34580
RuneScape
  • Taranov
    Mining, Smithing és legfőbb a combat. Nagyrészt azt értem fő skill alatt, amellyel pénzt lehet szerezni új cuccokra.
  • Tarhonya
    No, először is nem mondtam hogy nincs benne hiba. Az üllő és a thieving tényleg szar ötlet benne. amire rá akartam mutatni, az az volt, ahogyan megoldaná a házakat, azaz nem óriási lakóparkok vannak, hanemoda "teleportál" egy leválasztott részbe, ami az rs tájban nemfoglalja a helyez
    t. A halászat tényleg nem jellemző RPG tevékenység, de ebben a környezetben legésszerűbb healing módszer.Különösen így, hogy a herblaw members only.Ha pedig healing potot is lehetne csinálni az apothecarynál, nem lehetne mozdulni a környékén, annyian lennének. Az alapanyagok beszerzése is nehéz lenne.(lsd. str pot alapanyagok) (a herblaw elég nagy buziság szvsz)
    A földműveléssel 2 nagy baj van: a megművelhető terület, ezt már megtárgyaltuk, és a technikai probléma: ugyanis a RS úgy működik, hogy az engine betölti a fenekünk alá a szép kis térképet, és mi mászkálunk rajta, de NEM tudunk rajta semmit megváltoztatni. Különösen a növényzet színét. (most egy két mozgatható dolog, pl. ajtók kivételével)Olyannyira igaz ez, hogy NPC-k ha pl egy questben máshol is előfordulnak, nem tűnnek el a régi helyükről, hanem mindkét helyszínen ott álldogálnak. (ez elég olcsó megoldás, de nincs mit tenni) A föld színe és a növényzet nem változhat csak úgy , a mostani engine nem teszi lehetővé!!!
  • Taranov
    Az állatok legyilkolása az nagyon magyaros. Magyarországon mindig van deesnovágás stb. de másutt ez nincs, hanem vágóhídon történeik ez...
  • Taranov
    az állattenyésztés és gyilkolás
  • Androidus
    Hmmm... most felállítottál egy kategóriát, kijelentetted, hogy ennek márpedig abba bele kell illeszkedni, és ebből a nézőpontból kritizálod :)

Szerintem minden játék olyan, amilyenné teszik. Itt már van halászás, bányászás, sütögetés, el lehet bolhászni örökké anélkül, hogy ütne valaki, szerintem a mezőgazdaság nem okozna gondot. Ellenkezőleg: életet jelentene, mert végre lenne egy olyan skill, ahol nem egymáson áll mindenki, aki épp nyomatja. Jönni-menni kell a palántázáshoz, eközben változik a termőföld színe, változik a palánták állapota, lehet látni, hogy az illető éppen ás, öntöz, vet, vagy szüretel. És mindenki jellemzően külön kockán állna.

De akkor visszakérdezek. Szerinted a jelenlegi felállás szerint azok a dolgok, amik nem tartoznak a szerepjátékos dolgokhoz, feleslegesek?

A termőföldet kigondoltam, csak lehet, hogy nem részleteztem eléggé. Úgy képzelem, hogy kb. 20 kockányi termőföld elég a földművesnek. Felássa, elveti, felássa, elveti, közben a háta mögött már nő is a palánta. Többet nem érdemes elkezdenie, mert csak lenyúlják a termést.

Nézzük, hányan fognak földet túrni egyszerre. Induljunk ki a halászásból, ami egy népszerű skill. Ez nem lesz az, de tegyük fel. Igazából két helyen halászik masszívan a nép: Karamján vannak olyan 20-30-an, a barbár falunál meg olyan 10-en, rendszeresen. Páran még lent a félszigeten kezdenek, és kész. Lumbridge és Al Kharid mellett még embert nem láttam pecázni. Ez olyan 50 ember szerverenként, folyamatosan. Ha ugyanennyien túrják a földet, akkor 20-asával számolva ezer kockát telepítenek be folyamatosan.

