Borotválkozás / Epilálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
ezt most nem értem... :)

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

K.András
Nekem a mach3-om le sem visszi a szört :D, jobban mondva leviszi de azzal többet nem lehet borotválkozni.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Coine, The A&O
Semmi, úgy gondoltam, hogy akkor irány az arcplasztika és vetesd ki a szõrtüszõket, hogy ne nõjjön :D

KeKKSZike
Mert Õ mit csinál?

Coine, The A&O
Akkor irány vissza a normál borotvához, de a sírással nem érsz el semmit.
Vagy csináld azt, amit Jacko....

KeKKSZike
De én villanyborotvával nem tudom olyan szépen leszedni arcomról a szõrt, mint normális borotvával... ;(

Tegnap kissé tényleg megnyúzott a penge... szvsz mostanában sokkal hamarabb elkopnak a pengék. Vagy nekem van sokkal erõsebb arcszõrzetem. Asszem inkább utóbbi :)

Villanyborotvában pont az a jó, hogy nem kell pepecselni vízzel, meg habbal, de azért biztos jó úgy is... :)

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Coine, The A&O
néha sajnos igen, ezért óvatosan kell :)

Ramore
Használt már valaki Panasonic villanyborotvát? Vizesen (habozva) is és szárazon is lehet használni.
JHetfield
elsore mindent:D lenyuzza az arcodat:D

Coine, The A&O
Nekem régebben volt 2 pengés Wilkinson protectorom, de annyira jól védte a bõrömet, hogy alig szedte le a szõrt, többször át kellett húzni, amit nem komálok, ezért is váltottam Mach 3-ra, ami momdjuk néha brutálisabb (ha vág akkor is 3xosoan...), deelsõre leszed mindent.

Gladiator
na, elértem én is abba a korszakomba, hogy szarfasz kedvem sincs borotválkozni. pedig még csak 4 hónapja csinálom. amúgy karácsonyra kaptam egy wilkinson diamond 3D-t, és naggyon szar. a 800 forintos gillettem jobb volt nála.

Coine, The A&O
Letisztáztam a helyzetet ;)

KeKKSZike : fogod anyuka ápolókrémjeit, elolvasod mi van rájuk írva és kipróbálod, ha annyira nem jönnek be elbandukolsz a 'bótba és veszel egy, olyat ami számodra szimpatikus.

Dzsini
honnan tudná bárki rajtad kívül, hogy az adott krém jó-e neked vagy sem? és hogy ha allergiás vagy, akkor hogy reagál a tested? 691-nél okosabbat ismeretlenül nem lehet írni. próbálgass, és ami bejön azt használd.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

KeKKSZike
A helyes választ várnám...

Dzsini
695ben feltettél 2 kérdést... kiváncsi lennék milyen választ várnál rájuk :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

KeKKSZike
Most nem értem,hogy mit akarsz... ;)

Dzsini
ráadásul fel sem ;) de komolyan mit vártál mint választ?

KeKKSZike
hjajj mááá! nem kõõõ bekapni!

Dzsini
láttál valakit aki allergiás valamire? fel fog tûnni hogy viszket, ég, stb az arcod...
ööö.. figyu egy kicsi önnállóságot esetleg? :) coine leírta hogy mit.
"Bármiilyen krém, amire rá van írva, hogy arcápolókrém vagy hidratálókrém." - innentõl válassz kedvedre :)

KeKKSZike
Van egy ilyenem,hogy AfterShave balzsam! Nivea... De ezt most akkor is kenjem az arcomra, amikor nem borotválkoztam?! Mégis hogyan veszem észre, ha allergiás vagyok rá?

Dzsini
körömvirág ha nem vagy rá allergiás (fel fog tûnni ha igen) akkor egy nagyon jó bõrregenráló... neked szerintem inkább egy hidratáló-bõrápoló kell (nivea, atrix, stb...)

KeKKSZike
OKs... kösz
Körömvirág krém az hjó?

Dzsini
próbálgass, és amelyiknek a leginkább örül a bõröd, azt használd.

