16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#1211 Láttad azt a klipet, amiben a guano apes énekesnője dalolászik az egyik számra? Ad. -
#1210 Én a probléma miatt is sajnálom, meg az egyszerűsége miatt is. -
#1209 Ja küldök apocalyptica borítót a real címedre... -
#1208 Őszintén szólva kicsit sajnálom is a betelefonálót mert hallatszik rajta hogy elkeseredett...Mondjuk nem ő az egyetlen ha telefonszolgáltatókról van szó.... -
#1207 Nem kell eltúlozni! -
#1206 ugy izgulok erted .. :) -
#1205 Hajrá! -
#1204 lassan el kell indulnom itthonról... vizsgázok 1-et, úgyhogy lehet drukkolni. (mondjuk nincs túl nagy tétje, mert még 1 zsák alkalom lesz, de jó lenne mihamarabb letudni :)
Sziasztok! -
#1203 Elég durva az attachement. -
#1202 te meg jól eltűntél megint órákra... tudom, dolgozol... -
#1200 Itt voltam én már korábban is ,de - mily meglepő - dolgoztam:) -
#1199 Jóreggelt a délutáni műszaknak! -
#1198 Csára! -
#1197 joreggelt!!!! -
#1196 Ha tudom, hogy jössz, várok egy picit.
Régebben gyakrabban írtál. Elő kéne szedni a deszkás-diszkós rovatot nem? -
#1195 Regg! -
#1194 *Áááásssííítttt* Jóreggelt :) -
#1191 Jó estéket arcosok! -
#1190 Cs á! -
#1189 Helló! -
#1188 Dobbantottam,pá! -
#1187 Van még,azok olyan 500-1500 között vannak... -
#1186 De az a kis sima autó mennyi.
Real matchbox-ra gondolok. Van még egyáltalán?
A levél átjöve, otthon meg fogom hallgatni. -
#1185 De a kamionokat is nagyon csipázza!:) -
#1184 A nevében is köszönöm.A matchboxok 350-től akár 10 rugóig is lehetnek(de ezek már nagyobb Bburago cuccok)neki elég ha van kereke meg nínús:) -
#1183 Jobbulást neki!
Mennyi most egy medzsó? -
#1182 Küldtem a hotmailesre de a démon visszafordította mert túl nagy volt(900k úgyhogy nem túl nagy ,de mindegy)dobj egy céges címet és megpróbíren oda is elküldeni...
Ja a gyereknek mandulagyulladása van,az irritálta a torkát és ezért hányt.De ez semmi mert most jöttem vissza a fül-orr-gégéről,bal fülében középfültő gyulladás,fel is szúrták ott helyben:(((
Most ha hazamegyek veszek egy matchboxot fájdalomdíjul... -
#1181 Volt régen egy reklám a TV-ben, arról volt szó, hogy a fater tapétát vesz, a család többi tagja meg megmondja, milyet akar. És a fickó dege lánya csíkosat akar, de áátlóóssan. -
#1180 dejo egyeseknek -
#1179 szia, lassan én is... pápá -
#1177 Az enyimnek 3 láb kell... miről beszélsz amúgy? Én átlagos elmeháborodottságnak tartottam... nemaz? :)) -
#1176 Látom, mindenki tudja, miről beszélek. -
#1175 jó munkát. most nekem is van mit csinálnom... de legalább nem nyakig a táblázatokban ülök... -
#1174 en meg joreggelt kivanok mindenkinek.
megyek is mert vegre van dolgom :) -
#1173 Én csíkosat akarok, de ááátlósan. -
#1172 Stabil netet akarooook :(((( -
#1171 Szia!
Van bajod elég.
Nem kaptam levelet. A hotmail-re küldted?
Tudod a céges címet? -
#1170 az milyen jó dolog... csak sima gyomorrontás remélem... ugye semmi baja? -
#1169 Nekem meg bepusztult a freemail-es címem. Ezentúl lécci az [email protected] -os címre írjatok. Megpróbálom a regisztrációt is átíratni... nárcisz, plz küldd el újra a levelet, mert nem kaptam meg... :((( -
#1168 Jó reggelt!Gyerekorvosnál voltunk reggel mert a gyerek telehányta az ágyat...