Nagyjából felmértem a meglévő, bekerített földeket (Draynor és Lumbridge között, valamint Varrock és Falador irányában). Nagyságrendileg 1500 kocka összesen. Ha azt akarom, hogy legyen egy kis levegőjük (de ne sok, mert akkor pangás hangulata lesz), akkor mondjuk veszem háromszorosára a rendelkezésre álló területet. Az három ezer kocka, vagyis duplája a mostaniaknak. Csak nézzetek rá a térképre, a mostani termőföldek alig látszanak. Simán be lehetne iktatni még ennyit, vannak elég kihalt részek, egy-egy kockányi művelhető föld nagyon sok helyen elfér.

Elolvastam nagyjából azt a játékos házas javaslatot. Szerintem egyáltalán nem jól átgondolt. Attól, hogy jár az agya, és leír mindent, csak a sallangot növeli, nem az átgondoltságot. Egy üllő lehetősége teljesen megkavarja a dolgokat. Akkor most kovácsoljon mindenki otthon? Ez nagyon nem jó ötlet. Nagyon szépen ki vannak egyensúlyozva a dolgok, hogy most mi hol van, és mi mennyi séta. Aki fölveti azt, hogy lehessen otthon kovácsolni, az nagyon nincs képben.

Viszont a lényegi dolgokkal nem foglalkozik. Hogyan lehet kiválasztani a házat? Mi van, ha a belső részeken megüresedés van? Át lehet-e adni egymásnak az értékesebb házhelyeket? Ezekkel kellene foglalkozni, nem azzal, hogy tegyünk tányért a hal alá, mert az úgy szép. Persze, kellenek az ilyen dolgok, mert ettől lesz hangulatos a játék. Jó esetben egy ilyen ötlet nem borít fel egy meglévő egyensúlyt a játékban. De nem csak olyan ötletei vannak, amik nem borítanak fel semmit.

Az nagyon nem jó ötlet, hogy a zárakat fel lehessen törni. A magas szintű tolvajokat hihetetlenül motiválná, hogy betörjenek a nekik ellenszenves játékosok házába. Emiatt az egész házas project elértéktelenedne. Ha én házat akarnék venni az RS-ben, akkor nem azért akarnám, hogy oda betörjenek.

Az árakkal sincs képben. Hogy én a jelenlegi vagyonkámmal meg tudjak venni egy tornyos kastélyt? :) A háznak értékének kell lenni, az nem jó, ha mindenkinek van a legnagyobb.

De nem sorolom, szerintem a srác csak abban jó, hogy gondosan leírja, amit kigondolt, és npc párbeszédekkel fűszerezi :) De ennek tuti köze nincs ahhoz, ami jól megvalósítható. Szerintem a benne lévő buktatók miatt valószínűleg az egész a dugába dőlne, ha megcsinálnák. De nyilván nem fognak semmi ehhez hasonlót megcsinálni, mert az ő oldalukról nézve tele van olyan kunsztokkal, amik abszolút nem hoznak előnyt a játékba.
  • Tarhonya
    Én is kibírom, szoktam nyilat venni boltból. Tudom hogy szar
  • Tarhonya
    Hmm de ismerős ez :)
    Csak nem rsinter.tk?
  • Androidus
    Szerintem az se reális, hogy harc közben benyom egy egész kardhalat, és ettől jobban érzi magát, meg az sem, hogy orrba-szájba gyógyítgatja magát :) De egy ilyen játéknak szerintem játszhatónak, és nem reálisnak kell lennie. Nem esne jól, ha az első betalált kardcsapás után szanitécet kellene hívni a földön fekvő karihoz :)

Ettől persze még lehet jobb a gyógyító skilles megoldás, csak még nem volt szó arról, hogy mitől lenne jobb. És egy ilyen javaslatnak ki kell térnie arra, hogy mi lesz a jelenlegi gyógyító rendszerrel. Ugye nem lesz igény a halászatra, főzőcskézésre, ezt nem lehet elintézni annyival, hogy naésakkor.

