RuneScape
-
Androidus #24191 Hoppá, akkor javítsatok ki, de én úgy tudom (asszem pont ti mondtátok :), hogy a varázsló sipka a magichez, a szakács sipka meg a cookinghoz tesz hozzá. Hát én csak annyira gondoltam, mint amennyit azok csinálnak. Vagyis hogy legyen egy pásztor öltözet is, ha már van szakács meg mágus.
A bocik öldösését az állattenyésztéssel kapcsolatban biztosan át kell gondolni. Vagy más állattal behelyettesíteni, vagy meghagyni a vadteheneket, vagy valami más megoldás. De a tenyésztett bocik eltűnése azért fontos, mert ha ez nincs, akkor túlszaporodhatnak a szerveren alkalomdtán. Akár szerver támadásra is alkalmas lehetne: felvásárolom a bocikat, kilépek, vissza, megint felvásárolom, és ezzel folyamatosan egyre több lenne, ha épp nincs valaki, aki a gazdátlan bocikat megfelelő ütemben öldösi. Tehát ezzel kijátszható lenne a jelenlegi létszám korlát.
Hmmm, azt is lehetne, hogy a tehénkék egy idő után visszacsámborognak a központba :) Sőt, akár azt is lehetne, hogy legyen egy össz bocilétszám, és ha felvásárolták az összeset, akkor a bolt kiürül, és nem termelődik újabb, amíg nem vágnak.