A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy a hype😄 megse kell senkinek😄DDD
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De jövõ héten jön csak az eredmény, addig lehet izgulni 😞
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az egesz hulye sztorit tudom beteve, annyira untam a vegere, elegge kiszamithato volt😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
osu az mit jelent?😛
Õõõõõõ Mindenki szereze be ezt a freedom fighters-et nagyon állat ez a game!!
Pl. Heihachi (vagy Taki) bemutatója (~szakmai szemmel 😉 is zseniális.
www.youtube.com/aabyssx
igényes prezentáció minden téren, amit egy DVD-re 2003-ban fel lehet sajtolni az rajta volt😊
nálam egybõl az MK1 és MK2 hangulat lett urrá...a többi MK igen sablonos volt és jellegtelen karakterek tömkelege...de ez most telitalálat volt boon bácsitól
másik kedvencem a 3d verekdõsjátékok õsatyja (a többit már csak klónnak nevezném: doa,tekken,sc nem volt nekem soha, csak kölcsön) a VF...
és ha az EVO valóban a GT-hez hasonlítható ,akkor mindenképpen meg kell lesnem...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
So cry me a fuckin river, bitch!
So cry me a fuckin river, bitch!
Furcsa ezt a mondatot egy Nintendo-fantól hallani
Na jó, nem oltalak tovább, befejeztem 😊
Tudom én, hogy kicsit réteg-játék lett ez, nem tetszhet mindenkinek.
Nekem meglepõen kellemes perceket okozott, és azon ritka pillanatok egyike volt, amikor örültem annak, hogy egy játék rövid (mert a tanulások közti szünetben kellett nyomni valamivel, voltak is rémálmaim rendesen, vagy vizsgáztam bennük, vagy menekültem 😊)))
Ami meg tetszett, amikor megmartoztattak a draga idilli csaladocskat a savashordoban😄DDDDDD )
2* vittem vegig, minden szaros jegyzetet elolvastam/meghalgattam nagyfater rovid esszeit.
(mer ha mar egyszer ertem vegre akkor mier ne?😊 )
Az atvezeto jeleneteket is mind megneztem,mert csak amiatt jatszottam hogy legyen vegre vmi izgi😊

S a vegere igencsak unatkoztam.
Nem volt rossz sztori, de en brutalisabb veresebb gamera vartam, a legelso kalapaccsal szetverjuk a kispicsat jelenet utan😊))
A foellenfel (nagyfater😛) volt meg idegesito aztan ennyi.
Naugye hogy vegigvittem😊
Te kipróbáltad 20 percre (nem, ne hazudj, hogy több idõt töltöttél vele, mert senki nem hiszi el 😊, azalatt a történetbõl semmit nem láttál.
Úgyhogy kuss

ELISSZZÁÁÁÁÁÁÁÁ😊)))))))))))
A "bûnös" a Clock Tower 3 volt.
Vazze, az a játék...lehet, hogy az én kicsavart ízlésemmel van a gond, de iszonyatosan nagyot ütött nálam. Sztoriban pl. össze-vissza veri az egyébként istenség SH3-at.
(Játékidõben mindkettõ 5 óra 😊
Aki szereti a horror-játékokat (nem a resident evil szerû lol-horrorra gondolok, ami játéknak jó, horrornak nem), annak kötelezõ.
Csomi csak ...ööö... mindegy. <😄DD
www.youtube.com/aabyssx
2. Nem csak az országot látom sötéten, hanem szinte mindent ma (manapság). Hiszen már mindenhol szinte amerika van. Azér' õket szidom kiemelten mer' ez az egész hülyeség tõlük származik.
BTW nyugodtan bejelentkezhettél volna...
www.youtube.com/aabyssx
...a Dumb és Dumber óta (hogy valami amcsi kreálmányt is dicsérjek 😉.
www.youtube.com/aabyssx
Igazán vita nem is válhat belõle soha, lévén, hogy magánvéleményekrõl nem lehet érdemben vitatkozni.
elõre elõre felsõrugás..elõre elõre felsõ ütés..elõre elõre felsõrugás..elõre elõre felsõ ütés..majd legugol és felütés.. és ennyi volt az ellenfél. nem tud mit kezdeni veled és perfectre verted😊
Más:
Ez a Freedom Fighters milyen egy fasza játék!! Kurva jó volt. Kimentem az utcára és azt hittem kijönn a tv-bõl a por felhõ... 😊 nagyon zoral volt!! Mondjuk kb 15 percet nyomtam vele de nagyon tetszik!
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
gamertag: kenobita
Szóval nekem bejön néhány amcsi cucc (wrestling játékokat pl. imádom) de...
Az igazi értékek pedig kétség kívül keletrõl jönnek. Ezt a véleményt én is osztom.
gamertag: kenobita
Viszont ne feledd, hogy én még csak most kortyolgatom a Japán játékipart (legalábbis most nagyobb mértékben, mint eddig tehettem). Eddig a Square cuccok tetszenek amúgy a legjobban.
Adja a frásznak, én nem az alapján döntöm el egy játékról, hogy jó-e, hogy hol csinálták! 😊
Egyszerûen csak kiragadtam egy példát, nyilván van az ellenkezõsére is. Kurva sok amcsi játékkal játszottam, amirõl a japánok nyugodtan példát vehetnek és sok olyan japánnal, is amirõl az amcsik. Egyik se jobb a másiknál, mindenhol van kiemelkedõ és hótsz@r!