RuneScape
  • Androidus
    Szerintem az se reális, hogy harc közben benyom egy egész kardhalat, és ettől jobban érzi magát, meg az sem, hogy orrba-szájba gyógyítgatja magát :) De egy ilyen játéknak szerintem játszhatónak, és nem reálisnak kell lennie. Nem esne jól, ha az első betalált kardcsapás után szanitécet kellene hívni a földön fekvő karihoz :)

Ettől persze még lehet jobb a gyógyító skilles megoldás, csak még nem volt szó arról, hogy mitől lenne jobb. És egy ilyen javaslatnak ki kell térnie arra, hogy mi lesz a jelenlegi gyógyító rendszerrel. Ugye nem lesz igény a halászatra, főzőcskézésre, ezt nem lehet elintézni annyival, hogy naésakkor.

A gyorsaságot meg pontosan értem, de ez az engine láthatóan nem áll jól fps-sel, nincs mihez képest gyorsítani. Szerintem.

Az úszás így végülis nem hangzik olyan rosszul. Mondjátok tovább :) Mi lenne a fejlődés benne, mire tenne képessé stb.

Az inventory-val az a baj, hogy minden fajta cucc külön kockában kezelhető csak, és igen sokféle kell a sokféle tevékenységhez. Én például rühellem, amikor keverednek a különböző dózisú str lötyik, és a bankot megnyitva 3 kockát foglalnak. Ugyanez lenne, ha tuningolhatnánk a cuccokat. Lenne 8 fajta r2h, a benne lévő rúnának megfelelően, satöbbi, szóval a világ összes inventory-ja se lenne elég szerintem.

Nem tudom, de nekem nem úgy tűnik, mintha nem foglalkoznának a játékkal. Napi gyakorisággal jönnek ki a hírek. Az más kérdés, hogy nem pont azt csinálják, amit mi szeretnénk.