A gyorsaságot meg pontosan értem, de ez az engine láthatóan nem áll jól fps-sel, nincs mihez képest gyorsítani. Szerintem.

Az úszás így végülis nem hangzik olyan rosszul. Mondjátok tovább :) Mi lenne a fejlődés benne, mire tenne képessé stb.

Az inventory-val az a baj, hogy minden fajta cucc külön kockában kezelhető csak, és igen sokféle kell a sokféle tevékenységhez. Én például rühellem, amikor keverednek a különböző dózisú str lötyik, és a bankot megnyitva 3 kockát foglalnak. Ugyanez lenne, ha tuningolhatnánk a cuccokat. Lenne 8 fajta r2h, a benne lévő rúnának megfelelően, satöbbi, szóval a világ összes inventory-ja se lenne elég szerintem.

Nem tudom, de nekem nem úgy tűnik, mintha nem foglalkoznának a játékkal. Napi gyakorisággal jönnek ki a hírek. Az más kérdés, hogy nem pont azt csinálják, amit mi szeretnénk.
  • Androidus
    Igen, tudom, hogy ez gyengeség, mert ha member skill lehetne, több esély lenne rá. De mit csináljak, ha ez jutott eszembe :) Azért hátha van rá esély. Egy idő után ők is belátják, hogy a p2p játékosok az f2p felől érkeznek, ezért néha azt is kell fejleszteni. Mit értesz főskill alatt?
  • Tarhonya
    Csak egy baj van: A szerepjátékok nem növény és állattenyésztésről szólnak, hanem harcról varázslatról, stb. A RS is szerepjáték. Ha ilyen (mező)gazdasági dolgok érdekelnek egy játékost, akkor nem egy szerepjátékot fog elővenni. Arról nem is beszélve, hogy a sok ezer, tízezer RS játékosnak nem lenne elég termőföldje. (legalábbis erre nem eszeltél ki megoldást)
    Szerintem teljesen felesleges csavar lenne ezt belevinni a játékba, mert NEM erről szól.
    Egyébként ajánlom figyelmedbe ezt a cikket player házakról, elég jól átgondolt ötlet: http://www.runenews.net/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=6;t=000458
  • Androidus
    Ezt nem értem. Ki tudnád fejteni, mi az, amitől nem illik bele?
  • Androidus
    Lehet, nem tudom. Én is csak feltételesen vetettem fel. Ez csak akkor működhet, ha a torlódás nem okoz nagyobb problémát, mint mondjuk ha a bányában nem férünk egymástól.
    Egyébként szerintem azzal a fajta állatvásárlással, amit én leírtam, nem is az lenne a korlát, hogy csak x mennyiségű boci létezhet mondjuk összesen, hanem az, hogy ha azoknak a gazdái mind odasereglenek a bolthoz, arra várva, hogy újabbat vehessenek, akkor hogyan fogja kezelni az engine a tumultust.
  • Taranov
    Maradjunk abban hogy szar ez a játék :)
  • Lord Marcus
    nincs gondom a te javaslatoddal, csak a jagexxel, hogy nem foglalkozik semmivel se. egyébként állítólag újraírják maj az rst, 3 világ lesz, amit több szerver fog ellátni, a világot is lehet hogy átírják. Ez a motor ez szar. Laggol minden, stb.
    Szal végülis a gyógyító skill. Sztem az teljesen nem reális, hogy egy félhalott katona rohangál, aztán megeszik egy kardhalat, és felgyógyul -). Nemasszondom hogy teljesen reálisnak kellene lenni, deh ez kissé túlzás. Helyettesítené a gyógyító italok, és a gyógyítás, és persze a gyógyítást is cask egy bizonyos fokig lehtne használni, és a fataiguet is viszi. A gyorsaság meg nem olyan hogy felviszi valaki 99-re és nem is látod hol van -). Mivel harcolás közben ha valaki legyengül, akkor lelassul, és ekkor jönne be a gyorsaság, hogy nem alssulna el anynira. Egyébként nem lenne annyira nagy mértékű gyorsaság. Úszásra meg nem kell újrarajzolni a térképet. A nehéz páncélt horóknak hidan kellen átmenni, a könnyű páncélosoknak, vagy qaki nem si használ az meg át tud úszni. És hogy érted hogy hogy tuszkolható be a jelenlegi inventoryí rednszerbe? Maradna a Sisak, a páncél, stb, csakhát lennének spec tulajfonságai...
    Igaz hogy teljesen felborítja a rendszert, deh ezé mondom hogy kissé újrakellene írni a gamet. Csakhát nincs pénzük, ezért nem is valósítják meg az ötleteket. Meg azé mert gazdasági problémákat is okozhat, és már így is csak foltozgatják azt...
  • Taranov
    Nem olyan egyszerű ezeket megvalósítani.
    Androidus: Egy valamibe gondolj bele a pásztorkodással kapcsolatban!
    Meg is mondom mibe :)
    Abba, hogy nem éri meg nekik free skillt csinálni, mert azért nem kapnak pénzt, csak új játékosokat, de csak keveset, mert az állatpásztorkodás nem lehet főskill.
  • Taranov
    elolvastam, nagyon ügyi vagy, de szerintem nem fogják megvalósítani, mert nem nagyon illik bele a játék image-ébe, és ezt minden rossz szándék nélkül mondom...
  • Taranov
    nem is tudom, ez az utóbbi nem lenne túl demokratikus...
  • Androidus
    Hmmm, nekem így első ránézésre elég problémásnak tűnnek ezek a dolgok. Nem tudom, hogy gondolod ezek megvalósíthatóságát, mert:
    - Egy gyógyító skill konkurál az eddigi ételgyártással, amihez ha hozzávesszük a halászatot, hát kábé a játék felét borítja.
    - A gyorsaság kezelése nem hiszem hogy menne ennek a primitív grafikus motornak. Az meg nem javaslat, hogy "írjanak másik játékot" :)
    - Honnan hova lenne az úszás? Szerintem át kéne hozzá rajzolni az egész térképet.
    - A tárgyak felturbózása jó ötletnek tűnik, csak itt meg az a kérdés, hogy ez hogyan tuszkolható be a jelenlegi inventory rendszerbe. Ahány féle tárgy, annyi kockát foglalna, pedig így is szűkös a hely.

