112362
Konzolosok gumiszobája
  • Adi
  • Adi
    Király!
  • barret
  • Rincewind
    Mi van, meghaltatok? Nagy a csönd. :)
  • aabyssx
    Nagyon-nagyon gáz! De milyen jól fog fogyni ennek ellenére... :(
  • aabyssx
    Én autós vagyok és annak ellenére, hogy ahányszor (napi elgalább 2 alkalommal) autóba ülök mindíg rámjön a kényszer, hogy valakit sz*rrá verjek támogatom a NE TEGYÜNK MINDENT TÖNKRE ~mozgalmat.

BTW én bennt lakok (sajnos, vagy nem sajnos... ...ez van). És én szeretnék még több zöldet és jóbal kevesebb zajt. Ha megfordítjuk a kérdést, akkor Te miaf*sznak jársz be oda füstölni és berregni, valamint a parkolóhelyemet foglalni, ahol én lakok?!? >:D
  • Rincewind
    Szvsz elég gáz ez a játék. Bár nekem már az előző része se tetszett.
  • mohus
    LOTR:ROTK...ketten hent foreva
  • mohus
    Apropósz....lapozgatom itt az egyetlen megmaradt konzollal foglalkozó magyar sajtóterméket és ismét örömmel nyugtázom, hogy érdemes PS2 tulajnak lenni...

Egyedül Csipi - Colin 4 cikkét nem értem...szokás szerint persze. A Colin 3-ra 8 pontot adott, majd a "sokat fejlődött" mondatok után 7.5-re értékeli:)és kijelenti, hogy a VRALLY 3 a király (gondolom az az egyetlen rally, ami van kockára)...ez volt a legnevetségesebb. Martin közben a kis téglalapjában azt fejtegeti,hogy a WRC3 preverziója lazán veri a Colin4-et. Na de mindegy...

tadadada

Még nem is jött ki a FIFA 2004 veriziója, de ma letesztelhettem a szomszédban a PRO EVO 3-at és idén szerintem már megvan a győztes. Vazz...nagyon ott van. A grafikát külsőre kicsiszolták...isteni lett, plasztikus életteli manusok. Ennél már csak a mozgások jobbak és az egész kinézet "látvány"...és a kezelés stb minden a régi vagy még picit jobb, de a gép ultrabrutálra vette a figurát 3 csillagnál is...gondolkodik figyel cselez passzol, mindezt úgy, hogy nem érzed a csalás izét, hanem jogosnak érzed a bénaságodat:)és élvezed a játékot

egyszóval "must have" gém, aki egy picit is szereti a focis gammákat

persze azért még nem temetem a fifa 2004-et...mert az EA idén szintán ultrabrutálra vette a figurát:)
  • mohus
    Ne sajnálj:)

én sem bánom hogy itt lakom, minden gánya ellenére:)
  • Alien!
    Drága Ramza barátom...Ki milyen szemszögből nézi a dolgokat...Ha te gyalogos vagy,vagy netán greenpeace aktivista teljesen megértelek,de ha eccer netán beülsz az autóba,és mostmár napszaktól függetlenül próbálsz meg eljutni("sietve") valahova(esetleg sokminden a pontosságodon múlik) akkor valszeg te is elkezdesz majd azon gondolkozni,hogy például mi a f*szér lett sétáló utca(kb 10 méteren) a Nagymező,a Hajós utca vagy a Rádai,és mért lesz majd az a Király utca, aminélkül valszeg biztos nem lehet majd megmozdulni a környéken...A belváros már igy is egy okádék betondzsungel...Nem nagyon tudna engem sem rávenni senki,hogy a belvárosban lakjak...
  • barret
    nem arra gondoltam!....
  • CHEAPBOY_GA
    Nekem teccik BÉPÉ.

Sajnallak Titeket:)
  • CHEAPBOY_GA
    Akit erdekelnek akcios eredeti oridzsi PS2es gamek, olcson+akcios uj gamek elorendelesre, irjanak mailt.

S csekkoljanak be az olcso,konzol game topicba.

Koszike.

[email protected]
  • CHEAPBOY_GA
    A fenet ez ismet a Sony szegyene Szanalma!
  • mohus
    ez nem csak pestre igaz, hanem budára is.....kutyaszar/parkolóóra felváltva

szóval zusammen BP Boá:)

mi tettük azzá:)
  • mohus
    "hozd ide, szalaglkabel csere, meg fejalitas vagy csere, olcson meglezsel garantalom, s meg gari is van ra."

látod Ádi erre vártak már a keselyűk:)
  • mohus
    nane
  • Kou
    A FÜVET NEEEE!!!
  • Rincewind
    Pestnek már úgyis mind1, egy undorító okádék az egész város... :P
  • barret
    a füvet is lebetonozni!
  • CSOCSO
    incredimail rulz:) csak a spamok miatt nem azt használom...
  • Ramza
    "Egyre több létfontosságú ut/utca lesz sétálóutca a belvárosban,mer a sok f*sszopónak az úgy teccik..."

