112362
Konzolosok gumiszobája
-
Kou #112237 tényleg, hogy haladsz levizsgáztál már?!:) -
Ramza #112236 "ennel egy icipitit tobbre vagyom ma mar"
Furcsa ezt a mondatot egy Nintendo-fantól hallani
Na jó, nem oltalak tovább, befejeztem :)
Tudom én, hogy kicsit réteg-játék lett ez, nem tetszhet mindenkinek.
Nekem meglepően kellemes perceket okozott, és azon ritka pillanatok egyike volt, amikor örültem annak, hogy egy játék rövid (mert a tanulások közti szünetben kellett nyomni valamivel, voltak is rémálmaim rendesen, vagy vizsgáztam bennük, vagy menekültem :)))) -
nem mondtam hogy rossza sztori, jokat derultem rajta, csak en ennel egy icipitit tobbre vagyom ma mar, a hosszusaga meg egyenesen borzalmas.
Ami meg tetszett, amikor megmartoztattak a draga idilli csaladocskat a savashordoban:DDDDDDD )
-
Meginn alazol?:)
2* vittem vegig, minden szaros jegyzetet elolvastam/meghalgattam nagyfater rovid esszeit.
(mer ha mar egyszer ertem vegre akkor mier ne?:) )
Az atvezeto jeleneteket is mind megneztem,mert csak amiatt jatszottam hogy legyen vegre vmi izgi:) -
Ramza #112233 Nem kellett volna átnyomni az átvezető jeleneteket és el kellett volna olvasni a feljegyzéseket, és akkor megkaptad volna a jó sztorit
-
Vegigvittem a gamet:)
S a vegere igencsak unatkoztam.
Nem volt rossz sztori, de en brutalisabb veresebb gamera vartam, a legelso kalapaccsal szetverjuk a kispicsat jelenet utan:)))
A foellenfel (nagyfater:P) volt meg idegesito aztan ennyi.
Naugye hogy vegigvittem:)
-
Ramza #112231 Na tisztázzunk valamit.
Te kipróbáltad 20 percre (nem, ne hazudj, hogy több időt töltöttél vele, mert senki nem hiszi el :), azalatt a történetből semmit nem láttál.
Úgyhogy kuss
-
En junius ota eloszor kockaztam:) Az en bunosom az ERESS ketto angol:) -
Hat elter az izlesunk, en mar kiprorgettem a 3ik Oratornyot, de nem csapott agyon a tortenet:))
ELISSZZÁÁÁÁÁÁÁÁ:)))))))))))) -
Ramza #112228 Négy hónap után visszatértem a ps2-esek táborába.
A "bűnös" a Clock Tower 3 volt.
Vazze, az a játék...lehet, hogy az én kicsavart ízlésemmel van a gond, de iszonyatosan nagyot ütött nálam. Sztoriban pl. össze-vissza veri az egyébként istenség SH3-at.
(Játékidőben mindkettő 5 óra :)
Aki szereti a horror-játékokat (nem a resident evil szerű lol-horrorra gondolok, ami játéknak jó, horrornak nem), annak kötelező. -
Ugye nem ram gondoltal?:)
mer ilyen hulye nevet azer en ki nem talalok:) -
Arghhghg :) -
"de nem lehet véletlenül, hogy van egy kis alapom?"
NEM!!:) -
Hasztaleborult...! Ez meg már kijött japánban! Mikor jön ide?!?
-
Nekem megvan mind a kettő. Hidd el, hogy közel sem ugyanolyan. ;)
Csomi csak ...ööö... mindegy. <:DDD -
mért ugyan olyan? nem tud többet a ps2??? -
1. Igaz, de nem lehet véletlenül, hogy van egy kis alapom? Vagy esetleg van egy kis tapasztalatom, ami alapján ezt a (valóban túlzott és szélsőséges) véleményt ki merem jelenteni?
2. Nem csak az országot látom sötéten, hanem szinte mindent ma (manapság). Hiszen már mindenhol szinte amerika van. Azér' őket szidom kiemelten mer' ez az egész hülyeség tőlük származik.
BTW nyugodtan bejelentkezhettél volna... -
A Shaolin Soccer az utóbbi idők legnagyobb film-alkotása!
...a Dumb és Dumber óta (hogy valami amcsi kreálmányt is dicsérjek ;). -
:D
Erre rátettem volna a zsebpénzemet... -
"De meg csak nem is vita (egyenlore) csak velemenyek."
Igazán vita nem is válhat belőle soha, lévén, hogy magánvéleményekről nem lehet érdemben vitatkozni. -
liu kang:
előre előre felsőrugás..előre előre felső ütés..előre előre felsőrugás..előre előre felső ütés..majd legugol és felütés.. és ennyi volt az ellenfél. nem tud mit kezdeni veled és perfectre verted:) -
MK2+3 RULEZ!! nekem rohadtul bejöttek azok.. -
pff:))))))))) nem egyszerű a stori mód:) egyszer csípnél egy talin egyik boy reggelig nyomta NON stop:)))))))))))))))))))))))) és nem volt még vége:) olyan geciségek voltak hogy verj meg 3 karaktert ugy hogy ne érjenek hozzád.. akkor 3 karaktert 45 mp alatt:) meg 1 karaktert 15 mp alatt:) stb:))))))))) azhem ez a stori mod.. bár közel se biztos..:)))))))))99 -
Amúgy szerintem az amcsik is kiadnak nagyon faja game-ket. Nekem egyetlen egy bajom van a japánal, hogy kurva bonyolult sztorikat csinálnak és én mivel nem vagyok egy perfect angolból elég keveset is értek meg. Most már tanulom az angolt, szóval egyre többet és könyebben értek meg dolgokat!!
