Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg: ingyenes adatvisszaállító programok
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Pár cikk errõl:
http://www.z-a-recovery.com/art-raw-filesystem.htm
http://www.easeus.com/datarecoverywizard/recover-raw-drive.htm
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/660146.html
NRFS meg ugyancsak nem létezik, NTFS van.
Erre meg ott van a #13539-es hozzászülásomban leírt metódus.
NTFS-t akartál írni?
Vagy csak én vagyok hülye?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
egy képet és egy mappát benne képekkel
a képet megtaláltam a mappát nem nem volt sehol...
kb 1 perc múlva más a kép sem volt ott:S
pedig közben nem szináltam semmit kipróbáltam mégegyszer egy mappával és azt sem találta meg...
ezek szerint nincs túl sok esély ugye?
köszi
(vagy esetleg olyan progi nincs ani a felülírt fájlokat is megtalálja)<#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2><#crazya>#crazya><#help>#help><#help>#help><#conf>#conf>
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
De az a mapp legalább 10GB volt...
valamit csak vissza lehet belõle hozni...
csak az a baj hogy az ingyenes proginál pl lementettem egy képet és azt kitöröltem (a lomtárból is)és nem találtam sehol...(másik gépen próbáltam ki...😞
Elõre is kösz!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Komplett weboldalt h tudok leszedni h minden megmaradjon? próbáltam de több szintes a cucc de csak max az elsõ 2 szintet tom lementen.. .:S vmi progit tudtok nekem ajánlani?
elõre is köszi!
üdv: Kontra
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Nyomj F1-et, kereséshez írd be "indítópult".
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nekem is segítene vki?
Kéne egy oylan pontos linmk ahol letölthetem a packpager -t + a crack -ot hozzá. És leírná vki hogy hogy csináljak mindent.
Kösz!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
@
Getdataback - ez meg nem ingyenes
Nemrég kitöröltem egy mappát ami elég fontos és szeretném valahogy visszahozni. hallottam valami progiról amivel vissza lehet hozni a kitörölt fájlokat mappákat...
mert törléskor csak felülírhatóvá teszi... (azóta nem használtam hogy ne tölõdjön le...)
Ha valaki leírna néhány használható progi nevét megköszönném...<#worship>#worship>
Nagyon fontos lenne!
mégegyszer köszönöm!<#help>#help>
sysdm.cpl majd OK.
Speciális fül - Indítás és helyreállítás - Beállítások
Vagy sajátgép - jobbklikk - Tulajdonságok
http://www.winportal.net
Microsoft Windows XP ... magyar
Windows XP
Ezt azt jelenti,hogy itt kilehet választani,hogy magyar,avagy angol nyelvben menjen a rendszer.Azt szeretném,hogy ez ne jöjjön elö,és simán futtassa e nélkül a magyar nyelvezetû xp rendszeremet.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
hogy lehet eltûntetni az asztalon a mappák és parancsikonok neve alatti kék háttérszínt?
Tegnapi nap meglepõdtem. Háromszor is egyszer csak újra indult a gépem!
Elöször arra gondoltam, hogy a géppel van valami.
De észrevettem, hogy az áram ingadozás lehet, fali lámpa fényerõssége gyengült pillanatokra (Vidék-Nagy szél, van ilyen erre).
Eddig úgy tapasztaltam, hogy ilyen esetbe csak leáll a gép. De, hogy most újra indul !!!
Ezt a Win Xp s2 csinálná ???
2.8 Intel Celeron CPU, 200 GB Maxthon HDD, 512 Kingstone RAM, nVidia 6200, C-Media 5.1, stb...
2.8 Intel Celeron CPU, 200 GB Maxthon HDD, 512 Kingstone RAM, nVidia 6200, C-Media 5.1, stb...