Coine, The A&O
Bármiilyen krém, amire rá van írva, hogy arcápolókrém vagy hidratálókrém.

KeKKSZike
mivel krémezzel le az arcom?

Dzsini
ne borotválkozz (ez opcionális) + arcápoló krémek (alapvetés borotválkozás után az after, meg amúgyis naponta illik lekrémezni fõleg hidegben...)

KeKKSZike
Hjajj nem tudom... ;( Egyre kevésbé bírja a bõröm a borotválkozást! :( Mivel lehet rendbe hozni egy kicsit a megnyúzott bõrt?!

FREAK
miiiiiii??????????

Riszpekk

KeKKSZike
Mivel kenitek be az arcotokat, ha kezd kipattogzani?

Coine, The A&O
vagy fogja meg a hidegfrontot :o)

Dzsini
"De olyan hülyén néz ki! Odahajulok a tükörhöz és látom... :("
a természet ellen lehet küzdeni, de érdemes? inkább menj el szélvihart visszafogni... talán esélyesebb? :o)

KeKKSZike
De olyan hülyén néz ki! Odahajulok a tükörhöz és látom... :( Így lassan semmi értelme a borotválkozásnak! Gondolkoztam már arc gyantán, hogy kipróbálom! :D

Coine, The A&O
ott a pont a mondat végén.

Dzsini
vagy növeszd meg, és onnantól nincs borosta :)

Coine, The A&O
Még mindig az alap borostával szenvedsz ? Az soha többet nem fog eltûnni (vagy ha már nagyon öreg leszel max. akkor), hiszen vhonnan kell nõnie a szõrnek.
Ha ennyire zavar miért nem gondoltál az elején az epilálásra vagy a gyantázásra :)

KeKKSZike
:DDD

Csak sajnos nekem sokszor olyan is van,hogy új a pengém és mégse tudok leszedni mindent! Én borotválkozás elõtt meleg vízzel megmosom az arcom, hátha egy kicsit segít... ;)

Gladiator
Na, kipróbáltam egy új pengével a borotválkozást, és egy húzásra leszedett mindent, eddig aszittem én vagyok a béna, azért kell 3x-4x újrahúzni, de mégsem, tök király most a pofám

KeKKSZike
Az a baj,hogy a villanyborotvával nem lehet olyan símára borotválni az arcot... ;(

Lteebee
A villanytól eleinte majd mindenkinek kipattogzik, aztán hozzászokik.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Lteebee
Volt,hogy 2 hónapig küldtem egy pengével, és vágott még, aztán cseréltemés azt vettem észre, hogy átsuhan a szõrszálakon.

Lteebee
A legdurvább az, hogy holmerre nõ.

Dzsini
90% genetika... az is hogy hol nõ, és az is hogy mennyi... a maradék az, hogy mikor kezded vagdosni.

Coine, The A&O
Sztetek mitõl függ igazán, h. kinek milyen erõs az arcszõrzete ?
Csak, mert lassan 2 éve borotválkozok és annyira nem erõs, h. akármit is tudjak növeszteni. (pihedolgok felejtve)

Gladiator
:-) lol

Lteebee
Vegyél egy újat és rájössz,miért kell cserélni.

Gladiator
nah, genya egyhuzamba elolvastam mind a 665 levelet. Kekszikének végigkövettem a fél életét, eleinte, mikor megborotválkozott, azt írta, hogy húúú, de imád, eltelt több, mint 2 év, és most meg már utál. amúgy én asszem 3 hónapja kezdtem, egy 800, vagy 1100 forintos gilette borotvával, és azóta nem cseréltem pengét, pedig csak 2 pengés, vagy milyen. hetente 2x szoktam vágni.

csõ

Lteebee
Én mostanában hetente max 1x.

4-5 napos. Huhh. Ugyan múltkor én is hagytam eddig, de én inkább levágom 2 naponta. Inkább fázzon az arcom, de legalább nem nézek ki úgy mint egy vadember :)

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Lteebee
enyém 4-5 napos és már-márkéne,de aztán majd fázik az arcom