16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#963 mik vannak ma mar legalabb 1 orat dolgoztam :) -
#962 Mit hallgatsz? ;)))) -
#960 Így van :) köszönöm a kiegészítést :) -
#958 áááá dehooogy... csak idéztem egyik kedvenc rajzfilmemből :))) -
#957 mintha nagyfoku ironia tunne ki soraid közül :) -
#956 A katalógust emailban rendelheti meg, a fizetség kialkudható... -
#954 nahááát.. tényleeeg. Meg kell mondjam, ez zseniális, elnök úr... ;) -
#953 Cégünk mindig az ön rendelkezésére áll asszonyom. ( oopsz.. :) -
#952 tyuha akor a nevetö harmadik :)))
efreet :) amugy nem ÉÖ haganem :) tudod angolrol atvaltottal magyar bill re :)) -
#950 Ha eljutunk odáig, én átengedem... marad 2 esélyes. -
#948 nemis. én tökléetesv agyok. (és sezrény is ) ÉÖ -
#947 jovan elirtam na:) mintha veld nem fordult volna elö :) mar ,par -
#946 Azért mondatszerkesztésben te se vagy rossz... -
#945 huu mingya itt az ezredfordulo mar alig van mar hozzaszolsanyira -
#943 így typozzon valaki nektek... :))) -
#942 oka akor jörhinta :)
bar akormar a sörhintanak több ertelme van :) es az is ugyanugy felkavar mint a körhinta :) -
#940 ne úgy. így: K Ö R H I N T A
na. bolond billentyűzet :)) -
#938 Írd úgy hogy jörhinta, és kevesebb a gond vele :))) -
#937 Bocsi, de rögtön ez jutott eszembe... Aztán könyv le a polcról és pötyög... nagyon jó könyv :)) -
#936 pedig akor elmehetel volna ringlispil nek (hu ebbe belezavarodtam :) nehez szo :)
amugy valami csoda folytan mar nem vagyok almos, mindegy igy sokkal jobb :) -
#934 "Azt a kis sárga motort, amelyet egy kalitkába helyeznek el, s amelyet naponta cukorral és sárgarépával töltenek meg, amelyet kora reggel a nap első sugara húz fel, hogy azután egész nap, amíg csak ki nem fogy belőle a cukor és a sárgarépa, ugráljon, billegjen, és benzinmotor berregésénél is rettenetesebben csiripeljen - kanárinak nevezik."
Nagy Lajos - Képtelen természetrajz : A kanári -
#932 jaja :)
4:30 nevicceljmar olyan koran meg akor se kelnek ha ittlenne a vilagvege.
amugy nemszedulsz meg? 5 oraja pörögni... jol birod nekem 3-4 perc utan hanyingerem lesz :) -
#931 Tomandjerrys módszer? :)))
nárcisz: mennyit szoktál átlagban aludni? 4:30kor én maximum a másik oldalamra tudnék fordulni. ezt jelenti a pörgés? -
#929 hmm ma pentek 13 van?:)
jason rulla :)
amugy iszonyu almos vagyok mar a palcika is kezd elrepedni amivel a szememet akasztotam ki. -
#928 Mindenki nagyon elfoglalt? -
TBWonder #927 Én tegnap is, meg ma is dolgozom.
Amúgy jónapokat.
-
#926 Szia :) tegnap én is... ma relatíve pihi van.
Sza Assassin :) -
#924 Halihó,ma én is leszek(gyakrabban mint az elmúlt néhány napban).
-
#923 Most jut eszembe(?) hogy péntek 13 van. Jó az? Nekem soha semmi gondom nem volt vele. -
#922 nárcisz ma reggel úgyis legyorsullak.... sziasztok :) -
#920 Haller,emberek!Végeztem a határidős melómmal ,holnaptól már többet fogok erre előfordulni.
Most viszont vége a napnak... -
#919 szoval adatfeldolgozas :) -
#917 UUUUUUUUUhhhh :)))) köszi. ezzel az indítással vidámabban indulok neki...
Sziasztok! Mennem kell...
pápá nárcisz :) -
#914 Igen, köszi... drukkolj, hogy mihamarabb végezzek, és ne kelljen holnap is bemennem... -
#911 nem vebdizájn... hívjuk mondjuk könyvelésnek. de ez se jó szó rá. kavarás... :))) -
#910 szarugy ez a webdesign :) telleg azt csinalod egyaltalan?:) faxolt le 3tonna nemsok :) -
#909 gyere segíteni 3 tonna papírból kikeresgélni azt az 1-et, amit keresünk, hogy tudjuk, melyik lesz a következő, és hogy abból talán ki tudjuk találni mit is akart az a cég... -
#908 ma se fogok csinalni semmit :((( tok unalom ez a semmitteves, a dolgomat se tudom csinalni mert minden baromarcu fejes itt a cegnel baszik dolgozni es most 1000 el potolja a mulasztasat, igy nemtudok veluk ertekezni ===> nemtudom csinalni a dolgom ugyhogy csak ucsorgok es varom hogy vegelegyen a napnak...
hat roviden ilyen izgalomdus napom lesz. -
#907 Dolgozni. sajnos nem lehet mindent itthonról megoldani, néha be is kell menni. De hál'égnek ez elég ritkán fordul elő. -
#904 hurra :)))
joreggelt kivanok ezen a szepnek nem eppen nevezhetö aprilisi napon.