3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#562 hozd fel, nemtom merre van... -
#561 az se rossz, csak még kevesebb ideig tart, mint a hennások :))) viszont bármilyen extremitást meg lehet velük engedni :) -
#560 Van tetoválásos topic.
Assassin csinálta. -
#559 aham
nekem most egy donatkacsa rago tetkom van :)))) -
#558 varrva :) jah... 1 dzinn, és 1 efreet készül -
#557 nem azt mondtam hogy irva hanem hogy varva himezve igy jobb?:) szal?
-
#556 írva semmi. nemsokára (ha meglesz a normlis rajz) meglesz a 2. is. -
#555 szoval van tetkod? és mi van rád varva? -
#554 :)) na majd 50 év múlva küldök képet... -
#553 persze pingalj össze egy narancsot azt nezd meg 3 het mulva kb ugyanaz lesz a hatas :)
azt van olyan festek ami par ev alatt kopik ki. -
#552 a henna max 2-3 hétig tart... amúgy a "fonnyadt" bőrön is normálisan néz ki a rajz. -
#551 a műzészi eket nem szeretem, viszont a muveszieket sem :) a tetko marhasag mijen jolfog kinezni 50 ev mulva a fonnyadt börön egy paca... akkor mar inkabb henna az lekopik par ev alatt... -
#550 Nem szorosan ideillő téma, de:
Fiúklányok!
Mi a véleményetek a tetoválásokról? Szép-nemszép, milyet, hova, minek, kinek?
(nem a "szeretlek maca" típusu szemetekre gondolok, hanem a normális, műzészi cuccokra) -
#549 szoval szado mazo? bejön mi?:) -
#548 Zakika: Azt várom, hogy ne csak az utsó 20 hozzászólást olvasd el mielőtt idebüfögsz. -
#546 de milyen tanulságosak... -
#545 Közhely közhely hátán. -
#544 Hát igen de sajna a mai lányok ból is. Persze mindig tisztelet a kivételben.:-))))))))))))
Én valahogy mindig a Kemény csajok ra bukok.
A masni meg a hajcsat sose tetszet főleg az "Én vagyok Anyuka kedvence be állítotságu lányok egyenesen taszítanak".
A többi későb elválik, hogy működik-e a kapcsollatban vagy nem.
Persze az ápoltság elsőrenndű szempont.
Az viszont már nem annyira, hogy BOMBA csaj legyen. Lehetnek fontosabb értékei is.
ITT NEM ÉKSZER STB.-RE GONDOLTAM. -
#543 Jaja lehet, hogy te csaj vagy:) -
Laci #542 Hihi, most mindenki hogy basztatja egymást amikor végre egy nőnemű is itt van. Ilyenkor hormonból vagytok köcsögök egymással mi? Bocs de ez olyan érdekes és hülye egy jelenség, muszáj volt...Nem mintha én tökéletes lennék, de...Szeretném tudni hogy bizonyítja itt valaki a nemét, mert ebben is sokszor kételkedem. -
#541 szerintem te is benevezhecc egy tanfolyamra... de elöbb nölj fel hogy nagykoru legyé -
#540 nem is téged kérdeztelek. -
#538 hmm... és ez csak levelező tagozat, vagy lesz személyes előadás/beszámoló is? -
#537 elöbb edzed meg a sracot :) -
#535 :(((( *hüpp hüpp* most beletapostál érzékeny lelkembe... -
#533 nem, mert nem futottam utána ismerkedni... -
#530 ravasz módszerek... akkor te voltál az múlt héten a cityben? bár nem lehettél... ő elvágtatott... :)) -
#529 :) -
#527 és ha a kiszemelt annyira birka hogy ezt nem veszi elsőre észre? -
#524 Psszt! -
#523 Ne magyarázkodj... -
#522 Az előző természetesen nárcisznak szól. -
#521 De legyen ám vicces, nyuszifül! -
#520 Tényleg egy nő mit mond ha fel akar szedni egy pasit(van tippem több is,csak kiváncsi vagyok te mit írsz)? -
#518 attól függ Oszikának mennyire vagy a zsánere... :))) -
#515 Ne játszd túl szöszi! -
#514 Bocsesz.Nem feltételeztem csak nem volt egyértelmű. -
#511 kötözködsz a hölggyel??? -
#510 ez igen, fiúk, kb. ilyen reakciókat vártam...
Ezt most pejoratívan kell érteni vagy sem? -
#509 Nyári szünidő miatt szeptemberig nélkülöznöm kell itt is és mailekben is:((De nemsokára visszatér,remélem...