16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#1387 Dobbant-óra! -
#1386 Cimbi!Télleg most hogy mondod!
Amúgy besuvasztották garanciába az új mobo-t.
Amúgy van ups is anak meg kéne állítani az ilyet nem? -
#1385 For further info visit www.apcc.com ! :) -
#1384 Itt van a cimborád a neten, aki feszültségvédelemmel foglalkozik és ilyenek esnek meg a munkahelyeden.
Ahol sajnálnak 7-8000 Ft-ot egy 5-ös elosztóra, ott meg is érdemlik! -
#1383 na lehet megint találgatni tovább... holnap gyüvök :) -
#1382 bingo :) najo, azért annyira nem :) -
#1381 akkor tevagy ronda :) -
#1380 szép csapás... tavaj a haverikörben 3-4 modem, pár alaplap meg hasonló pusztult bele a viharokba :)
Laalee: nem a gatyával van a porbléma -
#1379 Nem otthon volt a gép hanem a cégnél,és valszeg nem közvetlen ide cspott,de annyira már elég volt hogy elhalálozzon...vagymittudomén. -
#1378 brrrr bizzar :) milyen hazad van? :) kene bene tulfesz vedelemnek lennie...
egy felidiota :) (amugy okos csak tele van örült ötletekkel :) ) ismerösöm jat ugy anno hogy kitalata lehalkitja a gepet es szetszedte a tapegyseget lekötötte a ventit rola es egy bazinagy hütöbordat epitett rá... müködöt is a dolog mindeddig mig nemkezdett el villamlani, na akor rajött hogy nincs tulfesz védelem ill nemkötötte vissza :) bar ezt eszrevette onnan is hogy szenesre egett minden kartyaja a gepben :) szal te jobban jartal... -
#1377 Helló-Belló(mint Kula bácsi:)
Én megjártam a villámlással,tegnap azért nem voltam mert az alaplapom nem egy hegylakó fajta... -
#1376 a többi gaytaval egy iskolanak se lenne baja :)
talan egy fuck school feliratossal:)
amugy fentvagyok csak volt egy "baromi" fontos megbeszélés, csak minek? :) -
#1375 Felkeltem na... megyek tüdőszűrésre... forróvíz, minden... ejnye, hát nem tudjátok kitalálni :) -
#1374 Jóreggelt kívánok!
Ébredni kéne már! -
#1373 gyenge a fantáziátok :) -
#1372 Vagy a headbangerben vásárolt panterás vagy sepulturás fekete pamutgyatyóról is lehetne még szó.
Esetleg boxeralsó? -
#1371 tudomám hawaii mintás napszütés filinges rozsaszin zöld lepedövászon nadrág.
kösz a födijat -
#1370 nem. van normális térdigérő bermuda jellegű nadrág. na megyek L suliba, addig lehet találgatni, holnap meg kiosztom a díjakat a helyes megfejtést beküldők-ideírók között.
(kiváncsivagyok lesz-e. Ha Rephyx ír ide, az nem ér, ő ismer :) -
#1369 mert te feszulös tokigerö gatyaba akartal emnni?:) -
#1368 :))))) azzal nincs is gond :) -
#1367 mert? nalunk anno semmi gond nemvolt belöle volt olyan tanar aki bermudaba jart a nagy melegben... -
#1366 Hát... szerintem kevés közápsuliban nem okoznék felhördülést :)))
elállt az eső... most megint süt a nap. de maradok a hosszúgatyónál. -
#1365 micsoda konzervativ iskola ...
itt csak csöpögött meg sutott a nap hozza erdekes jelenseg de a legrosszab benne, hogy iszonyu nagy lett a paratartalom -
#1364 nálunk meg eleredt az esik a zuhog és dörög hozzá az ég.. mégse rövidgatyóban megyek suliba :) pedig lett volna felhördülés :))) -
#1363 vegre igy jobb a napom :) -
#1362 ami késik, nem múlik... :) -
#1361 nemtom de közhelyet meg nem irtal ma... -
#1360 azt hiszem azért ez nekik is sok(k) tudna lenni. egyébként idézet honnan? igaz nem szó szerinti, de az értelme ez ott is. :) -
#1359 ezt csak a hegylakonak ajanlom :) -
#1358 vihar közepén kell rézpáncélban kiállni egy hegy tetejére és azt üvölteni, hogy minden isten rohadék... :)) olyan szép látványok a villámlások... -
#1357 Péntek éjjel a Hungárián mentem Buda felől, iszonyatosan gyönyörű villámlásokat láttam. -
#1356 A pontyó az a legelfogadottabb méret a kínai piacon.
-Van ebből a pulcsiból más szín?
-Ez pontyó.
vagy
-Nincs eggyel kisebb méret?
-Ez pontyó! -
#1355 csepelen vasárnap délután jégvihar volt... haver jött föl ircre, ő újságolta. én meg itt vigyorogtam a napsütésben :) -
#1354 pfff de messzevan az a delbuda.. :) itt pentek du esett kb 10 percet... többet nem vagy nagyon alcazta magat :) -
#1353 itt esett... 2X a hétvégén. szombat reggel meg vasárnap éjjel :) ebből mindkettő alkalmával sikerült megáznom, amúcs csak néztük a belváros fölött tomboló vihart. Nagy villámlások meg minden :) -
#1352 nem mondod hogy esett az essö :) nemtunt fel -
#1351 az a pontyó az olyan mint az a pácsó nevű cucc amit nagyon nehezen sikerült beazonosítani? :)
nekem tetszett a 7vége. lejártam a lábam, és vas. éjjel még jól meg is éztam mellé... :) -
#1350 Kínai kifejezéssel: pontyó volt. -
#1349 joreggelt mindenkinek!!!
de rövigd volt ez a hetvege. :( -
#1348 Jóregg!