Vazz, tényleg, csináljunk betondzsungelt Budapestből, lehetőleg még több úttal, szmoggal, kocsival. Az összes sétálóutcát alakítsuk át autóúttá, a gyalogosokat meg írtsuk ki.
    Ezt te komolyan gondolod?
  • aabyssx
    FF8-at most élem át újra. Eyes on Me (FF8 téma) zseniális! Annyira nyálas, hogy húúú, de egyszerűen zseniális. Még a Seeds of Love (DMC1 téma) sem ér fel vele. Nagyon profi!
  • aabyssx
    Jiu jitsu, iaido

OSU (~ossz) kb. a tisztelet, elszántság, erő, de főleg odaadás kimutatása egy szóban. Nehéz (khm) ~fehér nyelven megfogalmazni, mer' mi ezeket már nem ismerjük.
  • Adi
    Válasz újra!! :)
    Én szeretem!!
  • CHEAPBOY_GA
    de mier ilyan szar iuncredimail?
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOm sok helyet foglal.
  • Adi
    Vissza mail ment!
  • CHEAPBOY_GA
    valasz megtortent.
    Vigadj:)
  • CHEAPBOY_GA
    jo arra is.
    nem gond, vegulis.
  • CHEAPBOY_GA
    hozd ide, szalaglkabel csere, meg fejalitas vagy csere, olcson meglezsel garantalom, s meg gari is van ra.
  • Adi
    Akkor mire kell?? Én nekem ez van meg!!:)
  • Adi
    Inkább a mailra válaszolj ne pedig jósólj vazz!!:)))))
  • CHEAPBOY_GA
    Jo hogy kb 1,5 eve kertem mindenkit hogy ne ara ne irjanak, mindenesetre mindmaig neznem kell, mert csak jonnek ra a levelozonok:DDD hiaba a nepszeruseg atka:D
  • CHEAPBOY_GA
    "mert még nem vagyok 17 éves. [fél év és kezdhetem"

latod ezt latatlanba megjosoltam rolad:)
  • Alien!
    én 8 éve vezetek többnyire Pesten(napi kb 150 kilcsi)...Ne aggódj kellőképpen meg fogod utálni...sajnálod majd az autódat a szar utakon,okádsz majd az alultervezett városon,amiben gyakorlatilag már lehetetlen közlekedni...Egyre több létfontosságú ut/utca lesz sétálóutca a belvárosban,mer a sok f*sszopónak az úgy teccik...ja és átlag parkolási dij 240 ft/óra...Úgyhogy ne aggodj nem maracc le semmiről...
  • Adi
    Áhhh de most komolyan ez akkora geciség... és nem hiszem, hogy most azzér gecizne mert leszedtem a házat... Tiszta idegesítő. Direkt vigyázok arra a kurva ezüst vmire erre meg nem kapcsolba csak világít pirosan a ps2.
    Ehh ruhákról ne is beszéljünk. 30C fokon vagy kézzel kell kimosni az energie cuccokat kifordítva a gatyát... Na és 1-2 hónap alatt ki is fakul..... fél év után ha fekete már nagyon nem lehet hordani, mert már fehér lett belőle.. :)
    Telefon: T610 most van szervízbe. Mondjuk nem azzér, mert fagyot hanem azzér, mert vodafonos a menüje!! 10 perces munkát egy napig csinálnak. Holnap este mehetek érte bazz.. késő du.-án!! Tele a faszom.. ps2 vihetem meg a pesti út-ra... én meg a 16ba lakom.(bkv kocsim nincs, mert még nem vagyok 17 éves. [fél év és kezdhetem] és ebbe a kibaszott országba nem lehet ez alatt kocsit vezetni.. Bezzeg amerikába a kis pelyhes farkú csávó már nyomkodja neki az uton) Tele van kicsit a faszom.... tanulnom is kéne egy csomó-t!! :) kész... Most felkötöm kicsit magam felvágom az ereimet bekapcsolom a gázt és rágyújtok egy doboz cigire!!:)) Na ez csak poén volt nehogy vki hívja mentőket hozzám!!:)
  • Alien!
    ne idegeskedj....undorító világot élünk...minden cuccra érvényes az igénytelenség....senkinek nem érdeke,hogy bármit egy életen át használjál...ezért van,hogy televannak márkás tv-vel a szervizek,hogy méregdrága cipők/ruhák hullanak szét rajtad pár hónap alatt,hogy ki mernek adni olyan mobilokat(több 100e forintért) amiken fagy(!!!!!!!!!!) a szoftver,és szinte biztos nem éri meg a 2 évet,és akkor a számítástechnikáról meg ne is beszéljek,mert azt mindannyian tudjuk,hogy egy okádék szenny..........
  • Adi
    CHEAPBOY: [email protected]>>>>>>>>>>>>Erre ment neked egy mail.....
  • Adi
    LOL!!
    Szétszedtem. Fej nem volt poros meg semmi mondom okké!
    Összeszerelem.. Ugyan úgy nem akarta beolvasni aztán véletlenül beolvasta mondom ok..
    Nézzem 1,5 óra kb eltelt mondom, hogy nem világít vmi oknál fogva a kék kis fény. eject gomb..
    Újraszédszed semmi-t nem talál csak azon az ezüst szaron egy kispapírfecnit mondom ez mi? Nem nyúlok hozzá. Oda viszem (csavarok nincsnek benne) bedugom áram alá teszem és semmi moccanás csak pirosan vílágit. LOL és csak az ejectel lehet indítani... újra indítani már nem lehet...... összerakom és semmi bazzeg. ugyan olyan szar.. mondom ilyen nincs. Szétszedem papírfecni le arról az ezüst szarról anélkül is ugyan ezt csinálja!!
    1 teendő szervízbe vinni!!:)))) Ahhh felidegesítem magam.. még a végén veszek egy X-et!!:))))))))))