16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#1347 Reggelt. -
#1346 Jó reggelt! -
#1345 Helóka! -
#1344 Reggelt. -
#1343 Remélem, nem jön át az outlook-on! -
#1342 Na haller!Egész nap csak a melócska,nap végén tudok csak beköszönni.
Az én kocsimban van klíma de egy hete olyan beteg vagyok(ilyen izék ugrálnak ki a torkomból,beszaladnak a sarokba és úgy kell őket agyonverni a partvisnyéllel)és ezért nem hűtök... -
#1341 :) -
#1340 need4speedben én is a barbierózsaszín meg neonzöld kocsikat részesítettem előnyben :) -
#1339 pjuhhh meg jo hogy az enyem rozsaszin különben lebuziznatok :))))) -
#1338 fehér:)
feketét csak a buzik vesznek!:) -
#1337 remélem fekete a kocsi... hétvégén volt hozzá szerencsém nekem is :) 4-5 órán át napsütött fekete kocsiba belecsücsülni... aztán 10 perc szellőztetés után újra :) -
#1336 nekem mondod? tudod milyen jo erzes a valalti kocsi utan beulni a +60 fok os gepsasba?:) egyedul az vigasztal hogy mehetek haza :) -
#1335 Kéne egy klíma a verdába banyek! -
#1334 napsütés rulz!!! csak a levegőből kellene kikergetni azokat a kis izéket amik köhögésre ingerelnek, és nyitott ablaknál üldögélnék a szobában... :( -
#1333 vakarozasmentes joreggelt!!!
tegnap leegtem a nagy napsutesben most meg viszket a böröm ezerrel :( -
#1332 Hi all! -
#1331 Szervusztok mindenki... koránkeltem :)
nárcisz :( -
#1329 Na cyasztok. Ma is nagy pangás volt itt... ennyi munka lett volna? :(
Megyek suliba. Viszlát holnap... -
#1328 Erre én is emléxem azt mondta a balfék hogy az ő billentyűzetén máshol van Tab:)))) -
#1327 nini :))) sziaaa! -
#1325 de a szgép megy... a kondi meg azon felül fogyasztana mégegyszer annyit... :) meg eléggé kivitelezhetetlen itt. :) -
#1324 sajataramforras nemkell a többi van benne :) najo zajfogo nincs de nemveszes a hangja... es nemfogyaszt tobbet mint az egesznap menö szamitogeped :) -
#1323 peersze. pollenszűrővel meg zajfogóval meg szennyezésgátlóval meg saját áramforrással... -
#1322 legkondi... -
#1321 rulez volt az az arc.. anno még mpeg-ben is megvolt. hát igen, no.. az emberi hülyeség határtalan. :)
(csak ne köhögnék ennyire ha beengedem a kinti levegőt... utálom a csukott ablakot :( ) -
#1320 az franko volt :) latam sajnos, vagy szerencsere?:) de tok jo volt ahogy kereste a tab ot fingja nemvolt mere van :) es hogy mirol beszel :) -
#1319 nekem a tv-s cuccok közul az Y2K-s faszi tetszett a @2-n, aki megmutatta, hogy az egész hajcihő felesleges, mert ha nem az OK gombbal csukjuk be az ablakot, hanem fent a sarokban, akkor működik.. a vindóz megoldja a bios-os Y2K inkompatibilitását :)) -
#1318 elöfordulhat...
van olyan ismerösöm hogy kihuzta a gepet a konnektorbol amikor bemondtak a tv ben hogy virusveszely van a halozatokra kötött gepeknel...
no comment :) -
#1317 ehh... komolyan? ;) -
#1316 joreggelt!!
ezerjo ido van
szamarköhöges... :) lehet multkor megfertozteleletk a neten keresztul atment a virus :) -
#1315 Dejó... köhögök mint nagyon... összeszedtem valami allergiát? tavaj ugyanekkor ugyanígy köhögtem másfél hónapig... :/ -
#1314 Üdv mindenkinek! -
#1313 Naigen... Szép reggelt! -
#1312 Jó reggelt mindenkinek!Vége a hosszú hétvégének kezdődik a rövid munkahét... -
#1311 Na visszaértem. Istenkirály idő van odakint, napsütés meg minden :) -
#1310 Na sajnos mennem kell, mert elkések... ha délután normális időben hazaérek, még beintegetek ide...
ha nem, akkor sörvirslis májuselsejét mindenkinek, aki igényli :)
/me elvonul, énekelve: Itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse! ... -
#1309 nehéz dolog megunni... de a transport tycoon (főleg a delux) jobb választás :) csak emellett lehet netezni, és nem kell taszkváltogatással nyűglődni :) -
#1308 aham szoval tamagocsi...
azokat emgunom es ehen doglenek enmeg pacifista vagyok meg virtualisan is :)
inkabb marad a transport tycoon :) az emg elmegy ezen a gepen is :) -
#1307 ja, vigyázz... rohadtul addiktív :)))) -
#1306 www.neopets.com
ott csinálsz magadnak 1 accountot meg 1 petet, aztán nekiállsz játszani vele. elviszed játszani, megeteted, veszel neki az ot kapott pontokból ezt-azt, virtuális tamagocsi, és kb 10 millióan játsszák... az egész a flash-re épül, van rengeteg játék, egy hatalmas világ, minden... ha éppen nem kell mit csinálni, és itt se pörög az élet, azzal szüttyögök.. tamagocsi a végletekig profi módon :) (ja, és tök ingyenes)