Borotválkozás / Epilálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
nekem nem megy... ;( a síma borotvával sokkal jobban le tudom vágni a szõrt!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

RelakS
nemtom... Én le tudom vágni a szõrömet vele, de a pattanásaimat is tövig visszavágja, ami persze újabb pattanásokhoz vezet :(

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

KeKKSZike
Igaz az,hogy a villanyborotvához hozzá kell szoknia a bõrömnek?! Azért nem tudom most normálisan (teljesen) levágni a szõrt, mert még nem "szokott" hozzá az arcom?!

KeKKSZike
hááát... én most szóval! tök xar,mert vettem egy villanyborotvát, de nem nagyon tudom levágni a szõrt a pofámról! ;( vmiért nem vágja le normálisan! ;(

zippofcy
Emlexem 17evesen meg szerettem borotvalkozni, de azota nagyon meguntam! Gyulolok borotvalkozni!!! SEGITSEG !!!!

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

gz8! Milyen típusú az ikonod vonalkódja?
Code39? Interleaved 2 of 5? Code128/93, EAN39/93...?

KeKKSZike
nah, vettem egy gépet... hááát! idáig nem vagyok elájulva, nem jártam olyan nagy sikerrel! de majd bele kell jönnöm!

KeKKSZike
Ha minden igaz,akkor ma fogok venni villanyborotvát, három fejeset! Nyugtassatok meg,hogy azzal is ugyanolyan símára lehet borotválni az arcom, mint a hagyományos borotvával, csak a villanyborotva nem okoz sérülést?!

KeKKSZike
Hjó az új ikonod!!

Coine
Megtörtént, "ott" is leszedtem még szombaton.
Mit mondjak mostanra érett be, ugyanis az elsõ 4 nap kegyetlen volt, szúrt mint állat, kényelmetlen volt, de vhogy elviseltem és most sokkal jobb ez is.
Szintén csak ajánlani tudom, ha nem jön be, akkor is visszanõ pár hét alatt.

KeKKSZike
De vki válaszoljon már arra,hogy megéri-e gépet venni?! Szóval mennyivel kényelmesebb azzal, le tudom-e vágni vele normálisan a szõrt stb... :D

KeKKSZike
hát sajnos nem így...

KeKKSZike
hát, azért van benne vmi, nem?!

KeKKSZike
Ki használ gépet? Én most azon gondolkozom,hogy veszek egy gépet! Gondolom kényelmesebb vele és nem vágod meg magad.. Vagy igen?!

Coine
Egyetértek.

AZ fog következni ha van idõm, ami mostanában nem nagyon jön össze, hiszen plö most tudtam megebédelni...

KeKKSZike
Hogy miért kezdtem el? Mert szõrös volt a pofám! És szerintem nagyon hülyén néz ki,ha vki ott hagyja fiatalon!

Ki használ gépet? Én most azon gondolkozom,hogy veszek egy gépet! Gondolom kényelmesebb vele és nem vágod meg magad.. Vagy igen?!

Gery1980
Nem csak nyáron, egész évben.álam ez alap dolog, így alakult ki, mind hónalj mind pedig egyéb helyen a csupasz bõrre voksolok!:)

Dzsini
Coine: nyáron egyre többen megteszik, és nem csak hónaljban... pontosan tisztasági okokból, sokkal-sokkal kevesebb a gond vele.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Coine
hülye állat :D
minek kezdtél el, ilyen fiatalon borotválkozni ha nem akarsz vmi szõrt az arcodra ?

Coine
Tegnap megtörtént az, amirõl azt gondoltam soha nem teszem meg : leborotváltam a hónalj szõrzetemet.
Megmondom õszintén azelõtt buzisnak éreztem ha vki borotválja azt a helyet a testén (persze csak a férfiaknál, mert ugye nõknél már alapkövetelmény....mondjuk szolidarítást is vállaltam ezzel :) ), azóta megváltozott a véleményem, ugyanis sokkal jobb így !
Szellõzik, nem pállik be, sokkal esztétikusabb...JOBB.
Akinek van mersze hozzá az próbálja ki, legfeljebb visszanöveszti majd.

KeKKSZike
Tudjátok,hogy mire gondoltam?! Lehet kapni arcra gyantát! Lehet, hogy érdemes lenne azzal kitépni egyszer-kétszer mindent szõr a poffámról... Majd kipróbálom lehet... :D

mateos
jajó
G@b0r
úgy is nézek ki. amúgy meg szeretem az arabokat!

mateos
te is bretázol...ha nemmá ugy néznél ki mint egy arab :))
KeKKSZike
Szóval... érdekes az én arcom most!

