23325
-
Takigabi #2643 szvsz kb 3x szor jobban néznek ki ezek a szörnyek mint a FC gagyi szörnyei :P
-
Cvd #2642 Trent Reznor csinálta a végig a zenét. A zenékkel készen volt és a hangeffekteken dolgozott, csak folyton nyújtogatták a munkát neki meg lett volna más is. Ezért lépett ki, de semmi harag vagy hasonló nem volt, megértették és el is engedték. Úgyhogy a zene végig az ő munkája, meg van kis része az effektekben is. -
Pontius #2641 celeront szerintem váltsd le -
Nizmo #2640 Nem, nem:) 2400cel+512DDR -
#2639 Elég,ha nem 1.2 procid+128 ramod van..:) -
#2638 "Játszottam" vele...vagy inkább csak megnéztem azzal sokat nem lehetett kezdeni...
Bár a monsztrák tényleg jók voltak... -
Nizmo #2637 Hi! ATI Radeon 9600 elég lesz hozzá? -
Pontius #2636 mé lenne a másik rajzolt??
Ebböl látszik, hogy nem játszottál az alphával...
Itt az én kedvenc képem:
Ha ehhez a környezethez közel hasonló hangulatot tudnak csinálni mint az aliens vs predatorban volt akkor nagyon ütni fog... -
#2635 -
#2634 épp ezt akartam mondani ... -
#2633 Azé' így már kicsit máshogy néz ki mint azon a rajzolt szaron nem??...
Erröl már elhiszem hogy mozog is:P
Szvsz nem néz ki jobban mint a FC szörnyei... -
djcom #2632 :) -
Pontius #2631 arrol tud valaki infot, hogy ki csinálja alá a zenét?
arrol tudtam, hogy Trent Reznor csinálta az elejétől fogva de felbontották a szerződést...
Azóta ki csinálja? -
Braveheart #2630 Hát örülök ha d3-as screenshotokat meg tudja jeleníteni a gépem, milyen lenne a játék? :)
-
#2629 Tessék egy nagy:
-
#2628 Azé van kevés polyból vazz, hogy mennyen a mai gépeken... -
#2627 jah, de fullosan pixel shadderelt, szal nem gaz, hogy alacsony polysak a monsztak, es erre azert is szukseg volt, hogy a falakra hato arnyek hasson a modellekre is, ezaltal nem log ki a kornyezetbol egy monszta sem, mint pl a hl 2 ben... -
#2626 ez pedig ingame kep, max detailon igy nez ki, de nagyon pici ez a shot, szal sok nem latszik belole:) Huh de kiraly lesz ez a gamez, addig meg vidkarit is kell vennem hozza:) valami nagyoneztras cuccost:) -
Zsoldos #2625 igy bizonyos pozba beallitva es messzirol ilyen, de tud az sokkal rondabb lenni..
Legalabbis speciel ennek a szornyek a feje egy haromszog (kb 4-5 polibol) es a combtexturaja rohadt homalyos. Kozelebbrol, kicsit erosebb fenyben nem igy nez ki. -
#2624 "Újabb bizonyíték a DOOM 3 megjelenésére !
Az online boltok előrendelési akciói után jöjjön egy újabb augusztusi megjelenést bizonyító adalék: a PriceGrabber-nél augusztus legelső napjára datálják a Steven Kent szakújságíró tollából származó The Making of Doom 3 könyvet, mely a várva-várt alkotás fejlesztési munkálataiba enged bővebb betekintést. A könyvet korábban a DOOM 3 megjelenésével egyidőre időzítették."
by 576.hu -
Colonel Sink #2623 Nekem is. -
Pontius #2622 Pedig az -
#2621 Van benne:) -
#2620 köpök rá hogy ez lesz e a legszebb game eddig, csak legyen benne shotgun mint az 1-2-ben :) -
#2619 nézd meg az xbox-os videjót télleg. -
#2618 ID nem erről híres szvsz....
-
#2617 A turokban egy átláthatatlan paca volt, ami mögött eltűnt a háttér, q-ban egy ködhöz tényleg hasonló, gomolygó valami.. -
#2616 Érted,minden játék jól néz ki a gyári képeken,aztán mikor kijön mindent maxra rax,és meg sem közelíti azt... :I -
#2615 -
#2614 Nem hiszem,hogy ez ingame kép...
Mármint tudom hogy azt mondják mégse hiszem,hogy ez bármin így fog kinézni... -
#2613 ----> -
#2612 fake -
#2611 "Turok és a Quake3 köd"
HE?? -
Hátsztem igendurvánkibaszottul messze van ettől a Farcry vagy akár a HL2 is..
SZVSZ -
#2609 -
#2608 Sztem kb annyi lesz a különbség a kettő között, mint a Turok és a Quake3 köd-je között.
A farcry-hoz pedig: kinek a pap kinek a pápa...
Én pl. hamar meguntam, graf szép az ok, de a játékmenet és fegyverek+az osonkodós dzsungelharc nekem nem jön be. Inkább lett volna végig monsztás. Painkiller pl. sokkal jobban teccet grafra és játékmenetre is.
-
#2607 A thief3-ban is real time nem??? -
#2606 Ebben teljesen eggyet értek...
Sok ember valami hatalmas forradalmat vár a doomtól,de azt hiszem az el fog maradni...
Biztos királyul fog kinézni,de a FC-nál nem lesz KLASSZISOKKAL jobb...szvsz...
Egyszerüen nem lehet jobb
-
#2605 Real time árnyék. Meg monnyuk nézd meg az xbox-os videjót. Brutális mozgásuk van a monsztáknak. Fizika. Nightmare. ÉS REMÉLEM NEM LESZ TÁVCSÖVESPUSKA!! Ennyi nekem elég. -
#2604 azért arra kíváncsi leszek,hogy mit is fog felmutatni pl. grafikailag a game pl. a FarCry-hoz képest,pláne,hogy már rég kész....nemtudom,de nekem van 1érzésem,hogy többet várunk,mint amilyen ténlegesen lesz ( +1kurva nagy gépigénnyel )