23325
  • Adam5
    ez mi?
  • Alexease
    A jatekhoz nem (12-15000 HUF), de egy olyan gephez, amin normalisan fut, ahoz mar nem art:))) Vagy legalabb is sokat kell gyujtogetni:)) Vagy kell egy "apuci" vagy csokos munkahely, vagy valamilyen irrealisan tufizetett, unfair allas:)))
  • oneal1
    ahhoz hogy za usaban meglegyen nem???
    remélem nem pöcsölnek sokat!!
  • tigeroo
    még 11 és fél nap...:)
  • Kandurex
  • Kandurex
    [ártatlanul néz ki a fejéből]
  • Punker
    nem kell ehhez lotton nyerni...
  • Alexease
    Az adataid kozott az az animot te rajzoltad, keszitetted?!! Ha igen akkor gratula
  • Pontius #4101
    BÁZZZZZZZZZÉÉ!!
    Miért ne lehete bemásolni
    Legalább a sok OFF között 1 friss hír...
    Inkább a sok OFF-ot olvasod?
  • Alexease
  • Alexease
    Mert meg nem nyertem a Lotto-n:))))))
  • Alexease
    Mas is olvassa a Hardwired-et, felesleges mindig bemasolni minden ott megjelent hirt:(((((
  • Punker
    mert?
  • Pontius #4096
    "Trent Reznor bepötyögött néhány sort az oldalán, hogy leírja az id-nél tölött munka részleteit.
    "A Quake munkálatai során összebarátkoztam John Carmackkal. A legutóbbi turné alkalmával ellátogatott hozzám, érdeklődött, hogy mit szólnék egy teljesen új, fejlett motor által hajtott doom feldolgozáshoz. Elmerengtünk milyen jó is lenne, ha zenei aláfestést nélkülöző, mégis magával ragadó atmoszférát tudnánk teremteni -- a technológia elég fejlett volt ahhoz, hogy mind képi, mind hangélmény tekintetében gazdag, felfedezésre és befészkelésre váró környezettel szolgáljon. Megbeszéltük hang produceri teendőimet: hangalámondás, környezeti zörejek, s minden egyéb hangeffekt az én feladatom volt.

Később megkezdtem a két évvel ezelőtti, E3 show alkalmával bemutatott anyag munkálatait. Izgalmas volt a teljesen más megközelítést igénylő, új eszközökkel dolgozni. Közvetlenül a játékszerkesztőben kellett ténykednem. A programozók finomították a hangkeltésért felelős kódrészeket, illetve segítettek életre kelteni a környezetet. Megpróbálták összehangolni a különféle környezeti hangforrásokat, hogy kölcsönösen hassanak egymásra, így keltve egységes hangzást. A fejlett technológia elegendő lőerőt szolgáltatott ahhoz, hogy teljesen szabadon kiélhessem magam. Sok agyalást, más megközelítést igénylő, érdekes munka volt. A legjobbakkal, igazi zsenikkel dolgoztam együtt.

Az általam írt fő motívumot leszámítva nem terveztünk zenét. Semmi rock, semmi aktuális hangzás, nem volt semmi, ami "beskatulyázta" volna a játékot.

Végül is a pénz és a rossz menedzsment közbeszólt, nem működött a dolog. Kiábrándító volt számomra, de hát ilyen az élet.

Láttam az endzsimet működés közben, nagyszerű. Alig várom, hogy láthassam végre, mit műveltek a játékkal. Ha jól tudom Tool csinálta a bevezető zenét." "
  • Alexease
    Neztem, es most mar biztos hogy nem foglalkozom a jatekkal egy jo ideig:)))
  • Dikkma
    Ráadásul procival.
  • Punker
    ezt néztétek?
  • Davidus
    Aztén fikázhatod a képeket ahogy a csövön kifér :P
  • Kandurex
    Egyébként legjobban azért is várom már az aug 3. -át (kb. éjszaka), mert akkor hihetetlen mennyiségű ingame videó és kép fog felbukkanni szinte percek alatt....
  • Laccnemotthon
    Ez tényleg érdekes, hogy levileg van jogod biztonsági másolatot készíteni, de nem tudsz.
    Csak az a baj, hogy ebbe nem nagyon lehet belekötni, mert az egy dolog, hogy van hozzá jogod, hogyha képes vagy ilyesmire, akkor megteheted. Viszont nem vagy rá képes.
  • grebber
    A Princo DVD jó én is mindig olyat veszek és occsó (120FT hengerben tok nékű) [tok kb 75ft].
    Remélem lesz Princo duplarétegű lemez is majd.
  • neozed
    Igen, ez egy nagy problem, mivel nekem már robbant szét cd-m a drive-ban
  • lwb
    ja. na ez meg a másik dolog. megveszek egy progit 10+ ezerért és nem készíthetek biztonsági másolatot se róla. ráadásul mivel sf3-as, nincs hozzá nocd/nodvd crack se. ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor jáccani akarok vele, a 10+ ezer forint értékű eredeti cd-met/dvd-met forgatja lelkesen a drive-om. eh. :(
  • CrucifX
    Igen, tudok róla, ez perpill nem csak és kizárólag ezen protokoll hibája, StarForce 3 is művelt ilyet - bár igaz, hogy teljesen más okból kifolyólag (digitális aláírások folyamatos keresése).
    Az uninstallt már alapból mellékelik, úgyhogy azzal már nincs nagy gond.
    Ez mellesleg kis hazárdjáték: minden konfiguráció más, némely összeállíton előfordulhatnak ilyen anomáliák. Éppen ezért támogatom azt, hogy szabadon készíthessek biztonsági másolatot, már csak a lemez megóvása miatt is. (jogilag persze erre van módom, más kérdés, hogy technikailag nem fog működni, a CloneCD-s megoldás a StarForce 3-nál már nem megy, legalábbis hivatalosan nem)
  • lwb
    mondjuk elsőkézből nincs tapasztalatom, mert nincs gyári sf3-as játékom.
  • lwb
    háát. azért nézz körül a neten hányan sírnak a gyári sf3-assal védett játékuk miatt, mert egyszerűen szarabban megy, mint a warezolt verzió. meg uninstall után is fenthagyja magát. a codemasters ki is adott egy sf3 driver uninstalláló progit.
  • CrucifX
    OFF:

Mindenképp amiatt, bár megmondom őszintén, nekem is 15 perc volt a Panzers elindítása. Kétszer kellett újraindítani a gépet, aztán a két ellenőrző kód... Vicces és hatásos.

