Borotválkozás / Epilálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Code39? Interleaved 2 of 5? Code128/93, EAN39/93...?
Mit mondjak mostanra érett be, ugyanis az elsõ 4 nap kegyetlen volt, szúrt mint állat, kényelmetlen volt, de vhogy elviseltem és most sokkal jobb ez is.
Szintén csak ajánlani tudom, ha nem jön be, akkor is visszanõ pár hét alatt.
AZ fog következni ha van idõm, ami mostanában nem nagyon jön össze, hiszen plö most tudtam megebédelni...
Ki használ gépet? Én most azon gondolkozom,hogy veszek egy gépet! Gondolom kényelmesebb vele és nem vágod meg magad.. Vagy igen?!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
minek kezdtél el, ilyen fiatalon borotválkozni ha nem akarsz vmi szõrt az arcodra ?
Megmondom õszintén azelõtt buzisnak éreztem ha vki borotválja azt a helyet a testén (persze csak a férfiaknál, mert ugye nõknél már alapkövetelmény....mondjuk szolidarítást is vállaltam ezzel :) ), azóta megváltozott a véleményem, ugyanis sokkal jobb így !
Szellõzik, nem pállik be, sokkal esztétikusabb...JOBB.
Akinek van mersze hozzá az próbálja ki, legfeljebb visszanöveszti majd.
Olyan pici a szõr, hogy borotvával nem tudom lenyisszantani, de csipesszel meg nagy nehezen ki tudom húzni a szõrszálat! Nem értem... :)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
ez is elég yó...lehet h még jobb is mint a Mach 3
próbáltam mind2õt...sztem majdnem .a ...csak én dobom ki 3 után a pengét :)
Én szeretnék tõletek kérdezni! Szóval, hetek óta azt veszem észre, hogy miután borotválkozom (Mac3at használok, új penge), akkor úgymond kis fekete pöttyök maradnak az arcomon, ami abból adódik, hogy nem tudom teljesen lenyisszantani a szõrt az arcomról! Szóval, majdnem olyan, mintha a bõröm alatt lenne a szõr is hiába próbálkozom, nem tudom teljesen levágni! Mit csináljak?! Nincs vkinek tippje?!
Épp a minap beszéltük a fodrászommal, hogy ezek a mostani pengék egyre rosszabbak. Õ is a 3. használat után kukára küldi. Sajnos ez van. Valóban nem olcsó a cucc, úgyhogy már egyre kevesebbet használok M3-at. Marad a Philishave.
mit csináltál volna 200 éve?? :o))
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Most megpróbálkozok egy szakállkával meg 1 bajuszkával, meglátjuk mi lesz :)
már nem húztam le ott 8 napja, érzõdik is.
máshol azért borotválom, persze az arcom.
gyógyszertárban kapható nálunk 620 HUF