112362
Konzolosok gumiszobája
-
ŐŐŐőőőő nem hiszem, hogy van annyi!! -
hát igen,ez a korral jár...gondolom már legalább 2 éves! -
Előfurdulhat, hogy egyszer egy 20 szám fog villogni a telodon és egy féfi hang fog beleszólni: Helle Ádám vagyok! Van egy Colád?:))))) -
Előfurdulhat, hogy egyszer egy 20 szám fog villogni a telodon és egy féfi hang fog beleszólni: Helle Ádám vagyok! Van egy Colás?:))))) -
Amúgy ténylegg megfog.. alig akarja beolvasni!! -
Aha!! -
akkor meg fog dogleni:((((
Szegeny Ps2, hiaba ilyen egy cucc:D -
Igen:DDD -
Minden tiszta.. legalábbis a fejnél tisztaség van!! -
Ramza #112269 Egyébként tényleg hülyeség erről vitatkoznunk, ez legalább annyira értelmes beszélgetés, mint amikor a Mátrix első részéről beszélgetünk, és végül annyi a végső érve mindkettőnknek, hogy:
"- Á, te teljesen fasz vagy!
- Dehogy vagyok fasz, te vagy fasz!"
:) -
Ramza #112268 Faszt szép a grafika, ps1-es szintű, a karakterek több poligonból állnak, ennyi. Ennél még a szar ps2 is többet tud.
Könyörgöm, egy játék hosszának mi köze egy történet kidolgozottságához és minőségéhez? Ezek szerint bizonyára a Silent Hill sorozat és a Metal Gear sorozat is rossz történettel rendelkezik, mert mindkettőt végig lehet játszani néhány óra alatt? Ugyan már! -
Aha talpacskák alatt vannak a csavarok!!:))) -
Chaep:Áh dehogy:)
Ádi: kitisztítani?minek?
vegyél egy szép új ezüstszínűt...ezt már szétnyűtted:) -
NEm, vazz, grafika? Szep.
Hangulat, jo.
Tortenet? Mivel rovid a game ezer maga a tortenet sem tud egy uberfasza se lenni.
a Jot tortenet egy picit hosszabb, szebb kerekebb.:)
De hagyjuk ezt, ma ha sorozunk ugyis osztjuk majd egymast:DD -
Hi!
Ha a ps2met kiakarom tisztítani akkor, hogy csináljam?? Vagy nagyon nem ajánlot szét szedni???
Ahogy elnézztem csavarok nincsenek a ps2-be csak ez a műanyagborítás!! -
Ramza #112263 "nem eros ez a jatekocska"
De nem a története miatt nem erős, hanem azért, mert gyenge a grafikája, rossz az irányítása, monoton egy kicsit és nagyon rövid.
Azt már megbeszéltük a múlkor kocsmában, hogy nekem két dolog kell általában egy játékban, történet és hangulat. Ezért nem játszom sokat platformokkal, akció-játékokkal, autóversenyekkel, ilyesmikkel. Elismerem őket, ha jó valamelyik, de nem elégítenek ki annyira.
Viszont ha valaminek jó a története, akkor annak a játéknak meg tudom bocsátani az egyéb hiányosságait is.
Ez az én "gyengém".
Ennek ellenére ragaszkodom ahhoz - még ha véleményemmel egyedül is maradok -, hogy sok ps2-es csúcsjátékot nálam agyonver a CT3, mert megkaptam tőle azt, amit mástól nem. Történetben pedig stílusában (action-adventure) ott van a legjobbak között - nálam legalábbis biztosan. (azért írtam, hogy stílusában, mert természetesen egy átlagosnál kicsit jobb jrpg odaver neki). -
:D
Ok.
Final Fantasy 6:D.
BTW, a ps2ot is kedvelem, noha silany is muszaki cikk, :) S azon gamek kozott nem eros ez a jatekocska:PP -
Ramza #112261 Nem, nem, azért sem :)
Csak egy dologra kérlek: mondjál nekem a Zeldán kívül egyetlen egy olyan játékot a kedvenc gépedre, ami történetben leveri. -
Én is rányomtam:) -
Ramza #112259 Én rányomtam, hadd legyen jó az sg-nek.
Úgyse kell ez a szar senkinek :) -
Mindenki tudhatta hogy be fog sokallni a nagyfater:D az a tulzott rajongas esatobbi:D -
Jo eg minek ez az N gage rakkatnos link?:DDDDDDD FUUUUUUJJJ%:)
Nagy a hype:D megse kell senkinek:DDDD -
Mondjad csak:)))) -
Ramza #112255 Kitöröltem elküldés előtt a válaszomat, mert csíplek és nem akartam felesleges flémet :) -
Ramza #112254 Tegnap este túlestem rajta.
De jövő héten jön csak az eredmény, addig lehet izgulni :( -
nevessunk, csak, de az nevet aki utoljara nevet:DDD -
www.callofduty.com :) -
Szvsz jo game de nem GThez hasonlithato, bar ha Neked ezt mondjak Te maris elvesztel:D -
Imadlak Titeket.:DDDDDD
Az egesz hulye sztorit tudom beteve, annyira untam a vegere, elegge kiszamithato volt:) -
nekem nem jön be a honlap! tudnál nyomni ide egy linket? köszi. -
Kérlek szépen a Call Of Duty-ról!!:)))) Szedd le a demo-t nagyon jó... marketing duma:"ha szereted a II.Világháborút és csapatokba vonulni akkor EZ a TE játékod!!":) -
Mirolis van szo ?:))) -
Végig nyomtam a demo-t nagyon király!! Csak ez a grafika ami nálam van!:) Gf4 ti4200 kicsit fura a ps2 után... igaz no akadás!! -
Héj man!! Te milyen küzdősportot nyomatsz?;)
osu az mit jelent?:P
Őőőőőő Mindenki szereze be ezt a freedom fighters-et nagyon állat ez a game!! -
A SC egyetlen egy dologban fejlődött igazán a DC-s verzióhoz képest: ez pedig a grafika. Elég csak megnézni a fegyveres bemutatókat. Ilyen igényes mozgást (meg mósön kepcsört) és animálást... ...hirtelen nem is tudom melyik játék közelítheti meg egyáltalán. Még a Tekken 4 mozgásai sem ilyen élőek (a VF4-é meg még közel sem).
Pl. Heihachi (vagy Taki) bemutatója (~szakmai szemmel ;) is zseniális. -
Kinek a (végső boss előtti) mentésével? >:D -
LOL -
nekem az MK utolső része nagyon bejött...
igényes prezentáció minden téren, amit egy DVD-re 2003-ban fel lehet sajtolni az rajta volt:)
nálam egyből az MK1 és MK2 hangulat lett urrá...a többi MK igen sablonos volt és jellegtelen karakterek tömkelege...de ez most telitalálat volt boon bácsitól
másik kedvencem a 3d verekdősjátékok ősatyja (a többit már csak klónnak nevezném: doa,tekken,sc nem volt nekem soha, csak kölcsön) a VF...
és ha az EVO valóban a GT-hez hasonlítható ,akkor mindenképpen meg kell lesnem... -
Ez brutál jó lesz!
Bár aki próbálta a demót az tudja. -
Kou #112238 ment levél