RuneScape
-
Androidus #24198 Hmmm, nekem így első ránézésre elég problémásnak tűnnek ezek a dolgok. Nem tudom, hogy gondolod ezek megvalósíthatóságát, mert:
- Egy gyógyító skill konkurál az eddigi ételgyártással, amihez ha hozzávesszük a halászatot, hát kábé a játék felét borítja.
- A gyorsaság kezelése nem hiszem hogy menne ennek a primitív grafikus motornak. Az meg nem javaslat, hogy "írjanak másik játékot" :)
- Honnan hova lenne az úszás? Szerintem át kéne hozzá rajzolni az egész térképet.
- A tárgyak felturbózása jó ötletnek tűnik, csak itt meg az a kérdés, hogy ez hogyan tuszkolható be a jelenlegi inventory rendszerbe. Ahány féle tárgy, annyi kockát foglalna, pedig így is szűkös a hely.
Kíváncsi lennék rá, hogy ezekre tudsz-e megoldási javaslatot. Nem mondom, hogy megvalósíthatatlanok ezek a javaslatok, de az ilyen problémákra választ kell tudni adni.
Szerintem egy javaslat ha csak abban merül ki, hogy ilyen levegőben röpködő ötleteket dobál, akkor az elég kevés. Én igyekeztem úgy átgondolni a javaslataimat, hogy azok illeszthetőek legyenek a jelenlegi játékrendszerhez. Azért is kérdezlek benneteket, mert több szem többet lát :)