Kíváncsi lennék rá, hogy ezekre tudsz-e megoldási javaslatot. Nem mondom, hogy megvalósíthatatlanok ezek a javaslatok, de az ilyen problémákra választ kell tudni adni.

Szerintem egy javaslat ha csak abban merül ki, hogy ilyen levegőben röpködő ötleteket dobál, akkor az elég kevés. Én igyekeztem úgy átgondolni a javaslataimat, hogy azok illeszthetőek legyenek a jelenlegi játékrendszerhez. Azért is kérdezlek benneteket, mert több szem többet lát :)
  • Androidus
    Naaaaaa, légysziiiiiii, olvasd eeeeeel :)))
  • Androidus
    Hát, ha jobban megnézed, ez nagyon nem lehet member skill :) A member skillek mind figyegnek a játék rendszerén, amiről meg én beszélek, az eléggé alapot cserél. Viszont érdekelne a _véleményed_ is :)
  • Androidus
    Hoppá, akkor javítsatok ki, de én úgy tudom (asszem pont ti mondtátok :), hogy a varázsló sipka a magichez, a szakács sipka meg a cookinghoz tesz hozzá. Hát én csak annyira gondoltam, mint amennyit azok csinálnak. Vagyis hogy legyen egy pásztor öltözet is, ha már van szakács meg mágus.

