16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
  • Assassin
    Dobbant-óra!
  • Assassin
    Cimbi!Télleg most hogy mondod!
    Amúgy besuvasztották garanciába az új mobo-t.
    Amúgy van ups is anak meg kéne állítani az ilyet nem?
  • Lteebee
    For further info visit www.apcc.com ! :)
  • Lteebee
    Itt van a cimborád a neten, aki feszültségvédelemmel foglalkozik és ilyenek esnek meg a munkahelyeden.
    Ahol sajnálnak 7-8000 Ft-ot egy 5-ös elosztóra, ott meg is érdemlik!
  • Efreet
    na lehet megint találgatni tovább... holnap gyüvök :)
  • Efreet
    bingo :) najo, azért annyira nem :)
  • Laalee
    akkor tevagy ronda :)
  • Efreet
    szép csapás... tavaj a haverikörben 3-4 modem, pár alaplap meg hasonló pusztult bele a viharokba :)
    Laalee: nem a gatyával van a porbléma
  • Assassin
    Nem otthon volt a gép hanem a cégnél,és valszeg nem közvetlen ide cspott,de annyira már elég volt hogy elhalálozzon...vagymittudomén.
  • Laalee
    brrrr bizzar :) milyen hazad van? :) kene bene tulfesz vedelemnek lennie...

egy felidiota :) (amugy okos csak tele van örült ötletekkel :) ) ismerösöm jat ugy anno hogy kitalata lehalkitja a gepet es szetszedte a tapegyseget lekötötte a ventit rola es egy bazinagy hütöbordat epitett rá... müködöt is a dolog mindeddig mig nemkezdett el villamlani, na akor rajött hogy nincs tulfesz védelem ill nemkötötte vissza :) bar ezt eszrevette onnan is hogy szenesre egett minden kartyaja a gepben :) szal te jobban jartal...
  • Assassin
    Helló-Belló(mint Kula bácsi:)
    Én megjártam a villámlással,tegnap azért nem voltam mert az alaplapom nem egy hegylakó fajta...
  • Laalee
    a többi gaytaval egy iskolanak se lenne baja :)
    talan egy fuck school feliratossal:)

amugy fentvagyok csak volt egy "baromi" fontos megbeszélés, csak minek? :)
  • Efreet
    Felkeltem na... megyek tüdőszűrésre... forróvíz, minden... ejnye, hát nem tudjátok kitalálni :)
  • Lteebee
    Jóreggelt kívánok!
    Ébredni kéne már!
  • Efreet
    gyenge a fantáziátok :)
  • Lteebee
    Vagy a headbangerben vásárolt panterás vagy sepulturás fekete pamutgyatyóról is lehetne még szó.

Esetleg boxeralsó?
  • Laalee
    tudomám hawaii mintás napszütés filinges rozsaszin zöld lepedövászon nadrág.

kösz a födijat
  • Efreet
    nem. van normális térdigérő bermuda jellegű nadrág. na megyek L suliba, addig lehet találgatni, holnap meg kiosztom a díjakat a helyes megfejtést beküldők-ideírók között.
    (kiváncsivagyok lesz-e. Ha Rephyx ír ide, az nem ér, ő ismer :)
  • Laalee
    mert te feszulös tokigerö gatyaba akartal emnni?:)
  • Efreet
    :))))) azzal nincs is gond :)
  • Laalee
    mert? nalunk anno semmi gond nemvolt belöle volt olyan tanar aki bermudaba jart a nagy melegben...
  • Efreet
    Hát... szerintem kevés közápsuliban nem okoznék felhördülést :)))
    elállt az eső... most megint süt a nap. de maradok a hosszúgatyónál.
  • Laalee
    micsoda konzervativ iskola ...

itt csak csöpögött meg sutott a nap hozza erdekes jelenseg de a legrosszab benne, hogy iszonyu nagy lett a paratartalom
  • Efreet
    nálunk meg eleredt az esik a zuhog és dörög hozzá az ég.. mégse rövidgatyóban megyek suliba :) pedig lett volna felhördülés :)))
  • Laalee
    vegre igy jobb a napom :)
  • Efreet
    ami késik, nem múlik... :)
  • Laalee
    nemtom de közhelyet meg nem irtal ma...
  • Efreet
    azt hiszem azért ez nekik is sok(k) tudna lenni. egyébként idézet honnan? igaz nem szó szerinti, de az értelme ez ott is. :)
  • Laalee
    ezt csak a hegylakonak ajanlom :)
  • Efreet
    vihar közepén kell rézpáncélban kiállni egy hegy tetejére és azt üvölteni, hogy minden isten rohadék... :)) olyan szép látványok a villámlások...
  • Lteebee
    Péntek éjjel a Hungárián mentem Buda felől, iszonyatosan gyönyörű villámlásokat láttam.
  • Lteebee
    A pontyó az a legelfogadottabb méret a kínai piacon.

-Van ebből a pulcsiból más szín?
    -Ez pontyó.

vagy

-Nincs eggyel kisebb méret?
    -Ez pontyó!
  • Efreet
    csepelen vasárnap délután jégvihar volt... haver jött föl ircre, ő újságolta. én meg itt vigyorogtam a napsütésben :)
  • Laalee
    pfff de messzevan az a delbuda.. :) itt pentek du esett kb 10 percet... többet nem vagy nagyon alcazta magat :)
  • Efreet
    itt esett... 2X a hétvégén. szombat reggel meg vasárnap éjjel :) ebből mindkettő alkalmával sikerült megáznom, amúcs csak néztük a belváros fölött tomboló vihart. Nagy villámlások meg minden :)
  • Laalee
    nem mondod hogy esett az essö :) nemtunt fel
  • Efreet
    az a pontyó az olyan mint az a pácsó nevű cucc amit nagyon nehezen sikerült beazonosítani? :)
    nekem tetszett a 7vége. lejártam a lábam, és vas. éjjel még jól meg is éztam mellé... :)
  • Lteebee
    Kínai kifejezéssel: pontyó volt.
  • Laalee
    joreggelt mindenkinek!!!

de rövigd volt ez a hetvege. :(
  • Lteebee
    Jóregg!