112362
Konzolosok gumiszobája
-
Most nagyon kötekedős kedvemben vagyok. >:D
Tehát:
1. Minek erőlteted PC-n?
2. Egyáltalán miért érdekel a HALO?
3. Amúgy ez teljesen pozitív dolog, mert most kereshetsz új drájvert, meg ápdéjteket és így sok-sok kellemes időtöltést szerzel magadnak. Sőt, ha sikerül valahogy megoldani, akkor dicsekedhetsz másoknak, hogy Te milyen nagy (mindenhez értő) zseni vagy. Szóval még barátokat is szerzel. Ezért jobb minden PC-s játék!
-
Az öcsém is pc-n játssza, neki tökéletes. Mondjuk Ő gforce-al keni. -
Hááát... Hogy a klasszikust idézzem: "Kérem kapcsolja ki..." -
Különben tényleg megfigyelhető a különbség a stílusban. Gondolok itt ugye usa vs kelet a verekedős játékok terén.
Szóval annak idején játéktermekben nyomattuk mi is a MK2-t mint az atom, de ott a lényeg azon volt, hogy vér+fatality+brutálkodás. De pl. egy Tekken-nél, DOA-nál, VF-nél HARCOLSZ a KARAKTEReddel. Szerintem ami hiányzik az amcsi játékokból az a (bocs nem tudom jobban kifejezni most) a LÉLEK. Élnek a szereplők, de valahogy mégsem az igazi... Nincs beléjük lehelve a lélek. És soha nem is fogják azt elérni mint amit egy keleti játék. Nem lehet. -
Elég újdonsült "konzolos" vagyok, nincs sok játékom. Majd egy év múlva visszatérhetünk erre. ;)
De mivel a fő platformom azért még "többé-kevésbé" a PC, nagyjából sejtheted. :D -
pffff...gondoltam jáccok pc-n a Haloval...Nemtom de nekem a lövésnyomok helyén fehér téglalap textúra van....Egy nagyobb csata után olyan mintha kiömlött volna egy teherautónyi mész a pályára...:) Ati Radeon kártya.... -
Én csak nagyon-nagyon-nagyon keveset tudok megemészteni belőlük.
BTW kiváncsi volnék néhányra (konzolon) amit bírsz. Hadd kritizáljam őket! >:) -
Én mondjuk komálom az amcsi cuccokat... ^.^ -
A Mortal Kombat nevetséges, amerikai sz*r a SC2-höz képest. -
SC2-höz már volt szerencsém, de a VF4 EVO-hoz sajna nem. Biztos jó lehet, ki kéne próbálni... -
Na bazz! Grand... Természetesen D nélkül... -
A story módja az sc2-nek elég faszányos lett állítólag (nekem még sajnos nincs +), úgyhogy viszonylag sokáig el lehet vele szórakozni.
A VF4EVO story módja viszont... Hmmm... Nyamiiii... Azt hiszem az 576Konzol-ban írták, hogy a "verekedős játékok Grand Turismo-ja". Van benne valami... Még mielőtt gyanúsítgatnátok: Nem vagyok a SEGA beépített embere! ;) -
Kösszentyű, én is inkább efelé hajlottam. :)
Egyetlen problémám még vele, hogy azt olvastam egy idő után eléggé unalmas tud lenni. Bár tapasztalatom szerint ez majd minden bunyós játékra igaz single player... -
SC2!!!
Ha lehetőség van rá, tegyél egy próbát a Virtua Fighter 4 EVO-val is. Nekem nagyon tetszik! -
ja,jó a video!!! -
soul calibur2 egyértelműen! -
Jinchuu #112176 Nekem ugyan nincs meg egyik sem, de biztos vagyok benne, hogy a legtöbben a Soul Calibur 2.-őt fogják javasolni! Úgyhogy én is azt javaslom! :D -
Serintetek melyik verekedős gammár érdemesebb inkább
beszerezni?
Mortal Kombat - DA vs. Soul Calibur II. -
nemhinném hogy rontják.....nemtom mivel lehetne rontani.. videokat láttam..és rohadtul megnyugodtam... kibaszott élvezetesek lesznek az átvezetők..látványosak stb!!!a meriles börtönös találkozonál majdnem könnybeláadt a szemem!:) -
November közepe, ha jól tudom. -
Jinchuu #112172 Tényleg ez a Rebel Strike mikor jön GC-re? Azt hallottam, hogy már nemsokára kapható, pontosan mikortól? -
MGS felejthetetlen,kérés nem teljesithető! -
én egymás után ötször!ennyiszer semmi mást...a stílusban etalon a game!ha nem rontják el,tarolni fognak vele! -
En akkor mar 10x jobban varom a Monster Hunter-t... :)
van belole faja videjo -
felejtsuk ez az MGS remake temat, mert csak vita lesz belole :) -
pont ezaz, hogy latok :) -
a 2. pontrol most nem nyitok vitat... nem mondtam, hogy rossz jatek lesz, csak az only Kocka tulajok vannak tolle elszalva :) ennyi...
meg PCn is tobb jatek van, ami elorebb van a varolistamon :) -
annyiszor vittem vegig, hogy nem tudom megszamolni... :)
nemreg pl atmentem uncsitesomhoz, betettem, es beszelgetes kozben majdnem vegignyomtam.. :)
boven a helikopteres resz utanig.. :) kb 2 ora alatt... -
legalabb egyvalaki van, aki megerti, mirol van itten szo kerem szepen... :)
ezeknek a jatekoknak ugylatszik csak a kockatulajdonosok tudnak ennyire orulni... :)
(hummm, meg csak a kockara keszulnek ilyenek:)
nem mondtam, hogy rossz lesz, de csak egy remake... -
én csak kétszer toltam végig. mégis a legjobban várom azt a gamezt -
mer az Sgn kivul messzebb nem lacc:D
-
A MGS feldolgozás biztos, hogy jó lesz (mivel elég nehéz elrontani), de én ezt csak tehetséges fejlesztők felesleges pazarlásának tartom... :(
SZVSZ a remake dolgok (még ha olyan jóra is sikerülnek mint a Resident Evil 1) csak töltelékek. -
Jól teszed! Már csak a Shenmue miatt is érdemes! -
1) 100szor?????
2)és?? a resi feldolgozás se ugyan az sőt jobban tetszett a fanoknak mint az eredeti!....
szal kötelező... főleg hogy szvsz több új dolog lesz benne mint egy resi feldolgozásba (más átvezető filmek, máshogy kell harcolni a főellenségek ellen stb) -
folleg, hogy a Kockara jon.. :))) -
miert, hol a tobbseg?!
en nem ugy vettem eszre seholsem, hogy varnak mint a messiast... -
neked csak ez ragad meg?:D
Csoppet szegenyes jatekizlesre vall:P -
Hat meg mak hogy ezzel a velemenyeddel a kisebbseget kepviseled:DD -
megnéztem egy-pár MGS3 videót is...
nekem egyből a predator 1 film jutott eszembe nemtom miért.... -
mint én is!!!eladtam 30-ért mindössze 30-at buktam rajta 1 év alatt...