A bocik öldösését az állattenyésztéssel kapcsolatban biztosan át kell gondolni. Vagy más állattal behelyettesíteni, vagy meghagyni a vadteheneket, vagy valami más megoldás. De a tenyésztett bocik eltűnése azért fontos, mert ha ez nincs, akkor túlszaporodhatnak a szerveren alkalomdtán. Akár szerver támadásra is alkalmas lehetne: felvásárolom a bocikat, kilépek, vissza, megint felvásárolom, és ezzel folyamatosan egyre több lenne, ha épp nincs valaki, aki a gazdátlan bocikat megfelelő ütemben öldösi. Tehát ezzel kijátszható lenne a jelenlegi létszám korlát.

Hmmm, azt is lehetne, hogy a tehénkék egy idő után visszacsámborognak a központba :) Sőt, akár azt is lehetne, hogy legyen egy össz bocilétszám, és ha felvásárolták az összeset, akkor a bolt kiürül, és nem termelődik újabb, amíg nem vágnak.
  • Norbesz
    Figyelj ezen nem kell buslakodnod mert örüljünk hogy ennyi van freen.
    Ugyanis szerintem ha megnézel 1 ilyen sokoldalu játékot mint a runescape az nem biztos hogy FREE.
  • Taranov
    Bocsi csak az első három sort olvastam el, szerintem nagyon jó, hogy nem csak player vagy, hanem ötletadó is, de szerintem számtalan ötletök van új skillekre, csak nem akarják megvalósítani.
    Egyetértek Ron Ragm-mal, hogy úgyis csak a memberesek kapnák meg, de szerintem, ha egy magyar, ha a te ötleted megvalósításra kerülne, sokan befizetnének legalább egy hónapra, legalábbis én biztos. Hát sok sikert, és bocsi, hogy nem bírtam ennyit elolvasni :)
  • Norbesz
    Jo hogy nem oculust akarsz a kezükbe adni :)
  • Norbesz
    A végén találtam egy kis dio beütést (1 to állattenyésztés skill :))
    Szerintem jo, de ez elég nagy melo lenne nekik és a carpentry skillt és igérgetik jo ideje és mégse történt semmi... :-/ Ez meg főleg tökölődős lenne nekik de mindenesetre nekem tetszik az ötlet.
    Mondjuk a bocik, csirkék eltünése nem lenne célszerű mivel a bocinak a husa a legutolso amiért ölik (a lower pure fighterek kedvelt tréning helye a bociknál van).
    De mindenesetre sztem mindent egybevéve jo ötletek, kis finomitással persze.
  • Ron Ragm
    tökmindegy, ha lenne úgyis csak a memberesek kapnák meg...
  • Androidus
    Ez most kicsit hosszú lesz, bocsi :)

Szeretnék a Jagexnek javaslatot tenni két új skillre, és előtte kíváncsi lennék a véleményetekre. Én kábé erre gondoltam:

Növénytermesztés skill

Leváltaná a különféle termények jelenlegi termelődését, vagyis minimálisra redukálódnának az öntermő szántóföldek. Ami maradna, az is csökkent minőségű portékát teremne, lásd lentebb.

Kijelölésre kerülnének műveletlen szántóföldek, hasonlóan a mostaniakhoz, csak üresen. A skill gyakorlása abból állna, hogy ezen a szűz területen növényeket termeszteni, és azt learatni. Ezt a következőképpen képzelem el:

A játékosnak két dolgot kellene beszereznie a boltból: ásót és magot. A magot lophatja is, de ezt majd később. A lényeg, hogy az ásójával odabattyog a szántóföld bármelyik parcellájához, és felássa azt. A termőföldnek három féle színkódja lenne:
    1. Műveletlen
    2. Felásott, saját
    3. Felásott, de más játékosé
    Ha folyik a művelés intenzíven a játékban, akkor a föld mindenféle furcsa mintázatokat mutatna aszerint, hogy melyiket éppen hogyan művelik. Növényt ültetni csak a saját felásott kockán lehet, és felásni csak a műveletlent lehet. A máséval nem lehet mit kezdeni. A felásás hatása egy idő múlva elmúlik, ha nem csinál vele semmit a játékos.

