112362
Konzolosok gumiszobája
  • barret
    mint én is!!!eladtam 30-ért mindössze 30-at buktam rajta 1 év alatt...
  • barret
    dc is igy járt!
  • barret
    mihez?
  • cloud.strife
    Amúgy lehet hogy veszek egy DC-t!!! :)))
  • cloud.strife
    Nekem is kezd gyanús lenni ez a naggyon-denaggyon olcsósága!!! :\\
    A PS2 mér 60e még mindíg? Vazze nem értem!!! :)(
  • Laza
    mar megint a Kocka ajnarozas megy?! :))))))

sztem nem sok embert erdekel egy MGS felujjitas, miutan mar 100x vegigvitte.. :)
  • mohus
    jól van na:)
  • CSOCSO
    ééés bameg?:) egy gamez 16 ezer ft:)))))
    hurrrááá:))))))))
    Gc -t elég kötelező venni...leginkább MSG feldolgozásért, rebel strike miatt, resi feldolgozások (már akinek ez a kedvence)stb... aztán ugyis egy csomo gamezt kiprobál magátol az ember..aztán rágyün hogy király kis konzol ez...
  • mohus
    ja c=k...mindegy:)

79 dolcsi...egy közepesen jobb cipő ára...pfff

lassan egy GC játék többe kerül ,mint maga a gép

a DC esetén nem tudom ,hogy voltak az utolsó napok:)))

[mivel nem nagyon foglalkoztam a Saturn után a konzolokkal, a PC akkori viszonylatban rég megverte a konzolokat...az első 3D kártyákkal]

de mit is akartam ezzel mondani?:)

már nemtom
  • Alien!
    az meg nem is baj,hogy exkluzív....:)
  • mohus
    "Habar GC-nek meg mindig van par olyan tulajdonsaga ami kiemeli a tobbi kozul es csak ra jellemzo."

pl nincs rá excluzív értelmes autós anyag:) csak MarioKart
  • aabyssx
    Jé, még egy:

• CHEAPBOY_GA
    Mer az Xbox aztan nem rohadtul aron alul megy csak mi?:D

Hagyjuk mar ezt baze.
  • JackSlater
    Igy kezdődött ez anno a Dreamcast-nél is...pont ilyenkor vettem,és fél éve volt hátra...
  • CHEAPBOY_GA
    "After famously withdrawing the GameCube from their shelves Argos are to re-stock them.
    Argos decided that the GameCube wasn't selling enough so they reduced the price to £79.99 to clear stock. The GameCubes sold quickly and Argos stopped selling them.

A recent advert was found in a newspaper that stated it will be being sold again, at £79.99 to comply with the price cut.

Other retailers have dropped the GameCube but reports suggest they may re-stock it for the holidays.

"

Na tessek, alakul ujra a Cube helyzete:)
  • mohus
    GRATULA A GC-nek....
  • barret
    Az árcsökkentést követően robbanásszerűen megnőtt a 99 dolláros GameCube iránti kereslet, így a konzolból az elmúlt héten mintegy 20 százalékkal több fogyott az Egyesült Államokban, mint a piacvezető PlayStation 2-ből.
  • CHEAPBOY_GA
    Nem nincs benne lan :(
  • Adi
    Kicsit nem tudnánk megvitatni a "ps2-höz 5.1 hangfalset" melyik a legjobb!! Direct konzolhoz!!:) Elérhető áron..szóval max. 50e!!
  • Adi
    Nekem sincsenek!:|
  • mohus
    én akkor nyomok shotot, ha a "látvány" megegyezik majd a TV-n interlacedben...mozgásban látható "látvánnyal"...

ez a korábbi GT3 shotok látványa után várható lesz a GT4-ben...látva a videókat stb....

itt mi moncsin nézünk mindent...ergo hozzá kell igazítani mindent...a szemedet a képeket mindent...

emlékszem a Getaway prerenderelt shotokra...na azok absz. nem egyeztek meg a gammáéval....sokkal recésebb volt stb...

