A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Igazad van, de nem mennék erre, ha nem ezt látnám a megfelelõ játékokban. Te nem látsz (kicsit sem) ilyesmit?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Szal' én azokat a játékokat utálom (szó szerint), ahol ezt a mai amcsi mentalitást pozitívként állítják be.
És a PC és az X (szinte az összes FPS cuccával) eléggé alkalmazza ezt.

www.youtube.com/aabyssx

Rincewind
SZVSZ effelé nagyon nem kéne elmenni. Nem ide tartozik, és amúgy is általánosítás!
Rincewind
Én is játszottam vele X-en, egész fél órát, akkor nekem is tetszett. Aztán mostanság végignyomtam PC-n és rá kellett döbbenem, hogy ennek nagyobb a füstje, mint a lángja. Engem leginkább a végtelen hosszan sorakozó, tökegyforma és dögunalom "copy-paste" pályák kergettek az õrületbe. Bazzeg milyen játék az, ahol kis nyilak mutatják a földön, hogy merre menj?!? 😛P
Egy normális pályatervezõvel tényleg mérföldkõ lehetett volna, de így csak a hype vitte a hátán szvsz. Na mind1 ez is magánvélemény volt!
aabyssx
Mer' igénytelen, csak pénzorientált, arogáns, beképzelt, üzletorientált-barom az összes, ahol a morál, vagy az igazi elismerés semmit sem számít, csak a pénz. Aki meg véletlenül nem az, annak nem adnak hatalmat a kezébe, hogy olyan dolgokat vihessen véghez, amit értékelni is lehet. Ha meg valaki (aki másképp csinálja) nem tetszik nekik, akkor hirtelen fenyegetve érzik magukat és küldik a hadseregüket. USA rulez, mi'?!? >😞

BTW SZVSZ sajnos a japán videojáték piac is erre tart (de azér' még mindíg ég és föld). 😞((

www.youtube.com/aabyssx

cenobite
Baraka és Kung Lao volt a kedvencem az MK-ban. Nekem mondjuk pont a japán játékok adják azt a pluszt a karaktereknél, mint Neked az usa cuccok. Azok az apró dolgok, amiket csak ott találsz meg. No de mind1, ezen nem veszünk össsze. 😉

gamertag: kenobita

Alien!
haveromná láttam x-en ott teccett...jó a hangulata...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
szerinted??? egyszerübb nyomni az uninstall ikont....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Rincewind
Nálam se volt semmi baja, azt leszámítva, hogy elég középszerû egy játék... 😛
Rincewind
Én anno szerettem a Mortal, meg a Killer Instict-et. Biztos, hogy van igazság abban, amit mondasz. De ellenben nekem például jobban bejönnek az amcsi karakterek, mint a japánok. Valahogy nekem a japán verekedõs játékokban túl halványak a karakterek, Mortalban meg azért volt pár igazi egyéniség: Kano, Kabal, Baraka, stb. Persze ott se mind.
(ne üssetek ez csak egy laikus magánvéleménye!!! 😊))))
aabyssx
Most nagyon kötekedõs kedvemben vagyok. >😄
Tehát:
1. Minek erõlteted PC-n?
2. Egyáltalán miért érdekel a HALO?
3. Amúgy ez teljesen pozitív dolog, mert most kereshetsz új drájvert, meg ápdéjteket és így sok-sok kellemes idõtöltést szerzel magadnak. Sõt, ha sikerül valahogy megoldani, akkor dicsekedhetsz másoknak, hogy Te milyen nagy (mindenhez értõ) zseni vagy. Szóval még barátokat is szerzel. Ezért jobb minden PC-s játék!

www.youtube.com/aabyssx

cenobite
Az öcsém is pc-n játssza, neki tökéletes. Mondjuk Õ gforce-al keni.

cenobite
Hááát... Hogy a klasszikust idézzem: "Kérem kapcsolja ki..."

cenobite
Különben tényleg megfigyelhetõ a különbség a stílusban. Gondolok itt ugye usa vs kelet a verekedõs játékok terén.
Szóval annak idején játéktermekben nyomattuk mi is a MK2-t mint az atom, de ott a lényeg azon volt, hogy vér+fatality+brutálkodás. De pl. egy Tekken-nél, DOA-nál, VF-nél HARCOLSZ a KARAKTEReddel. Szerintem ami hiányzik az amcsi játékokból az a (bocs nem tudom jobban kifejezni most) a LÉLEK. Élnek a szereplõk, de valahogy mégsem az igazi... Nincs beléjük lehelve a lélek. És soha nem is fogják azt elérni mint amit egy keleti játék. Nem lehet.

Rincewind
Elég újdonsült "konzolos" vagyok, nincs sok játékom. Majd egy év múlva visszatérhetünk erre. 😉
De mivel a fõ platformom azért még "többé-kevésbé" a PC, nagyjából sejtheted. 😄
Alien!
pffff...gondoltam jáccok pc-n a Haloval...Nemtom de nekem a lövésnyomok helyén fehér téglalap textúra van....Egy nagyobb csata után olyan mintha kiömlött volna egy teherautónyi mész a pályára...😊 Ati Radeon kártya....

aabyssx
Én csak nagyon-nagyon-nagyon keveset tudok megemészteni belõlük.