A felásott földbe el kell vetni a magot. A mag stackable cucc. Ha elvetette, a játékoson múlik, hogy akarja-e öntözni. Az öntözés roppan egyszerű: a már bejáratott vizesedényeket kell használni a parcellán. Ha kapott vizet, felgyorsul a növekedés, és nagyobb lesz a termés, lásd lentebb.

Az elültetett magból kikel a palánta, aminek a grafikája 4 fázison megy át.
    1. Kis növény
    2. Kifejlett, de még nem termő növény
    3. Termő, vagyis szüretelhető növény
    4. Maradvány kóró
    Ez viszonylag hamar végbemegy, szóval nem kell rá órákat várni. Ha nekiáll a földműves, és megy körbe a földön, mire körbeér, már szedheti is le. A termőföld felásás után ugye saját földként indít, és ezt meg is tartja a szüretelhető állapotig. Eddig nem nyúlhat más a növényhez. Ha azonban egy bizonyos ideig nem szedi le a tulaj a termést, akkor átvált alatta a föld színe, és innentől szabad préda. Felásható, szüretelhető, és magot is lehet róla szedni.

Amikor termőre fordult egy növény, onnantól két opció nyílik meg rajta: vagy leszüretelik, vagy magot szednek róla. Az külön szabályozási lehetőség, hogy melyik növényfajta mennyi magot adjon növényenként, de nyilván egynél többet. Ha magot szedtek róla, akkor már nem lehet szüretelni. A tulaj elővigyázatosságán múlik, hogy szed-e időben friss magot, mert ha nem, mehet érte ismét a boltba.

Minden termesztett növény termése stackable, tehát bevezetésre kerül az eddigiek mellé ugyanannak a terménynek egy ilyen változata is. Az egymásra pakolható mennyiség viszont korlátozott, ez szintén lehet terménytől függő mennyiség. Az, hogy egy palánta mennyit terem, függ az öntözéstől, és a skill fejlettségétől. 1-es szintű skill mellett előfordulhat, hogy csak magot bír szedni, de a termés nulla.

A termések egymásra pakolhatósága kicsit azt is hivatott elérni, hogy a főzőcskének ezekre alapuló tevékenységei kicsit fel legyenek turbózva.

Értelemszerűen a különböző növények termesztése különböző fejlettségi szinteket igényel. A skill fárasztó, bár a pecázáshoz hasonlóan eléggé sokat lehet vele tevékenykedni pihenés nélkül. A skill fejlődésével egyre jobb termés érhető el, és egyre kevésbé fárad a delikvens.

De a legnagyobb poén a kijelölt szántóföldön sürgő-forgó földművesek látványa lenne a játékban :) Látszódna, hogy a másiknak hogyan nő a palántája, lehetne látni, mikor öntözi, szóval ez nem olyan lenne, mint állni Karamján a mólón, huszan egy rakáson.

Állattenyésztés skill

Ez pedig az össze-vissza kolbászoló teheneket, tyúkokat, birkákat váltaná fel. Maradna belőlük mutatóba, de azok csökkent értékűek lennének, lásd lentebb.

Minden állatfajtának lenne egy központi "bázisa", olyan mint egy bolt, azzal a különbséggel, hogy nem kell a kereskedővel közvetlenül beszélni. A boltban szépen termelődnének a friss állatok, amiket nem lehetne támadni, csak megvásárolni. A vásárlás az állat kijelölésével történne. Mondjuk rákattintok a tehénkére, és azt választom a menüből, hogy "Buy cow". Kifizetem, és rákerül a biléta a fülére.

