23325
-
#4269 info
kép:
-
Laccnemotthon #4268 Nekem is vége. De még ülök itt egy órát mert ahhoz van kedvem -
Laccnemotthon #4267 Eddig petyus azt hittem túl sok kávét iszol. De már kezdek hozzászokni :D
Tengerpartot nem nagyon szeretem mer leégek és napolajat ki nem állhatom.
jáccunkmá jáccunkmá jáccunkmá -
Bár most jobban vigasztal,hogy VÉGE a munkaidőnek!!!:))) -
#4265 Vígasztaljon benneteket a tudad, hogy nemsokára tolhatjátok a gammát -
#4264 -
#4263 dettó :( -
#4262 jó mind1, szar napom van... -
#4261 De persze biztos az én meglátásom a béna(nemhinném) szal...elnézést azoktól akiket ez megsértett volna... :// -
#4260 igen ez volt a bajom -
#4259 lehet.. -
#4258 természetesen a "kúrás" csak egy kifejezés..azt nem kell szó szerint venni..ha ez a bajod... -
#4257 hány éves vagy? -
Ne haragudj de...MIRŐL BESZÉLSZ????
Megártott a meleg,vagy mi van veled???? -
#4255 én meg a bnődet sajnálom... -
#4254 De elég is ebből...már nagyon off... -
#4253 Sajnálni tudlak ha neked ebből csak ez jött le... -
#4252 :D -
#4251 Te meg hülye vagy bazzmeg...
1 szóval nem fényeztem magam öcsém...azt hiszem,csak ÁTLAG,normális elfoglaltságokat írtam...
vagy nálad a sport vagy hogy elmész a barátnőddel külföldre vagy akárhova,az extrém dolognak számít???
Akkor sorry... :/ -
#4250 Na azért! :DDDD -
#4249 de télleg laza vagy hogy itt osztod az észt. hogy te milyen nőt/csajt/qrvát stb-t b*szol ,kursz stb... -
#4248 én eddig még csak szeretkeztem, még nem "kurtam"... -
#4247 -
#4246 ja egész jó...ideje lenne kipróbálnod... -
#4245 pl horvát...de tök mindegy mert a vízben csináltam...de így jobban hangzott:PP -
#4244 nagyon laza vagy, és még "kursz" is.
-
#4243 2.: Ilyen hőségben nem szivesen mozdulok ki, még a lőtérre sincs kedvem kimenni, mert ott sincs nagyon árnyék :)
3.: Melyik tengerpartról beszélsz, mert a görög, olasz v. horvát tengerparton én ilyet még nem tapasztaltam (mármint hogy este egy lélek sincs kint a parton). -
#4242 izé 3 hónap alatt... -
#4241 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
EZ volt az 5000-dik HOZZÁSZÓLÁSOM!!!!!!!!!!!!!!!!444444
-
#4240 Otthonra egyébként DIREKT azért nem kötettek netet,hogy ne szokjak rá...
így is 5000 hozzászólás 4 hónap alatt...képzeld ha otthon is lenne... -
#4239 1.Mert dolgozom,ez sajnos kell ahhoz,hogy el tudjunk menni
2.egésznap a szobában rohadsz??...(magánügy)
3.pedig qrva jó...este sehol egy lélek...vahhh:) -
#4238 Akkor miért nem a csajoddal vagy a tengerparton, és miért itt fórumozgatsz?
Mindennek megvan a maga helye és ideje, de én úgy vagyok vele especiel, hogy ilyen hőségben menjen a napra az, akinek 6 anyja van.
(egyébként nagy a szád: tengerparton csinálni biztos érdekes lehet, csak kissé excibicionista dolog... én kissé maradi vagyok, szóval ezt kihagyom :)) -
#4237 LÁL átt lett akalitva a fórum főoldal? -
DePreSsZYo #4236 -
#4235 ezér vok Én----> "ezek" meg---->...
-
#4234 ja...
Nem akarom az észt osztani,de sok helyen írják hogy nem sportól,nem csinál semmit csak gépezik....
hát nem értem...nincs barátnőjük akik esetleg örülnének ha nem 120 kilósak lennének??...
Meg ez a nyaralás is...hát inkább a csajom kú.om a tengerparton,minthogy DOOM3-azak...de fasz tudja lehet én vok a pénisz.. :/ -
DePreSsZYo #4233 Kockák -
#4232 ... -
#4231 -
#4230 pfff...