de ha akarod inkább írd le mitól prerenderelt....:))))))nyuljon a topic

tényleg nem láttam a szokott helyen a legnépszerűbb témákat...csak nekem tűntek el?
  • mohus
    csak az a kár, hogy mindezt osztottban műveli...legalább linkelni lehete két gépet...vagy az benne van csak nem olvastam elég mélyen?
  • gergou
    oszt mi vot a problem?:)
  • mohus
    "Meg aze ne felejtsuk hogy jelenleg ugy nez ki hogy az uj palyaknal, s a felnyomott kocsiszamnak tobbet nem nagyon kapunk, ezek meg ugye "alapkovetelmenyei" egy folytatasnak."

csak már a pálya is nagyon ott van rendesen a szeren, a GT3-hoz képest óriási a fejlődés...
    a tökéletes GT3 autói pedig a GT4-ben mégjobban a realitás határát súrolják....annyira, mit mág semmilyen platformon soha....

A GT3 egyetlen konkurrenciája jelenleg a GT4 és viszont:)

és ami nekem nagyon kellene az az online....végre, bár ez kis hazánkban nem tudom mennyire lesz...remélem az EU csatlakozásból legalább ez az egy pozitívum meglesz...
  • CHEAPBOY_GA
    nem:)
  • gergou
    Nah, sikerult elintezni mindent?
  • Adi
    Csak viccelek!! Jó az gc csak nekem nem kő!! No warez nekem meg no money jelen pillanatba..
  • CHEAPBOY_GA
    Rontast a fenet.
  • Adi
    Persze, hogy jól megy nálad!! Ráviszed mindenkire a rontást!!:)
  • gergou
    Udv Cheapboy, mit sikerult rendezni a dvdkbol?:)
  • CHEAPBOY_GA
    "the Cube was the second biggest selling console in the country (after the Game Boy Advance, which consistently outsells all of the home consoles) for the week ended October 4th.
    "

hmmm:PP a GBA elegge jol mehet akkor odaat is:)
  • aabyssx
    HUÁÁÁÁÁH! Tenchu: Kurenai képet találtam:

• CHEAPBOY_GA
    Há de mégis, megy az a cube:PPP Rajottek mirol is van szo:)

S azt kell mondjam idehaza is nagyon viszik mostansag, jobban mint az Xbox ps2duot, az utobbi hetekben nalam:)

hala az egnek:)
  • aabyssx
    Mer' ha az ember elhiszi ezeket a kamu képeket, akkor utána pofára fog esni. Az meg nem jó. Szal' én a figyelmeztetéssel jót teszek, segítek. ;)
  • aabyssx
    Lassan tényleg ott tart a GC. >:)

...de az nem rossz (mer' ha véletlenül tényleg jön rá valami, amiért érdemes, akkor nincs gond)! :)
  • Adi
    Te csak ne magyaráz.. neked a szemed olyan mint a terminatornak... :) Mi földi halandók nem látjuk, hogy pre- v. nem prerendelt a kép. Most mér rontod el az örömünket!!??:)
  • Alien!
    azé nem hiszem el,hogy amerika ennyire árérzékeny...lehet,hogy hozzácsomagolják a fánkokhoz,vagy a popcornhoz...
  • aabyssx
    LOL

Asszongyák', hogy: Cube outsells PS2 in the US

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=53468
  • aabyssx
    Vazz', ne kelljen má' magyarázni, hogy mitől prerender-elt valami!?! /:|
  • Rincewind
    "nem tudom ki hogy van vele, de en speciel az optikai tuningot, a gyorsulasi versenyt es a belsonezetet magasbol leszarom, ez egyik gt-ben sem hianyzott..."

Tipikus ha nekem nem lehet ilyenem, akkor szar az egész és nem is kell. :P
    Tuti irtózatosan jó lesz a GT4, de ezekkel még jobb lehetne. Legalábbis kárára biztos nem válnának (kivéve a műszerfalat, magyarázatot ld. a GT4 topicban).