Minden tehénen, ami valakié, van ilyen biléta, csak más színű. Pontosabban két színkód van: enyém és másé. Az enyém tehénnek van egy bizonyos hajlandósága arra, hogy kövessen engem. Ez a szint növekedésével fejlődik, szóval kezdetben még hajlamos arra, hogy elcsatangoljon. Van viszont egy opció a tehénre kattintva, amivel lehet mozgatni: a hívás. Erre minden esetben odajön.

Az állatokat lehet etetni is, bár nem kötelező. A tehén mondjuk a kalászost eszi, azzal lehet etetni. Ha kapott enni, gyorsabban fejlődik, és több húsa lesz.

Az állatok fejlődése nem látszik rajtuk (szerintem túl bonyolult lenne). Az "Examine" opciót választva lehet megtudni, hogy mekkora a fejlettsége az adott példánynak. A fejlődési sebesség és az elérhető fejlettség függ a skill szintjétől.

Ha elég fejlett az állatunk, levághatjuk. Ehhez kés kell, amivel leölve nem védekezik. Ha fegyverrel támadjuk, védekezni fog, és csak annyi húst meg egyebet kapunk, mint most egy "vadtehén" legyilkolásával. Szóval késsel kell, diszkréten levágni.

A növénytermesztéshez hasonlóan itt is bevezetésre kerül az egymásra tornyozható húsfajta, mint fejlettebb változat. Tehén esetén az egymásra tornyozható irha (ez se fog ártani a bőrművességnek), birka esetén az egymásra pakolható gyapjú stb. A tenyésztett csirkék sokkal több tollat adnak.

Minél magasabb szintű a skill, annál több állat tartása engedélyezett egyidőben. Annál kevésbé fognak elkóborolni, és annál több jó dolog lesz belőlük, ha levágják őket.

Ha egy állat eltávolodik a gazdájától (vagy a gazdi kilép a játékból), akkor az támadhatóvá válik (és egy idő után el is tűnik a játékból). Le lehet ölni, mint egy vadtehenet. Ezért lényeges, hogy magas szinten az állatok már elég szépen együtt maradnak. Mondjuk 10-nél több állat egyidejű tartása nem lenne célszerű. Az is elég épületes látvány lenne, ahogy vonul a pásztor a nyájával :) Ja, és természetesen lenne pásztorbot, ami hozzátenne egyet a skillhez :)))

Egyszerre csak egy fajta állat lenne tartható. Az állatok hívása mindig az összes állatra vonatkozik. Az egyes húsfajták, irha, gyapjú csak korlátozottan lennének tornyozhatóak.

Na mit szóltok?
  • Dead Neo
    STENOIS: Eminem - Till i collapse <----itt van amit kértél...
  • Taranov
    Navigation Bar
  • Taranov
    Ott vagyok, de elég szótlan vagy... :)
  • Norbesz
    Gyere csetre
  • Disno
    mi az a navbar? :-)
  • Taranov
    Tudom, de kíváncsi vagyok, moderálják-e. :)
  • Androidus
    Ezt kár volt...
  • Taranov
    A Kibaszott kurva buzi leszbikus fasz picsába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Egyszerűen nem tudom normáliusan megcsinálni a navbart, egy letöltés gombot teszek bele, de kettő lesz. Nem igaz, én nem fogok ezzel szarakodni, nem fogom ezt a szar domaint újra befizetni. Kibaszott póttevékenység ez a weblapnyomorgatás, ami annyira felidegesít, hogy nem unatkozom.
  • Disno
    az almenüket nem hozta be 404es hibával...
  • Disno
    akkor az 50ből 3 én voltam :-P
  • Taranov
    Pedig az müxik.
  • Taranov
    Mindent számol kivéve a frissítést, tehát ha te a főoldalon 10-szer megnyomod a frissítést, nem fog többet számolni.
  • Androidus
    Én szoktam látni Norbeszt meg Tarhonyát néha, de olyan érzésem volt, hogy ők csak "látogatóba" jönnek néha. Királyos, ha még nyomjátok az xp-t, majd figyelem a ranglistát :)