BTW kiváncsi volnék néhányra (konzolon) amit bírsz. Hadd kritizáljam õket! >😊

www.youtube.com/aabyssx

Rincewind
Én mondjuk komálom az amcsi cuccokat... ^.^
aabyssx
A Mortal Kombat nevetséges, amerikai sz*r a SC2-höz képest.

www.youtube.com/aabyssx

Rincewind
SC2-höz már volt szerencsém, de a VF4 EVO-hoz sajna nem. Biztos jó lehet, ki kéne próbálni...
cenobite
Na bazz! Grand... Természetesen D nélkül...

cenobite
A story módja az sc2-nek elég faszányos lett állítólag (nekem még sajnos nincs +), úgyhogy viszonylag sokáig el lehet vele szórakozni.
A VF4EVO story módja viszont... Hmmm... Nyamiiii... Azt hiszem az 576Konzol-ban írták, hogy a "verekedõs játékok Grand Turismo-ja". Van benne valami... Még mielõtt gyanúsítgatnátok: Nem vagyok a SEGA beépített embere! 😉

Rincewind
Kösszentyû, én is inkább efelé hajlottam. 😊
Egyetlen problémám még vele, hogy azt olvastam egy idõ után eléggé unalmas tud lenni. Bár tapasztalatom szerint ez majd minden bunyós játékra igaz single player...
cenobite
SC2!!!
Ha lehetõség van rá, tegyél egy próbát a Virtua Fighter 4 EVO-val is. Nekem nagyon tetszik!

barret
ja,jó a video!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
soul calibur2 egyértelmûen!

Nekem ugyan nincs meg egyik sem, de biztos vagyok benne, hogy a legtöbben a Soul Calibur 2.-õt fogják javasolni! Úgyhogy én is azt javaslom! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Rincewind
Serintetek melyik verekedõs gammár érdemesebb inkább
beszerezni?
Mortal Kombat - DA vs. Soul Calibur II.
CSOCSO
nemhinném hogy rontják.....nemtom mivel lehetne rontani.. videokat láttam..és rohadtul megnyugodtam... kibaszott élvezetesek lesznek az átvezetõk..látványosak stb!!!a meriles börtönös találkozonál majdnem könnybeláadt a szemem!😊
Rincewind
November közepe, ha jól tudom.
Tényleg ez a Rebel Strike mikor jön GC-re? Azt hallottam, hogy már nemsokára kapható, pontosan mikortól?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

barret
MGS felejthetetlen,kérés nem teljesithetõ!

barret
én egymás után ötször!ennyiszer semmi mást...a stílusban etalon a game!ha nem rontják el,tarolni fognak vele!

Laza
En akkor mar 10x jobban varom a Monster Hunter-t... 😊
van belole faja videjo

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
felejtsuk ez az MGS remake temat, mert csak vita lesz belole 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
pont ezaz, hogy latok 😊

Laza
a 2. pontrol most nem nyitok vitat... nem mondtam, hogy rossz jatek lesz, csak az only Kocka tulajok vannak tolle elszalva 😊 ennyi...

meg PCn is tobb jatek van, ami elorebb van a varolistamon 😊

Laza
annyiszor vittem vegig, hogy nem tudom megszamolni... 😊
nemreg pl atmentem uncsitesomhoz, betettem, es beszelgetes kozben majdnem vegignyomtam.. 😊
boven a helikopteres resz utanig.. 😊 kb 2 ora alatt...

Laza
legalabb egyvalaki van, aki megerti, mirol van itten szo kerem szepen... 😊

ezeknek a jatekoknak ugylatszik csak a kockatulajdonosok tudnak ennyire orulni... 😊
(hummm, meg csak a kockara keszulnek ilyenek😊

nem mondtam, hogy rossz lesz, de csak egy remake...

CSOCSO
én csak kétszer toltam végig. mégis a legjobban várom azt a gamezt
CHEAPBOY_GA
mer az Sgn kivul messzebb nem lacc😄

aabyssx
A MGS feldolgozás biztos, hogy jó lesz (mivel elég nehéz elrontani), de én ezt csak tehetséges fejlesztõk felesleges pazarlásának tartom... 😞

SZVSZ a remake dolgok (még ha olyan jóra is sikerülnek mint a Resident Evil 1) csak töltelékek.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Jól teszed! Már csak a Shenmue miatt is érdemes!

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
1) 100szor?????
2)és?? a resi feldolgozás se ugyan az sõt jobban tetszett a fanoknak mint az eredeti!....
szal kötelezõ... fõleg hogy szvsz több új dolog lesz benne mint egy resi feldolgozásba (más átvezetõ filmek, máshogy kell harcolni a fõellenségek ellen stb)
Laza
folleg, hogy a Kockara jon.. 😊))

Laza
miert, hol a tobbseg?!
en nem ugy vettem eszre seholsem, hogy varnak mint a messiast...

CHEAPBOY_GA
neked csak ez ragad meg?😄

Csoppet szegenyes jatekizlesre vall😛

CHEAPBOY_GA
Hat meg mak hogy ezzel a velemenyeddel a kisebbseget kepviseled😄D

mohus
megnéztem egy-pár MGS3 videót is...

nekem egybõl a predator 1 film jutott eszembe nemtom miért....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

barret
mint én is!!!eladtam 30-ért mindössze 30-at buktam rajta 1 év alatt...