16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#1305 ahha na akor errol konkretabban egy kicsit :) -
#1304 Sajnos igen... nemsokára megyek kiállításra haverokkal, úgyhogy nem leszek... ajánlom a neopets-et időűzésnek. stabil 24 órát el lehet tölteni szórakozással... bocsi, de negyed körül indulnom kell :/ -
#1303 huhh mar aszitem unatkoznom kell :))) -
#1302 Kellemes hétfőt a jelenlevőknek -
#1301 joreggelt! meg szombaton is... -
#1300 há' istállom, há nem vak ez a lú, bátor... :) -
#1299 azt elkezdte pörgeni a kutyajat :) -
#1298 namajd meglássuk... vak is azt mondta :) -
#1297 hat nem artana legtobb helyen jopont ha van jogsid, mert igy tudnak ugraltatni :)) -
#1296 meg kellene tanulni autótvezetni... (mármint nekem) -
#1295 biztos valami sztahanov adalekot :)
amugy azert tecett mert kellet ugyet intezni es elvittem a ceges autot azt lehetet randalirozni a varosban :) -
#1294 mit kevertek abba? dolgozniii? brr.... :))) -
#1293 csak most birtam meginni a masik felet... viszont feldobott jol :) meg dolgoni is kedvem volt :) -
#1292 Eddig suli volt, mosmeg ezer a dolog. Azért sziasztok! -
#1291 olyan garfieldosat? ami kimászik a bögréből? én olyanból teát szoktam :)) -
#1289 úgy kellemetlen... nekem 2 megállóval a leszállóhely előtt van egy erős kanyarkombináció, arra szoktam felébredni.. persze nekem se sikerült mindig :) de szerencsére ugyanaz a busz jött visszafele is. -
#1288 1*aludtam el a buszon szorakozohelyröl hazafele telen... na azota ügyelek nehogy sikeruljön megegyszer... marhaszar erzes dögfáradtan 30 percet gyalogolni -20 fokban, ugy hogy tudod ha nemalszol el akkor a haz elött al meg az ejszakai :)
amugy mokas volt mert ugy elaludtam hogy a vegalomason a buszvezetö fütyült ordibalt meg miegymas en meg aludtam azt vegül felrazott a faszi hogy v.a. es mar 5 perce orditozik es amugyis menne haza :) -
#1287 Én 8 óra alatti alvással nehezen bírom... illetve bírom egy ideig, csak akkor nekiállok minden alkalmatosságon aludni. buszon, órán, mindenhol... -
#1286 voltam mar enis igy de rajöttem hha többet alszok mint 5 ora akor nevagyok almos:) amugy reggel olyan erös kavet ittam, hogy... huha... -
#1285 joreggelt szep derüfényes reggelre ebredtünk! -
#1284 Sziasztok... felkeltett a napsütés :) -
#1280 Jó reggelit!
Ritka nap a mai,nárcisznál előbb értem ide:) -
#1279 mint a szauszpark múviban? -
#1278 sebaj ott ugyis tobb az ismerös -
#1277 nem segítesz embertársaidon anélkül, hogy saját előnyödet keresd? el fogsz kárhozni, gyermekem... -
#1276 na az biztos nem en vagyok :) -
#1275 a hátsó szándék nem ingyenes.. a szívesség csakcsak. :)
az önfeláldozás az az igazi :) -
#1274 esetleg szivessegböl vagy hatso szandekbol :) -
#1273 na fogadjunk... :)) -
#1272 inkabb hantaboy :)
ingyen meg a joistennek se dolgozok.. :) -
#1271 csak meg akarja tartani a munkahelyét :) -
#1270 A lojális:) -
#1269 viszont hétfőn már 3-tól lehet nyomulni... szombat lesz :) -
#1268 orszagszerte ugyhogy ezutoszolok az öszes netfuggö modemes kisiskolasnak hogy szombat az hetfö es forditva... tehat szombaton 18:00 tol netezzetek mert sokbakerul az a 3 ora csucsidö... -
#1267 húú de rendes vagy :) tényleg nektek is most szombaton van jövő hétfő? -
#1266 en ingyen tulorazok, söt neha meg komunista szombatot is tartok... szegeny ceg erte mindent... :) -
#1265 A pénz nem boldogít! (De pénz nélkül nem boldogulsz) -
#1264 A munka nemesít! -
#1263 helyes :) -
#1262 ledolgozom :)