23325
-
#2883 Nem tom mi ez
Meglehet rendelni a Doom 3-at de 3cd-t irnak csak.
Most akkor mivan?? -
#2882 szerintem mi várunk rájuk !
:) -
#2881 Szépek és csak ránk várnak! :) -
#2880 -
#2879 nc -
davos80 #2878 Én meg Radeon 9000-el fogom nyomni, mert nincs lé új karira, meg ha lenne akkor sem vennék.
Abban bízok, ha elment rajta a Far Cry mediumban, ez is el fog... -
#2877 Jó neked volt annyi pénzed!Nekem sajna nem gyülik össze annyi meg amugy sem vennék olyan drágát,mert nem látom értelmét :) -
#2876 Én még Gef4-el elindítom, kíváncsiságból de úgy, hogy kezemben lesz a lóvé új karira. Aztán lemék a boltba, és jáccani már az új grafkarival fogok. Megvárom a megjelenés napját, addig is esnek az árak.
Mert hülye azé nem vagyok.. :Ð -
#2875 109 e, 2év gari, A*P computers. -
Pontius #2874 Mennyibe volt az x800-ad? És hol vetted? -
#2873 Én megrendeltem, mert ez a játék megéri a pénzét, és nem igazán akarok szívni a törésekkel, mint a TOCA Race Driver 2-ben. -
#2872 LOL. Majd Kandur megmonnya itt az SG-n mi a jó! :ÐÐÐ -
#2871 Amit látsz az aláírásomban:) -
Gabe18 #2870 Az 576-on előrendelhető a game.Augusztus 15. megjeléssel hirdetik. -
Mat #2869 Nem tudom hogy vki kérdezte-e már, de azért én megkérdezem. :) Mi lesz a gépigénye? -
#2868 Szerintem tokeletes megoldas a doom-hoz, mivel 4 embernel meg nem kell tul nagy sav es a lagkompenzacios processzorido is elhanyagolhato.
Nemhiaba dontottek igy, server alaput nekik is egyszerubb lett volna irni -
#2867 Nem a legszerencsésebb kivitelezés, a fő szerver kihagyásával csak a klinsek sávját és processz idejét emelte meg. Majd nem, hogy a létező legrosszabb megoldás PCre. Annál tökéletesebb XBOX -ra. -
#2866 Az a vicc, hogy ehez megint a sokak által szídott Carmack kellett, mint annakidején az OpenGL-hez, a DM-hez...
Tud ez a csávó no. -
Colonel Sink #2865 Az a köze, hogy ilyen módon is meg lehet oldani egy hálózat működését, ergo multi játék is működhet ilyen elven. -
CUCLI #2864 na jó mind 1 -
#2863 Lehet hogy én vagyok értelmi fogyatékos de a P2P fájlmegosztás vagy mi és mi köze a Domm 3 multijához? -
Colonel Sink #2862 Pedig magyarul van... Magyarul sem érted? -
#2861 ja :) -
CUCLI #2860 nem -
Colonel Sink #2859 de = ne -
Colonel Sink #2858 Nem volt érthető? -
#2857 ez valami vicc adják ki dvd-n de szarakodjanak már a millió cd-vel -
CUCLI #2856 magyarul? -
Colonel Sink #2855 Olvasd el ezt. -
dashed_ #2854 -en -
dashed_ #2853 meg 100en kislemezes :P -
dashed_ #2852 12 cd-s lesz? -
#2851 -
#2850 Újabb bizonyíték erejű képek!
-
Pontius #2849 ehh, nem mondod...
Mind1, igy most már kommentár is van a kép melett... -
CUCLI #2848 #2797 :D -
Pontius #2847 Lapos a fórum
Felvetek 1 ujabb gondolatmenetet :)
Itt van 1 kép ami ha igaz hivatalos:
Namármost ha ez a kép hivatalos és korábban aug3-nak igérték a megjelenést akkor aug3 minusz 3 hét az júli 13. Szal elvileg holnap vagy holnapután be kell nekik jelenteni, ha nem akkor biztosravehető a csúszás
Én bízom benne, hogy lessz arany bejelentés mivel az álítólagos fake képet senem cáfolták, senem erősítették meg
Ebböl arra következtetek, hogy már kész van de nem igy akarják bejelenteni... (Reméllem igazam lessz) :P -
Pontius #2846 Gamespot.com-ról 1 cikk:
"RUMOR #1: Doom 3 has gone gold and will ship August 3."
"The official story: Activision would neither confirm nor deny the scan's authenticity, but did say authoritatively that "id Software has made no announcement that Doom 3 has gone gold.""
Ez vagy 1 hatalmas fake amit a gamespot is rendesen besz*pott, vagy ha nem akkor lassan kezdhetünk visszaszámolni. :)
Amugy szvsz nem fake, ha tartani akarják az Aug3-ra igért megjelenést akkor mostanában kell nekik elkészülni vele...
Mindenesetre ha igaz akkor 1-2 napon belül jönnie kell a hivatalos arany bejelentésnek... -
Pontius #2845 -
Pontius #2844 Fetéve ha lehet hinni a pletykáknak :)
Hivatalos arany bejelentés sajnos még nincs