Olyan pici a szõr, hogy borotvával nem tudom lenyisszantani, de csipesszel meg nagy nehezen ki tudom húzni a szõrszálat! Nem értem... :)

dikki*yysw
Megyek borotválkozni. Remélem megcsusszanik a penge, és elvágom a torkom, és vérbe fagyva talál rám valamelyik albérlõtársam holnap reggel, amikor hazaér a buliból, és hányi készül, és tényleg hányni fog, és kapok belõle.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

G@b0r
mijóta borotválkozol gyerek? Szerintem ez csak kamu :)

Lazarus
akkor nem elég jól csinálod
Coine
Borostának hívják, természetes dolog, barátkozz meg vele, mert csak "rosszabb" lesz.

KeKKSZike
úgy szoktam...

Lazarus
hátrafelé húzd a pengét, úgy kitépi a szõrt tövestül :)
KeKKSZike
Nem hiszem, hogy a pengével, borotvával lenne vmi vaj?! Vagy nem tudom...

Mike
dehogynem :)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

mateos
én Wilkinson Protector 3D DIAMOND-ot használok
ez is elég yó...lehet h még jobb is mint a Mach 3
próbáltam mind2õt...sztem majdnem .a ...csak én dobom ki 3 után a pengét :)
KeKKSZike
Hello!!

Én szeretnék tõletek kérdezni! Szóval, hetek óta azt veszem észre, hogy miután borotválkozom (Mac3at használok, új penge), akkor úgymond kis fekete pöttyök maradnak az arcomon, ami abból adódik, hogy nem tudom teljesen lenyisszantani a szõrt az arcomról! Szóval, majdnem olyan, mintha a bõröm alatt lenne a szõr is hiába próbálkozom, nem tudom teljesen levágni! Mit csináljak?! Nincs vkinek tippje?!

De de! Elõfordul a 4 is, de az átlag 3. Nem szeretem összevissza kaszabolni magam. Van egy jelzõcsík a tetején. Ha elhalványodik, megy a kukába. És álltalában nem éri meg a 4. alkalmat. Egyébként Gillette Gélt használok, ami szerintem a legjobb, elõtte meg természetesen jó forró vízzel kezelésbe veszem az arcomat.
Épp a minap beszéltük a fodrászommal, hogy ezek a mostani pengék egyre rosszabbak. Õ is a 3. használat után kukára küldi. Sajnos ez van. Valóban nem olcsó a cucc, úgyhogy már egyre kevesebbet használok M3-at. Marad a Philishave.
Coine
Nem mondhatod komolyan, h. Mach3 fejet 3(!!!) használat után kidobod, ez pazarlás !

huuúúú!! de érzékenybõrû vagy !!
mit csináltál volna 200 éve?? :o))

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Én M3-at használok, de kb. 3 használat után lehet kidobni a fejet. Van villanyborotvám is (Philishave), de annál meg 1 év, mire normálisan megborotválkozok, ráadásul nem vágja le olyan mélyen mint a M3. A szakáll meg nem divat...
Coine
Az is lehet, mert alkalmazkadó típus vagyok.

KeKKSZike
Vagy már hozzászoktál!

Coine
Nekem nem viszketett 9 nap után sem.

KeKKSZike
Én múltkór három napig nem borotválkoztam és tökre viszketett az arcom! Muszály volt lenyisszantanom!

Coine
Letettem a növesztlésrõl, mert még gyenge.

KeKKSZike
Az arcod egyik részét borotvával a másik részét villanyborotvával csinálod? hm...

gz8
Én is az M3 mellett vagyok, bár a bajusz/szakáll részen a bõröm annyira érzékeny, hogy még anno a Sensor Excelt sem bírta, így ottan vellanyborotvával (Braun) pusztítom a szõrt :)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Coine
Én meg maradok a Mach3-nál.
Most megpróbálkozok egy szakállkával meg 1 bajuszkával, meglátjuk mi lesz :)
már nem húztam le ott 8 napja, érzõdik is.
máshol azért borotválom, persze az arcom.

pedig csak egy 4000Ft-os elemes Maxell borotvám van
nekem géppel is olyan mint a baba segge
ja én is ezt használom
gyógyszertárban kapható nálunk 620 HUF