1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
#915 fantasy dolgokra gondolsz? mer' ha arra akkor igen
mennyi is volt leghoszabb női szakáll? 47 cm? -
#914 a törpe nők tényleg szakállasak? -
#913 haha lehet énis rászánom magam és letépem a fél pofám :D -
#912 zsír.... :D
amugy ma sima borotvával letéptem a bajszom... állítólag jobban nő :DDD -
#911 ja a leírtak alapján már készül a fantom képed -
#910 olvasni passzívabb dolog mint írni, nem ? -
#909 képes voltál visszaolvasni, gecc ? :DDD
höle... :D -
#908 szakmunkás bajusz rulez :DDD -
#907 A villanyborotvával az állam alatti szört is le lehet szedni, nomeg a bajuszt? -
#906 Nem szokott kippattogni hálistennek, ha fordítok rá elég időt, csak ha kapkodok, sietek vhová, akkor...vá -
#905 A másik meg az, hogy mindegy, hogy mivel borotválkozol, az aftershave használata ajánlott, ha kipattog a bőröd...
Van akinek a villanyborotvától is kijön... -
#904 Elmész a teszkóba, kinyitsz egyet, és megszagolod. Én szoktam eldönteni, mit veszek meg ilyen helyeken. Nekem nagyon bejön az illata, főleg a mentolosnak. A másik sem rossz, olyanom is volt. Nivea AfterShave. Egy királykék színű dobozban van. -
#903 az illat lenne a lényeg, az okot korábban leírtam -
#902 Régebben volt/van egy sima Makk 3-am, az 2 ropi volt tavaly nyáron. (A hadseregbe nem mertem bevinni a villanyborotvát).
Ha meg ég az arcod, vegyél Nivea Aftershave-et. 1500 körül van, én nagyon jó az illata, és hűsít, nem pirosodik ki az arcod, és a pattanások ellen is hatásos :) -
#901 Nekem is hasonló van. Nem Philishava hanem Philishave :)
Ezek újonnan 15 körül vannak. Mármint a 3 fejesek. Olyat érdemes venni, bár a 2 fejes sem lehet rosszabb. Ha sok zséd van rá, akkor vehetsz vízállót is, az 20 körül van. Borotválkozhatsz vele a zuhany alatt is :) A többi a "száraz" kivitelű, nem komálják a vizet... -
#900 Mennyi ? -
#899 Ilyen még mindig nem használ senki?
-
#898 Gilette Mach 3 Turbo -
peet69 #897 loool -
#896 -
#895 -
#894 Gondolkozok egy beruházásban villanyborotvára, csak az a baj, hogy párom, mint a nők nagytöbbsége, döglik az Aftershave illatától, én meg égek...de végül is megszoktam a SensorExcelemet, csak a 2 perces, hidegvizes pofagyalu mókák után nevetségesebb vagyok egy bohócnál a piros képemmel. -
#893 nincs -
[Walaki]D`Lair #892 Ez sokmindentől függ... -
#891 Kinek tetszik a teljesen leborotvált nemi szerv?
Szerintetek nincs benne egy kis pedofil érzés,hajlam? -
[Walaki]D`Lair #890 Én nem szoktam a pöcsömet gyantázni he...:DDD -
peet69 #889 HALLOD JOCI A GYANTÁT ELFELEJTHETED NEM SZABAD -
[Walaki]D`Lair #888 Tudom, ott nem is szokta...csak borotvával... -
#887 Eleinte igen - mint lentebb írtam - de aztán megszoktam. Egyébként csak a felső részen szabad gyantázni, de erősen nem javasolt. Lejjebb viszont csak penge, mert nagyon érzékeny a bőr, és ott TILOS gyantával! -
#886 -
#885 Ijjen öregen, minek? :D -
[Walaki]D`Lair #884 És nem viszket utána? Mert spec a barátnőm gyantáztatja mert megőrül tőle... -
#883 Semmi gond. Végülis neten mindent kibeszélnek az emberek. A válaszom: igen: teljesen. -
#882 Én ezt a borotvát néztem ki, ilyet használ vki?
Philishava HQ5812
Én csak azért gondolkodtam a villanyborotván, mivel megvágni nem szoktam magam, de ha sima borotvával borotválom a bajszomnál, ott kis "pöttyökben" elkezd vérezni. Ezek szerint ott vékony a bőröm?!
Ja, és ugy max 10ezret szánnék rá, panasonicot pedig eddig nem láttam olcsón. -
[Walaki]D`Lair #881 Régi pengés borotva powah? :D -
#880 Meg a mai Mach3-akkal Protectorokkal etc. már nyugodtan áthúzhatod többször a felületet... Nem kell félni, hogy lekaristolja a bőrt... kicsit bepirosodik, de aztán elmúlik... -
#879 aki kipattogzik a borotvalkozastol.. probaljon masik borotva habot.. mondjuk erzekeny borre valot..probaljon ki masik borotvat (mach3 pl nekem tokeletes) csereljetek gyakrabban a "fejeket" es fontos hogy ne azonnal szalnovessel szembe huzzatok a cuccost:)) -
#878 olvass a lap aljáig, aztán még egyet vissza, és megkapod a választ... -
#877 Valaki használ elektromos borotvát?
Éppen most gondolokodom egynek a beszerzésén, mivel nem kell pepecselni vele, és hordozható is.
De nem értem, hogy mi a különbség a 3000 és 30000Ft-os, 3körpengés borotvák között, mivel külsőleg elég hasonlóak, de max. 10-et szánnék rá. Amúgy ezek elég jók, mindent visznek? :) -
peet69 #876