatalabbnak.Amúgy annyira ápoltnak nézek ki hogy az már fokozhatatlan:)) -
#337 És fiatalabbnak, vagy ápoltabbnak tűnsz inkább? -
#336 Erről jut eszembe,múlt héten csütörtökön levágta a szakállam,most egy darabig simaképűt alakítok. -
#335 Rendesen felment az ára.
Az a bolt már ott volt, mikor az a Mc nyitott.
Nem gondoltam, hogy megy még. -
#333 hinye bazz 11500 ert mart cipot is kapni... :) -
#331 Ugyan még a régi(vajszínű, piros és kék csíkkal a talpán oldalt) még egyben van , de akarok venni mégegyet.
Pleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleaseplease!!!!!!!!!!!!!
És mennyi HUF? -
#329 nembaj legalabb nem azik el ma a rendes ruhad :) -
#327 Tulajdonképp valószínűleg ezesetben az öltözködésben volt a bibi(mármint az enyémben).
A tegnapi kánikula után ma zsebes rövidgatyó, fundango póló, meg cat cipő van rajtam, + fél centis szakáll állcsúcson.
Lehet, hogy nem tűntem túl komolynak.
Tehát aki a ruha alapján ítél, az(legalábbis velem kapcsolatban) nem tudja mit veszít. -
#326 vagy csak szimplán nem rughatsz labdába és ezt közli veled,persze női nyelvezetben...
Azt egyébként észrevettem hogy lehet egy nő urambocsá picit butácska,de kapcsolati szinten azért eléggé dörzsöltek tudnak lenni... -
#325 namazalenyeg legalabb a csaj is eszreveszi magat, vagy nem... de akor meg tudod hogy belülröl tuti szöke... -
#324 ja pedig meg setaltal is... -
#323 Nem került olyan nagy energiámba ez a projekt, így aztán nem is izgat különösebben a kudarc.
Bezzeg, ha előbb virág, aztán mozi, aztán vacsi, aztán séta, aztán semmi sex!!!!!
Na az egy kicsit betett volna. -
#322 Sajna egy kicsit dedós módszer:))) -
#321 hat legalabbis visszaallitja egy kicsit :)
-
#320 Nyehehehe...ez jó!Megóvja a férfiúi büszkeséget mi?:)) -
#319 ilyenkor kell hozzatenni hogy : pfffüh, meg jo hogy nem töled akartam megkerdezni:) -
#318 Próba-cseresznye. -
#317 Hát ez tényleg gáz!:)) -
#316 Sajna időnként bejelentés nálkül távozok,hja a sok meló:) -
#315 Az előbb megkérdeztem egy csajszitól, hogy nagy gáz-e, ha megkérdezem, milyen parfümöt használ, mert nagyon finom illata van.
Azt, mondta, hogy igen, nagy gáz. -
#314 hu mar megijedtem hogy ezt nekem irjatok :) -
#313 Szerintem menj el és szerezz egy legalább középfokú humorértői képesítést, aztán gyere vissza.
Csak OKJ-set fogadunk el. -
#312 ts - cs :)))))))))) -
#309 hehehe erre adjatok választ a multkor láttam egy kurva szép csajt a mamájával voltű44 de szolitsd le bazzeg vagy hivd arrébb hogy elmodn neki hogy de jo lene ha de bazzeg hogy teszed azt hogy ne legyen ciki..hehhe vagy simán félre hivod?:))))) benm is tom mé nem probáltam meg -
#307 mint Assassin minket... -
#306 Mér?
Otthatta őket? -
#305 Szvsz ez az egymás kezének megfogása vagy valami triviális....
''elkezdenénk beszélgetni elöször alapvetö dolgokról pl:szerelem, sex, asztrológia stb''
Na én ezen a soron borultam meg leginkább!Ha egy nő ilyennel jönne hozzám oda,vagy megfordítom ha nő lennék és egy faszi ilyennel próbálkozna :vagy körberöhögném vagy otthagynám mint St.Pál az oláh(j)okat...
-
#304 Tudja, mi kell a csajoknak!
Kiváncsi vagyok, mit ért az alatt, hogy "a többi felé". -
#303 biztos o meg a PROFI-t nezte meg :)