23325
-
#2963 Mióta vártam ezt a bejelentést, Istenkém... -
#2962 Mivel az "ellentáborhoz" tartozik "passzolok" neked. -
#2961 remélem azért majd az én gépemen is elindul :P -
#2960 tanulni akar tőled, mester -
#2959 Akkor miért kínzod magad ebben a topicban? -
#2958 Nem hanem az a gond hogy minenki oda van doomért előre...
unom már doomot nálam nem fog menni valszeg azért..
de mindenki hogy mekkora gám.... -
#2957 Eh... Ez volt a reklám helye? -
CUCLI #2956 te sem leszel hosszú életű ebben a topicban. ez szerény szvsz.... -
#2955 minek ezzel a gámmal foglalkozni?????????ugyse fog menni sokaknál
inkább fifa 2005 és nba 2005 nem????? -
#2954 -
#2953 Na akkor ennek örömére majd szept 30-án iszunk egy sört "valaminek" az emlékére. -
#2952 Mondjuk nemtom minek örülök mert az alfától is szétfostam az agyam:P Lehet hogy nem is merek majd vele játszani:) -
#2951 JEEEEEEEEEEEEEESSZZÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! -
#2950 hogy ne lenne..
""Már a játék elején kapunk olyan feladatot, hogy a Mars állomáson kívül szaladgáljunk"
-
#2949 lol, sry, egyszerre írtuk :D -
#2948 DOOM 3 GOLD!
Dixie Flatline, 19:53 - Játék: Gold - (2 komment)
(Homelan) Todd Hollenshead hivatalosan is bejelentette azt, amit már mindenki tudott vagy tudni vélt. A DOOM 3 aranyba ment, azaz elkészült. Az online terjesztők augusztus 3-án kezdik szórni az áldást, míg a sarki játéküzletekben 5-én debütál a játék. Nagy Britannában augusztus 6, Európa más országaiban augusztus 13-án indul a borzalom.
info: hardwired
-
#2947 Khm.... -
KisKolok #2946 Nadehát ha nincs külső akkor meg a FC miben jobb? -
KisKolok #2945 EMBEREK!!!
"Todd Hollenshead hivatalosan is bejelentette azt, amit már mindenki tudott vagy tudni vélt. A DOOM 3 aranyba ment, azaz elkészült. Az online terjesztők augusztus 3-án kezdik szórni az áldást, míg a sarki játéküzletekben 5-én debütál a játék. Nagy Britannában augusztus 6, Európa más országaiban augusztus 13-án indul a borzalom. "
Forrás: Hardwired -
#2944 nyilván jobb a belső tér ha arra gyurnak vazze -
#2943 én is eszontam..majd ha látjuk, akkor ellehet dönteni mivel szebb..
De hát ha ez a köcsög..khm..mármint huan elvakultan vitázni akar, hát tessék -
#2942 Ha megjelent akkor majd erre visszatérünk. -
#2941 pedig ezt a mondta, a szemét. úgy hívják Dan Morris a rohadékot. :)))
apropó, időközben hivatalosan is gold lett. -
KisKolok #2940 Hogyha a D3 a belső terekre megy rá, és azt fejleszti magas szintre, ami szebb, mint a FC belső terei, akkor már az én értelmezésem szerint a D3 szebb, mint a Far Cry!
Attól hogy a Doom-ban nincsenek külső területek, még lehet szebb, mint a nagy területek megjelenítését gyorsan végző FC.
Szóval az én fejemben így zajlanak le ezek a gondolatok, bele lehet kötni -
Gabe18 #2939 Hát de lehet hogy a kültér csak egy kicsit lesz szebb,a beltér meg nagyonagyon...
Egyébként amig mi nem láthatjuk,addig ezen felesleges vitázni szerintem. -
#2938 senki nem fikázott le semmit, de ha egyszer a készítők is elmondták nemegyszer hogy a doom3 a belső terekre fókuszált és a fény-árnyék hatások lesznek a központban, akkor ne mondja már biztosra hogy szebb mint egy arra "specializálódott" játék.(kültér)
-
#2937 Írhatnak bármi jót a D3-ról, a HL2 buzeránsok (khm...rajongók) akkor is csuklóból lefikázzák a játékot és ami vele kapcsolatos. Szóval fölösleges győzködni őket. -
#2936 http://www.webdog.org/cgi-bin/finger.plm?id=6 -
#2935 a fejlesztők irták hogy a gamma a belső terekre tápolt.
ennyire egyszerű a megfejtés.
na meg ahogy a többiek is mondják..majd megnézem és eldöntöm hogy szebb-e -
#2934 mégiscsak lefordítom azt a pár sort, a write only arcok kedvéért:
"Már a játék elején kapunk olyan feladatot, hogy a Mars állomáson kívül szaladgáljunk (gyorsan kifogyó légtartályokkal) a következő zsilipajtót keresve. Ekkor kezdtem igazán észrevenni, hogy az amit látok, az olyan grafikai felsőbbrendűség, amivel egyeten mai nagyágyú, mint pl a Far Cry sem versenyezhet. ..."
ERRŐL beszéltem. ÉN NEM láttam a doom 3-at. én nem tudom, hogy melyik a szebb nyílt vagy zárt terepen. azt se tudom, hogy melyikből van több benne. azt írtam le, amit a teszter. semmi többet. nemtom mit kellene "megértenem". persze lehet, hogy ezt a pcgamer teszterének címezted, ebben az esetben erreféle keresd a csávót: pcgamer -
#2933 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már akarom nyirni a zombikat!!!!!!!!
Ja és lehet hogy én vagyok lol, de amikor a bétával zuztam lelöttem a zombit azt felkelt lelöttem megint azt felkelt csak 3-adjára murdált meg.Igy lesz a fullban is? -
#2932 jó, a lényeget csak megérted...
A doom3 a zárt terekre gyúrt rá.
-
#2931 -
#2930 elés sokat leszünk kint, a mars felszínén is: "Early in the game, you're tasked with sprinting outside the mars Facility ( with rapidly depleting air canisters) in search of the next airlock. (...) Dust blew around the martian surface and the dull brown/red hue of the sand and the twisted metal of shredded structures all semed so perfectly plausible." -
#2929 Majd a Duke Nuken Forever letaszit mindent! -
#2928 sztem a graf annyira nem fontos...
inkább a történet+játszhatóság.
Annyi felesleges grafikai újítások vannak hogy csak azért vannak hogy legyenek :D
-
#2927 Egyébként tényleg kíváncsi vagyok, hogy a trium (D3,S,HL2) közzül melyik fogja letaszítani a grafika trónjáról a FARCRY -t...lehet, hogy egyik sem? Vagy mind? Mondjuk az lenne a legjobb ;)) -
#2926 pontosan -
#2925 A FarCry ELŐSORBAN a nyílt terepek lemodelezésére és mozgatására kifejezett alkalmas motorral rendelkezik, a belső kivitelezésre láthatóan nem fordítottak akkora gondot az alkotók -
#2924 a lényeg az hogy a doom3 az árnyékokra hajt és a szük folyosókra ezért nem láthatunk benne(sztem)olyan tájjat,tengert stb stb ami alapján azt lehetne mondani hogy a doom3 szebb.
Nézd csak a szögletes modelleket...
szal én nem hiszem hogy a doom3nak a grafika lenne az erőssége.
Inkább a fény-árnyék hatás.
A BF és a Doom3-nak miköze 1máshoz?