Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daxan
Ha nem lett volna elég világos a kérdésem, elmagyarázom. Szval én arra lennék kíváncsi, hogy az a program mit tud!

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Met
Ontrack Easy Recovery

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok lenne egy olyan problémán, hogy véletlenül megformáztam a másodlagos vinyómat van olyan program amivel vissza lehet nyerni az adatok arról a particóról.
Elöre is köszi.

aszizoli
Gondolom ez.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

ffxi
Köszi!

Fákjúal!

daxan
Mi az a Vista Transformation Pack 6.0???

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

aszizoli
Próbáld meg a súgó alapján.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

nezd meg h a remote assistance be van-e kapcsolva, es javasolom, h ha nincs, akkor tegyel admin poasswordot. A remote assistance rublikajat a my computer\properties\remote ful alatt talalod, ott nezd meg h van-e pipa. Es ajanlom az avast! home antivirust, mivel ingyenes es nekem bevallt mar 2 eve, es eleddig volt jopar gondom a virusokkal\spywarekkel, ja es nem art ha felrax egy zone alarmot is. Sztem ez igy egyutt segiteni fog.

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

ffxi
Hogyan lehet bekapcsolni az autologon-t(automatikus bejelentkezés)?
THX!!

Fákjúal!

armageddon666
Windowsban átlehet cserélni a fejhallgató jobb és bal oldalát? mert pont fordítva szól. illetve lehet hogy a fejemen van fordítva, de a kábel jobb oldalon lóg le, és a gép is ott van (nem akarom keresztbe húzni) ezért szeretném megcserélni, lehetõleg softwaresen (szal jumperelés kihúzva)

@

Tomicsek
Elment.

ffxi
Vki ebbõl a könyvtárból ehhez hasonló fájlja van kérem küldje el nekem, mert naon kéne. Köszönöm szépen.

c:\windows\system32\

Fákjúal!

ffxi
Betörõ 😊

Fákjúal!

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy a gépem önmagát indítja. A nap különbözõ idõszakában bekapcsol. Nem régen pedig nem tudom kikapcsolni se, mert a kijelentkezéskor újraindítja magát.
Aki tud segítsen nekem, mert komoly problémákat okoz. Amennyiben ez vírus, mivel tudom ezt kiirtani?
A telefonszámlán olyan csomagokat látok, amikre én nem fizettem elõ. Nyílt internet van rajta.

Segítségeteket elõre is köszönöm
Blufox
Köszi szépen DJ Faustus. Sikerült! Nagy munkától mentettél meg. Thanx!!<#wave>

Doomista
holnap xp reinstall lesz...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Blufox
Üdv!

Segitene valaki?

Melyik parancssort kell beírni ha FAT32-rõl NTSF-re kivánok konvertálni
Telepités nélkül a Windows XP-t?
Elõre is kösz.

Én használom!
ÉS szerintem naon megbízható! 😊
Semi baj nincs vele.... és ha megundo akkor kitörlöd a progit és minden téma vissza áll az eredetire 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

laci 700
Hali
mennyire megbizhatóa a Vista Transformation Pack 6.0?
vagy mire kell figyelni?
köszi

Dudu Tekh
Sztem uninstalald es ne hasznald, vagy alt+F4 amit sztem mar probaltal

TDU:[HUN]dudutech

köszönöm

sziazstok segítség kellene, azt irja ki a gép, hogy a windows nem indítható mert az alábbi fájl hibás vagy nem található. WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM
urbijoe
egy felhasználo van ,és ugy van beállitva hogy egyböl bejön a windows nem kell felhasználot nyomogatni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

David01
Amikor ki kell választani a felhasználói fiókat ott nyomj kétszer egymás után ctrl+alt+del-t. Ennek hatására kijön a régi win 2000-res bejelntkezés ahol már te írhatod be a felhasználói nevet. Itt beírod hogy Rendszergazda meg a jelszót amit megadtál telepítéskor és így be tudsz lépni.

kissadamvikt
oks köccce

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Dj Faustus
Ez valami általad (vagy öcsike, bátyus, nõvér, hugica, anyuka, barátnõ, barát, kutya,...) feltelepített program - én erre gyanakszom. Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése - keresd meg a Glass2k-t, és távolítsd el.

Dj Faustus
"de winem 32-bites."
Nem maradsz le semmirõl, hisz egyrészt kevés alkalmazás használja ki a 64 bit adta lehetõségeket, másrészt az alaplapi CD-n (illetve az alaplap/chipkészlet/hangkártya/... gyártójának weboldalán) biztos van 32 bites Windows-hoz driver.

