112362
Konzolosok gumiszobája
  • St
    nyissatok újat, mert extrém sok erőforrást eszik ez a topic a 110e üzenetével, ezért minden 100e feletti témát lezáruk
  • Alien!
    gyakoroltam a mozdulatokat,de hát nemigazán eredményes(még).....a kényszerítő nagyon fasza...bár látványilag a fifa mintha jobban ki lenne dolgozva....de ettől függetlenül a legjobb ilyen gamma....és végre eredeti nevek!!!!!
  • mohus
    gyakni gyakni gyakni:)

a pro evo 3 (játékosok foruma) topicban nyomtam egy pár linket az irányításhoz
  • Alien!
    én nyomom...kegyetlen fasza lett...annyira élethű,hogy még nem tudtam gólt rugni...:)
  • barret
    addig is nyomd a max payne 2-t!
  • Adi
    nap=napja :)
  • Adi
    UHHHHH!!! Rájöttem, hogy pár nap pc-s vagyok!:))
    OK:
    Nincs ps2-m csak szegénykémnek az egyik joy-a és ez rgb kabel + ami áram alá helyezi a fekete ördögöt! :))
    No nem baj, pár nap és I'm Weasel ja ja bocs I'm konzolos!!:)
  • Ramza
    Mariahilferre 15 éve be nem tettem a lábamat.
    Az egy állatfarm :)
  • Adi
    Apámék is ezt mondják róla. Nekem is akkor meg kell nézzni!!:)
  • Adi
    Aha! Az gáz!! Idegeskedés...
  • mohus
    OFF

ja de hogy tünetileg is érzékeltessem...olyan érzés volt, mint amikor rányomod az ujjadat a hasad egy pontjára és ott tartod...na és ez az érzés egész nap ott volt (persze ujj nélkül)

ON

nyomja már valaki a PES3-at?

• mohus
    biztos a tudat alatti - feleslegesnek mondható - aggódás miatt volt:) majd megtudod, ha lesz kölköd, főleg az elsőnél

• Laza
    Kill Bill allat... mindenkinek ajanlom.. :)

nezzetek meg ezt :)
    http://www.pong-story.com/
  • aabyssx
    Háj szpidü robotto eksön (ZOE2) rulez nagyon!
    Ilyen igényes mindentszétb*szokkörülöttem játékot ritkán látni!
  • Laza
    nem hiszem, hogy barmivel is jobb lesz, mint az elso resz volt...
    az pedig botranyos.. :)
  • Adi
    Mo. nem egyszerűen le van maradva!! (közlekedés)
  • Adi
    "pocakproblémaim voltak,"
    Mit értesz ez alatt??
  • mb66
    aha meg a gatyad is ramegy csak arra, hogy 2 orat parkolhass. ha nem veszel jegyet vagy lejar s 10 percel kesöbb ersz vissza a kocsihoz mar ra is basznak egy kerekbilincset rosszabb esetben viszik a kocsidat is...
  • mohus
    Jártál mostanában Bécsben?

ja a mariahilferen ott pofognek a sorbanállo autok az arcodba:)

egyetlen jó Bécsben, az a kulturalt parkolas...senki nem áll a járdára szabálytalanul tele vannak örzött P+R cuccokkal ,amit már a városbajövetelkor kijeleznek, hogy merre hany hely van még...na ettol mi 20 evre vagyunk
  • mohus
    "SZVSZ nem mindegy, hogy gagyi-hent, vagy sztájlis-hent."

persze hogy nem....MINDKETTŐ KELL NEKEM:)

a WOH koopban isteni volt:) amikor jöttek a főellenségek sorban...na az nem volt egyszerű

én ezekből hiányolom az i.linket...igazán tobb gamma is lehetne i.linkes
  • mohus
    ja sasolom a kockát:)

otthonosan ...kérdezz:)))))mindent tudok...egyszer mar volt kezembe kockajoy:)

Csipi két pelekázás közben teljesen padlora ment, plusz ez a Schumi ügy:)....megertem...tavaly nekem (Alex augusztusi) egész karcsony alatt pocakproblémaim voltak, lehet hogy gyerek miatt idegileg kicsit megfeszultem, bár ezt en meg nem ereztem csak a tudatalattim...aztan kivizsgaltak mindenhogy es semmit nem talaltak...aztán jott a tavasz es el is mult

ja Csipi gyermeke is Alexander....ez kicsit fájt nekem, de erről nem a gyerek tehet:) de ezt sem komolyan gondoltam persze....

• Adi
    :)
  • Gábor
    Jaja, qrvára tud fájni,ha elüt egy rohamtűzoltó!
  • Adi
    Háá' Ja!
  • CHEAPBOY_GA
    áhh lassu szarok a tobbiek mit kepzelnek?:))

Piros auto ele nem kerulunk bazeeeeeeeeeee:)
  • barret
    nem az ő hibája! a többiek nyuszik...
  • Adi
    Kicsi vátltás nem ártana már, mert uncsi ez, hogy Schumi nyer a végén állandóan!!:)
  • Adi
    Szívtá Cheap?:)
  • CHEAPBOY_GA
    vagy programsorozatba:D
  • CHEAPBOY_GA
    De hogy a V rallyt jobbnak titulalni mint a tobbi rallyt, az kesz:D

Izemize, nem azer az tetszik neki mer az van kockara MOhuss (BTW van meg ra 3 masik mind1, latom figyeled a kockat:D:P ) szegeny Csipink mar a ps1es idokben belehabarodott abba a szvsz messzemenoen szar gusztustalan dodzsemtologatos programba:)
  • CHEAPBOY_GA
    En Azon rohogtem egy jot amikor Csipi irta hogy rossz a kedve, mert Schumi VBs lett s olaszhonba maradt a trofea is ehe ahogy annak lennie kell:D..

Mondom megkergult ez a Csipi gyerek:) 6-1re oda vot mar gyozelmeket tekintve is csapva rendesen a raikonnyen kicsuszik, szoval haggyuk mondottam en:) Csipi gyerek meg:P
  • CHEAPBOY_GA
    :D Nah az autoval kozlekedoket ne szidd, akik csak verdavala mennek (ugye ezek minden ami nem olasz:P) azokat szidd:D
  • Ramza
    Jártál mostanában Bécsben vagy Prágában?
    Ha igen, érezted a minőségbeli különbséget Budapesthez képest?
    És tudod, hogy többek között mi ennek az oka? Hogy az egész belvárosból ki van tiltva minden autó a picsába.
  • Kou
    BOCS!!
    SAFASFDASFASFASdfsdvycyí
  • aabyssx
    Ejj, egy utolsót lefekvés előtt: ;)

• aabyssx
    SZVSZ nem mindegy, hogy gagyi-hent, vagy sztájlis-hent.
  • aabyssx
    Vazz', nem akarom már megint a szokásos szélsőségemet előhozni, de nem ég és föld (stílusban és igényességben) a Kurenai és a LOTR (persze csak a képekre gondolok)?
  • aabyssx
    Meg mégegyet. :)

• aabyssx
    Ha már amúgy sincs forgalom, akkor színesítek egy kicsit...

Tenchu: Kurenai

BTW remélem, hogy azér' nem lesz olyan elb*szott mozgás ebben is, mint a Wrath of Heaven-ben. (Ami ugyan biztos, hogy senkit sem zavar rajtam kívük... ;)
  • mohus
    de csak azért volt "gáz" mert csak egyedül lehetett hentelni

viva Dinasty Warriors 4 viva LOTR:ROTK

ez kell a konzolosnak:)