23325
  • Takigabi
    szvsz kb 3x szor jobban néznek ki ezek a szörnyek mint a FC gagyi szörnyei :P
  • Cvd
    Trent Reznor csinálta a végig a zenét. A zenékkel készen volt és a hangeffekteken dolgozott, csak folyton nyújtogatták a munkát neki meg lett volna más is. Ezért lépett ki, de semmi harag vagy hasonló nem volt, megértették és el is engedték. Úgyhogy a zene végig az ő munkája, meg van kis része az effektekben is.
  • Pontius #2641
    celeront szerintem váltsd le
  • Nizmo
    Nem, nem:) 2400cel+512DDR
  • Glpetyus
    Elég,ha nem 1.2 procid+128 ramod van..:)
  • Glpetyus
    "Játszottam" vele...vagy inkább csak megnéztem azzal sokat nem lehetett kezdeni...
    Bár a monsztrák tényleg jók voltak...
  • Nizmo
    Hi! ATI Radeon 9600 elég lesz hozzá?
  • Pontius #2636
    mé lenne a másik rajzolt??
    Ebböl látszik, hogy nem játszottál az alphával...
    Itt az én kedvenc képem:

Ha ehhez a környezethez közel hasonló hangulatot tudnak csinálni mint az aliens vs predatorban volt akkor nagyon ütni fog...
  • Glpetyus
  • lwb
    épp ezt akartam mondani ...
  • Glpetyus
    Azé' így már kicsit máshogy néz ki mint azon a rajzolt szaron nem??...
    Erröl már elhiszem hogy mozog is:P
    Szvsz nem néz ki jobban mint a FC szörnyei...
  • djcom
    :)
  • Pontius #2631
    arrol tud valaki infot, hogy ki csinálja alá a zenét?
    arrol tudtam, hogy Trent Reznor csinálta az elejétől fogva de felbontották a szerződést...
    Azóta ki csinálja?
  • Braveheart
    Hát örülök ha d3-as screenshotokat meg tudja jeleníteni a gépem, milyen lenne a játék? :)
  • NeoMaN
    Tessék egy nagy:

• NeoMaN
    Azé van kevés polyból vazz, hogy mennyen a mai gépeken...
  • gergou
    jah, de fullosan pixel shadderelt, szal nem gaz, hogy alacsony polysak a monsztak, es erre azert is szukseg volt, hogy a falakra hato arnyek hasson a modellekre is, ezaltal nem log ki a kornyezetbol egy monszta sem, mint pl a hl 2 ben...
  • gergou
    ez pedig ingame kep, max detailon igy nez ki, de nagyon pici ez a shot, szal sok nem latszik belole:) Huh de kiraly lesz ez a gamez, addig meg vidkarit is kell vennem hozza:) valami nagyoneztras cuccost:)
  • Zsoldos
    igy bizonyos pozba beallitva es messzirol ilyen, de tud az sokkal rondabb lenni..

Legalabbis speciel ennek a szornyek a feje egy haromszog (kb 4-5 polibol) es a combtexturaja rohadt homalyos. Kozelebbrol, kicsit erosebb fenyben nem igy nez ki.
  • Serpa
    "Újabb bizonyíték a DOOM 3 megjelenésére !

Az online boltok előrendelési akciói után jöjjön egy újabb augusztusi megjelenést bizonyító adalék: a PriceGrabber-nél augusztus legelső napjára datálják a Steven Kent szakújságíró tollából származó The Making of Doom 3 könyvet, mely a várva-várt alkotás fejlesztési munkálataiba enged bővebb betekintést. A könyvet korábban a DOOM 3 megjelenésével egyidőre időzítették."

by 576.hu
  • Colonel Sink
    Nekem is.
  • Pontius #2622
    Pedig az
  • Glpetyus
    Van benne:)
  • Punkerwork
    köpök rá hogy ez lesz e a legszebb game eddig, csak legyen benne shotgun mint az 1-2-ben :)
  • NeoMaN
    nézd meg az xbox-os videjót télleg.
  • NeoMaN
    ID nem erről híres szvsz....

• NeoMaN
    A turokban egy átláthatatlan paca volt, ami mögött eltűnt a háttér, q-ban egy ködhöz tényleg hasonló, gomolygó valami..
  • Glpetyus
    Érted,minden játék jól néz ki a gyári képeken,aztán mikor kijön mindent maxra rax,és meg sem közelíti azt... :I
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    Nem hiszem,hogy ez ingame kép...
    Mármint tudom hogy azt mondják mégse hiszem,hogy ez bármin így fog kinézni...
  • NeoMaN
    ---->
  • Glpetyus
    fake
  • Glpetyus
    "Turok és a Quake3 köd"

HE??
  • NeoMaN

Hátsztem igendurvánkibaszottul messze van ettől a Farcry vagy akár a HL2 is..
    SZVSZ
  • Glpetyus
  • NeoMaN
    Sztem kb annyi lesz a különbség a kettő között, mint a Turok és a Quake3 köd-je között.
    A farcry-hoz pedig: kinek a pap kinek a pápa...
    Én pl. hamar meguntam, graf szép az ok, de a játékmenet és fegyverek+az osonkodós dzsungelharc nekem nem jön be. Inkább lett volna végig monsztás. Painkiller pl. sokkal jobban teccet grafra és játékmenetre is.
  • Glpetyus
    A thief3-ban is real time nem???
  • Glpetyus
    Ebben teljesen eggyet értek...
    Sok ember valami hatalmas forradalmat vár a doomtól,de azt hiszem az el fog maradni...
    Biztos királyul fog kinézni,de a FC-nál nem lesz KLASSZISOKKAL jobb...szvsz...
    Egyszerüen nem lehet jobb
  • NeoMaN
    Real time árnyék. Meg monnyuk nézd meg az xbox-os videjót. Brutális mozgásuk van a monsztáknak. Fizika. Nightmare. ÉS REMÉLEM NEM LESZ TÁVCSÖVESPUSKA!! Ennyi nekem elég.
  • Johnny23
    azért arra kíváncsi leszek,hogy mit is fog felmutatni pl. grafikailag a game pl. a FarCry-hoz képest,pláne,hogy már rég kész....nemtudom,de nekem van 1érzésem,hogy többet várunk,mint amilyen ténlegesen lesz ( +1kurva nagy gépigénnyel )