"ez mit jelent WinSys2"
Ilyen kevés információból honnan tudjuk? Mi ez? Könyvtárnév? Valami kiírja? Valamin szerepel? Eszik? Isszák?

kissadamvikt
Valaki mondja már meg hogyan to eltüntetni ezt a kibaszott menüt mikor lenyomom a jobb egér gombot!!!!!!!:

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

stp4trick
nagy nehezen megoldottam, de nekem nincs a könyvtárban amúgy, de mégsem reklamál utána, valahol csak megtalálta :-)))

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Picar77
Csak simán másold be oda ahol az exe is van nálam legalábbis ott van és müködik.

()() (^^)

me and a monkey
Ja, hogy fizetõs.. Bocs, azt nem figyeltem...
Valaki majd rákeres akinek fent van a PowerDvd és közli veled.
Vagy próba szerencse alapon másold be pl. a main könyvtárba, legfeljebb sikerül. 😊

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

stp4trick
"Hit the "download" button to pay for the download of Ui_res.dll"

ingyen is megtaláltam, csak nem tudom hova kéne bemásolni, és most másik gépem sincs hirtelen

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

FAUSTUS
nekem amd athlon64 procim van az alaplapi cdre van irva hogy 64-bit.
de winem 32-bites.
nagyon szívesen.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

me and a monkey
Ez a PowerDvd file-ja, töltsd le innen, talán lesz valami infó a file-hoz csomagolva, hogy pontosan melyik könyvtárba kell tenni.
Tessék

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

ez mit jelent WinSys2
Köszi a Linket. A megoldások között a DEP kikapcsolása tûnik jónak, de mi ez a DEP és nem teszek valami kárt, ha kikapcsolom?
Link

Eszerint valamelyik driver.

A kék képernyõn általában megjelenik, hogy melyik fájl okozza.
Igen, ezt az elõbb tettem meg, de azért köszönöm 😊
Mostmár eltudom olvasni mit ír ki, úgy kezdõdik, hogy: A rendszer problémát talált, és a Windows a számítógép károsodásának megelõzése érdekáben leállt.
És még ír csomó mindent,arról ha nem elõször látom ezt, akkor távolítsak el...stb
A végén van egy ilyen, hogy: Technikai információ: STOP 0x000000FC
Automatikus újraindítást kapcsold ki.

Link

Köszönöm. Esetleg valami program, ami hibát keres vagy hasonló?
Dj Faustus
Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Eseménynapló - itt keresgélj

Dj Faustus
"Mi a különbség a 32bites és a 64bites Windows között?"
A 64 bites változat 64 bites processzorokhoz tervezték (ebbõl kifolyólag nagyobb a címezhetõ memória mérete is: 128 GB fizikai memória, 16 TB virtuális - de van 4 GByte-nál több memória az alaplapodon?).
Sajnos driverekkel és programokkal kompatibilitási gondjai akadhatnak.

Sziasztok!

Abban kérném pici segítségeteket, hogy nemrégiben sikerült vásárolnunk egy HP laptopot,ez a nemrégiben pénteken volt. Azóta feltelepítettem egy Windows XP Prof-ot és a drivereket. Mindez pénteken este történt és szombat reggel óta bekapcsolás után, miután bejelentkezem a rendszerbe, nem áll fel rendesen és kb fél perc után feljön egy kék képernyõ egy rakás szöveggel. Nem hiszem, hogy kék halál. A képernyõ felvilanása után egybõl újraindul a gép és ezt játsza mindig. Szóval bekapcs, újraindul, megint megpróbál felállni és újraindul.Egyedül csökkentett módban fut a dolog. Meg is keresném a hibát, ha tudnám, hogy mi lenne az. Ez ügyben kérném segítségeteket.
Köszönöm elõre is.
üdv.
stp4trick
Powerdvd újratelepítése során eltûnt az UI_RES.DLL file.
Nagy nehezen megszereztem, de nem tudom hova kéne bemásolni.
Help me plz!

Mia különbség a 32bites és a 64bites windows között?
kissadamvikt
hi all!:

Ezt a kis menüt hogyan tudom eltüntetni? Egyszer csak ott volt minden jobb egér kattintásnmál és ha játszom akkor kivág a játékból és valamikor lefagy a gép tõle....