1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
#955 Igen, hozzászokik a bőr az elektromos borotvához, és fordítva is.
Azért használok én is elektromosat, mert gyorsabb kényelmesebb.
Azzal kezdem a napot, aztán mosdás. és borotválkozás utáni arcszesz. -
#954 Hello!
ááálat ez a topik!
Linkeljetek már be magatokról egy "előtte-utána" képet! Tudjátok mikor borotválkoztok. Lehet bozontos, Sandokan, borosta, hetyke/gizda bausz, Kossuth...mindenféle!
Fényképezőt kézbe, rajt! -
#953 -
#952 csak eleinte, utána hozzászokik a bőrod, de ha gépről térsz vissza simára akkor meg az fogja irritálni...
használj niveat, tényleg nagyon jok. -
#951 én azzal és szétvágom magam :) -
[Walaki]D`Lair #950 Az szar...:) -
DecenS #949 Bezzeg ha az új 4 japán acél pengéjű wilkinson protector 3+1 D ultra-t használtátok volna, ezt megelőzhettétek volna... (Az európai öngyilkosjelöltek egyesületének ajánlásával!) -
#948 én meg siettem :P aztán basztam rá egy kis arcszeszt aztán akkorát ordítottam a falon végigrepedt a csempe :D -
[Walaki]D`Lair #947 Én egyből úgy csántam...:D -
#946 nefélj mostmár megtanultam egy életre :DDD -
[Walaki]D`Lair #945 nem oldalra kell húzni, hanem menetiránynak háttal és akkor kijön a szőr, de nem vág szét...:P -
#944 hát most én is :D -
#943 én a kétpengés műanyagborotvával jártam úgy, hogy hüvelykújjal húztam le róla a szőrt, gondolván, hogy nem veszélyes, de úgy megvágott, hogy 2 napig alig tudtam vele fogni. -
#942 borotvával... le akartam húzni a mini szőrszálakat aztán kicsit siettem és slégan húztam le... az ujjam 3 darabban van :( -
#941 mivel? -
#940 geccc ma kegyetlen szétvágtam az ujjam -
zoszt #939 Szoktam.Nekem bevált. -
#938 végülis... :D -
szando #937 azt barátnőnek is kölcsön lehet adni, az elektromosat meg nem :) -
szando #936 én is inkább hagyományos borotva-párti vagyok -
[Walaki]D`Lair #935 Jaja! -
#934 Múlt héten vettem ezt a négy pengés "csodamasinát"! Quatro vagy mi a neve! Hát nekem nem jött be, az a xar nagyon, hogy nem hajlik a feje! Szerintem a legjobb még mindig a Mach3 TURBO! -
szando #933 nekem iszonyatmód kiirritálja a bőrömet... nagyon szar... -
OPM #932 nekem is ilyen van
teljesen meg vagyok vele elégedve, csak az a problémám, hogy mostmár minden reggel kell borotválkoznom, eddig csak 2-3 naponta kellett, mert ugye nem viszi le olyan jól mint a sima borotva, de nem kell a habbal+vizzel xarozni tehát ugyanott vagyok :) ja és a legfontosabb: nem vágohatom meg magam vele -
#931 .l.. -
peet69 #930 Nemsokára magadra aggathatod a Beteg jelzőt :P
[de mi úgy is szeretni fogunk] -
#929 Nem kérdeztem tőle. -
#928 sodi ? -
#927 fúúh. abba aztán lehet KAPASZKODNI bőven :D -
#926 előtte arcot kell mosni, utána kend be magad vmivel :D -
#925 Na, végülis vettem egy Philishave 5426-os borotvát. Kérdésem, hogy aki villanyborotvát használ, szokott használni "Borotválkozás előtti" arcszeszt? -
#924 lol :D -
#923 Muhahahhaa......... -
#922 ehm :) -
#921 -
#920 -
#919 -
#918 -
#917 fél méter :D uhh. . -
#916 loál... rémálmaim lesznek...