Más:
Ez a Freedom Fighters milyen egy fasza játék!! Kurva jó volt. Kimentem az utcára és azt hittem kijönn a tv-ből a por felhő... :) nagyon zoral volt!! Mondjuk kb 15 percet nyomtam vele de nagyon tetszik! -
Nagy hülyeség az biztos!!:) -
Ezt így általánosan nem lehet kijelenteni. De egyetértek abban, miszerint a keletiek sokkal több lelket öntenek a játékokba, sőt, nem csak azokba. Nemrég néztem meg a Shaolin Soccer című mesterművet, és komolyan mondom, hogy míg az amerikai filmektől a fejemet szoktam a falba verni, addig az Shaolin Soccer végén, aminek a főszereplője egyben az író, rendező, producer is, majdnem elsírtam magam, annyira gyönyörű az a film, és igazi belső mondanivalója is van. Meg az sem elhanyagolható tény, hogy Vicky Zhao Wei is szerepel benne. :) -
Az már jó, ha nyitottan állsz hozzá! (Sajnos sokan vannak, akik eleve "hozzá sem nyúlnak" a keleti ihletésű dolgokhoz. anime, manga, jrpg, hogy csak a legáltalánosabb dolgokat említsem)
-
Japán játéknak sikerült idáig egyedül azt elérni, hogy fátyolos szemmel alig tudtam elolvasni a szöveget.
Szóval nekem bejön néhány amcsi cucc (wrestling játékokat pl. imádom) de...
Az igazi értékek pedig kétség kívül keletről jönnek. Ezt a véleményt én is osztom. -
De. :)
Viszont ne feledd, hogy én még csak most kortyolgatom a Japán játékipart (legalábbis most nagyobb mértékben, mint eddig tehettem). Eddig a Square cuccok tetszenek amúgy a legjobban. -
"mint Neked az usa cuccok"
Adja a frásznak, én nem az alapján döntöm el egy játékról, hogy jó-e, hogy hol csinálták! :)
Egyszerűen csak kiragadtam egy példát, nyilván van az ellenkezősére is. Kurva sok amcsi játékkal játszottam, amiről a japánok nyugodtan példát vehetnek és sok olyan japánnal, is amiről az amcsik. Egyik se jobb a másiknál, mindenhol van kiemelkedő és hótsz@r! -
Igazad van, de nem mennék erre, ha nem ezt látnám a megfelelő játékokban. Te nem látsz (kicsit sem) ilyesmit? -
Szal' én azokat a játékokat utálom (szó szerint), ahol ezt a mai amcsi mentalitást pozitívként állítják be.
És a PC és az X (szinte az összes FPS cuccával) eléggé alkalmazza ezt. -
SZVSZ effelé nagyon nem kéne elmenni. Nem ide tartozik, és amúgy is általánosítás! -
Én is játszottam vele X-en, egész fél órát, akkor nekem is tetszett. Aztán mostanság végignyomtam PC-n és rá kellett döbbenem, hogy ennek nagyobb a füstje, mint a lángja. Engem leginkább a végtelen hosszan sorakozó, tökegyforma és dögunalom "copy-paste" pályák kergettek az őrületbe. Bazzeg milyen játék az, ahol kis nyilak mutatják a földön, hogy merre menj?!? :PP
Egy normális pályatervezővel tényleg mérföldkő lehetett volna, de így csak a hype vitte a hátán szvsz. Na mind1 ez is magánvélemény volt! -
Mer' igénytelen, csak pénzorientált, arogáns, beképzelt, üzletorientált-barom az összes, ahol a morál, vagy az igazi elismerés semmit sem számít, csak a pénz. Aki meg véletlenül nem az, annak nem adnak hatalmat a kezébe, hogy olyan dolgokat vihessen véghez, amit értékelni is lehet. Ha meg valaki (aki másképp csinálja) nem tetszik nekik, akkor hirtelen fenyegetve érzik magukat és küldik a hadseregüket. USA rulez, mi'?!? >:(
BTW SZVSZ sajnos a japán videojáték piac is erre tart (de azér' még mindíg ég és föld). :((( -
Baraka és Kung Lao volt a kedvencem az MK-ban. Nekem mondjuk pont a japán játékok adják azt a pluszt a karaktereknél, mint Neked az usa cuccok. Azok az apró dolgok, amiket csak ott találsz meg. No de mind1, ezen nem veszünk össsze. ;) -
haveromná láttam x-en ott teccett...jó a hangulata... -
szerinted??? egyszerübb nyomni az uninstall ikont.... -
Nálam se volt semmi baja, azt leszámítva, hogy elég középszerű egy játék... :P -
Én anno szerettem a Mortal, meg a Killer Instict-et. Biztos, hogy van igazság abban, amit mondasz. De ellenben nekem például jobban bejönnek az amcsi karakterek, mint a japánok. Valahogy nekem a japán verekedős játékokban túl halványak a karakterek, Mortalban meg azért volt pár igazi egyéniség: Kano, Kabal, Baraka, stb. Persze ott se mind.
(ne üssetek ez csak egy laikus magánvéleménye!!! :)))))