/OFF

Érdekelne a véleményetek: mennyi az esélye annak, hogy a magyar boltokba kerülés előtt megjelenik a demóverzió? vicecs lenne egy doom3 "shareware" vásárlás előtt.
  • Laccnemotthon
    Az a pár másodperces procedúra akár 10 perc is lehet. Bár gondolom ez csak azért volt így mert látta hogy valami nem stimmel a cd-vel.
  • Laccnemotthon
    Lol teljesen új volt ez nekem aztán kezdett el derengeni, hogy én ezt már olvastam valahol, hogy kint a gold :DDD
  • CrucifX
    OFF:

A Panzers-re azért nem mozdult "senki", mivel még csak a német, a francia és a magyar verzió van kinnt a piacon, majd ha szeptemberben megjelenik az angol is akkor (sajnos) lesz mocorgás.

lwb:

erőforrásokat nemigen zabál, mivel a lemez ellenőrzése az indítás után közvetlenül van, pár másodperces procedúra aztán annyi

/OFF
  • Laccnemotthon
    Gód lett? Yey!
  • lwb
    már volt kb 100 oldallal korábban ...
  • lwb
    safedisces lesz sztem. nem raknak sf3-at egy olyan játékra, amihez így is atomerőmű kell, az ugyanis elég trükkös védelem és faszán zabálja a rencer erőforrásait.
    meg id tudja, hogy ezt sokan megveszik és minimális a warez-veszteség (legalábbis a kisebb title-khoz viszonyítva).

ha meg olyan hülyék, hogy sf3-at raknak alája, akkor sincs gáz. törtek már fel sf3-at korábban is (pl. gangland), csak macerás. abban viszont biztos vagyok, hogy még a panzersre szinte senki nem mozdult, erre a megjelenése pillanatától az összes group ráveti magát. nem kis fegyvertény megwarezolni egy ekkora legendát.
  • Punkerwork
  • Matheus
    sztem mondjuk StarForce 3 vagy SafeDisc védelem, nemtom meiket olvastam, e közül valamelyik lesz ....
  • CrucifX
    Az inkább a triggereknek tudható be. Hiába a Starforce 3 falainak ledöntése, ilyen hibákat generál (aki emlékszik a Settlers 3 disznóira tudja mi a lényeg).

Azt hiszem elég az offolásból. Minden valószinüség szerint SecureRom-os lesz (már a korábbi termékek miatt is, nameg az Activision ezt használja évek óta, igaz, nem sok sikerrel :) ).

Én jómagam meg szeretném vásárolni, legalábbis egészen tegnapig biztos voltam benne, hogy megveszem. A gépigényben szereplő RAM mennyiséggel azonban nem rendelkezem, így várom az első visszajelzéseket és egy esetleges demót benchmark végett. Tudja fene, sokszor volt már úgy, hogy jóval a min. konfig alatt is ment minden, bár egy ilyen volumenü project esetében...
  • cifuatwork
    Talán elég annyi, hogy a Panzers is StarForce3-al van védve, és még eddig nincs tökéletes törése, mivel a crackelt exe-kkel a javitókocsi nem javit és nem tölti fel a lőszert - ergo a játék szinte játszhatattlanul nehéz lett.

Olyan, mint anno a Codemasters FADE védelme volt az Operation Flashpoint-nál. Ott az 1.10-es patch után a géppuskáknak/gépágyúknak akkora szórása lett, hogy két méterről nem tudtál eltalálni egy tankot, meg hasonlók... :)))
  • Kandurex
    Sokkal.
  • CrucifX
    A Starforce 3.0 olyan CD valamint DVD másolásvédelmi eljárás, mely a többi metódustól eltérően nem csak a futtatható fileokat, hanem az applikáció összes anyagát képes többszinten levédeni. Szinte az összes technlológia a gyártás során elhelyezett digitális jelekre (hibákra) épít, melyek a házi írás során nem kerülnek rá a korongra, így gyakorlatilag használhatatlan - azonban ez könnyen megkerülhető, így vált lehetővé a SecureRom és társainak egyszerű kikerülése. A StarForce esetében nincs szükség ilyen digitális aláírásokra. A védelem a korong fizikai felépítését ellenőrzi, mivel ezek a paraméterek nem másolhatóak.
    Egy 24 byteos alphanumerikus kulcs tartalmazza a CD fizikai paramétereit. Ezt a kulcsot használja a másolásvédelmi protokoll, mely az alkalmazás elindításakor leellenőrzni, hogy a benne foglaltak megegyeznek-e a CD/DVD-ROm-ban helyet foglaló korongéval éshogy licenszelt-e a lemez.
    A kliens oldali része teljes mértékben titkosítja a kulcsgeneráló algoritmusokat, külsős számára gyakorlatilag felderíthetetlenné téve.

Most jobb?
  • Pontius #4070
    Sok a rizsa, konkrétum ZÉRÓ :)