Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomicsek
Sajátgép-jobb katt-kezelés-felhasználók és itt a te fiókodat letiltod (jobb katt tulajdonságok)és ekkor az "alaprendszergazdai" fiók fog jeletkezni következõ indításkor, fogja kérni a jelszót. Tudom, hogy eléggé gyenge ötlet,viszont így van. Utánna persze a tiltást kiveszed a saját rendszergazdai fiókod alól.Persze csak akkor csináld, ha a vezérlõpult-felhasználói fiókok-be és kijelentkezési mód megváltoztatásával nem lehet megoldani.

aszizoli
Nekem másképp még nem sikerült.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

urbijoe
csak csökkentett modban lehet ?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

bootoláskor nyomsz egy f8-at és kiválasztod a csökkentett módot.
Dj Faustus
Start menü-n jobb klikk/Tulajdonságok/Tálca fül/Nem aktív ikonok elrejtése elõl pipa ki
Másrészt nem minden automatikusan induló program kerül az "óra mellé".

InfectedMann
Az valami XP sajátosság, hogy az automatikus induló progikat rendszerinduláskor nem mindig jeleníti meg az óra melett?
Legalább csak 2 progit jelenít meg. A messengert meg a hangkártya progriját.
Póbáljak valamit kilõni az indítópultbol hátha bezava vmi?

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Köszönöm Attila!!!
nem tudjátok miért van az, hogy a dvd-írómat nm mindíg ismeri fel a gép? a régi gépemmel is ez volt a baj, de akkor a táp volt gyenge...
most a BIOS érzékeli, de a windows nem..

urbijoe
hogy lehet bejelentkezni alap rendszergazdaként?
mert nekem csak egy felhasznállo van,ésaz is rendszergazdai jogokkal rendelkezik,de van egy alap akinek a jelszót kell megadni telepitéskor

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Tomicsek
Start-futtatás-cmd ide beírod systeminfo enter. Az eredeti telepítés dátuma sort keresd.Vagy Windows mappa, jobb katt tulajdonságok.

David01
Az Everest nevû programmal megnézheted.

GyaxyBoy
hol lehet megnézni, hogy mikor lett feltéve az XP a gépemre ha nem emlékszem rá? 😊
Ezen az oldalon találsz megfelelõ drivert:

Asus P5PL2 driver

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Sziasztok!

Segítséget kérnék, ismerõseim vettek egy gépet amiben Asus P5PL2 -es alap van, és az integrált hangkártyát sehogy nem lehet feltelepíteni, azaz a driver-jét, tudna valaki küldeni ehhez valót?

Köszönettel
Joci
Prince of Máté
Nekem is ugyanez a "WHenU save now" "vírus" volt agépemen de letörölte,

Dudu Tekh
Ja igen, ilyet nekem is csinalt
Miket nem csinalnak a gepek<#gonosz1>

TDU:[HUN]dudutech

armageddon666
Errõl most jut eszembe egy régóta fennálló gond... Az egerem néha fogja magát és megáll... Nemmozog, nem kattol, semmi. De a gép megy tovább, lehet használni. Megpróbáltuk hogy apám ugyanilyen egerét ami nála tökéletesen megy, átkötjük hozzám. Nálam ugyanaz a gond. Volt már reinstall, drivercsere, de semmi...

@

Dudu Tekh
De nem az egertol fagy le mert a billentyutol. Az egeret tom hasznalni meg le nem nyomok egy gombot

Dudu Tekh
Nem Gembird! az aszem szarabb

Csak nem a4 tech egered van? Nekem azzal csinált hasonlót. A meghajtófrissítés megoldotta.
Dudu Tekh
Nekem egy olyan problemem van hogy neha mikor ujrainditom a gepet megnyomok egy akarmilyen gombot a billentyun es nem meg mukodik semmi csak a restart. Nem fagy le csak hasznalhatatlan az eger es a mouse.
Ez mitol lehet?? virusom nincs

me and a monkey
Próbáld újra meg újra, van hogy a Windows Update nekem is csak 3-4. kísérletre telepít v.mit.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Fent van az is! :-) De ha leszedem a kettõt akkor nem megy a nyomtatóm.
Ezzel az üzenettel találkozok a webes frissítésnél is és kikapcsolásnál mindíg telepíteni akarja, de nem sikerül. Addig pedig nem kapcsolja ki a gépet.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

armageddon666
pass. de gyors megoldás: .net 3.0 és ahhoz még asszem nincs frissítés.

@

Ez mitõl lehet?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

GyPeter
nem bootol be a gépem az extended xp dvdjérõl
mit tegyek?

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

A #13474-re senki?
Met
az mire jó? nyomsz egy windowsgomb+d-t

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

köszi sikerült! 😄
dester
Link

Letöltés illetve kitömörítés után másold ide:
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application\Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

Sziasztok, hol találom az Asztal parancsikont, mert véletlen töröltem.
Sziasztok!

Helyi hálózatban (amelyben xp prof sp2 op. rendszert futtató gépek vannak) szeretném beállítani, hogy a mappa/fájl - tulajdonságok - biztonság - hozzáadás - felhasználók vagy csoportok kiválasztása ablakban a hálózathoz kapcsolódó többi gép felhasználóit is ki tudjam választani, így a hálózatban megosztott mappákhoz/fájlokhoz egyedi hozzáférési jogokat tudnék beállítani. A fenti elérési út végén található ablakban a helyek gomb megnyomásával azonban csak azt a gépet tudom kiválasztani, amelyen a bállításokat el akarom végezni. Hogyan lehetne itt a hálózatba kötött többi gépet is megjeleníteni?
A sata körül keresd a bajt,(ha via) formázd az mbr-t is, ill.tisztítsd meg (spray) az összes hardwert.
ffxi
THX!!

Fákjúal!

hello
A napokban probaltam ujrainstallalni a gepemet de sehogy sem akar sikerulni.. elosszor a sata-s hardal voltak gondjai viszont miutan megoldottam a driver gondot jott egy ujjab gond...leformatalom a hardot ntfs sys-re majd elinditom a windos instalt felmasolja az osz szukseges adataot , ujraindul a gep automatikussan ekkor megjelenik a win logo majd az a gyonyoru kek kepernyo a feher betukkel h valamifele gond van a hard drive-mel....

mar megprobaltam 2 kamik win cd-vel is de a gond ugyan ott jelentkezik..

kinek van barmilyen otlete ... jol jonne barmilyen otlet.. mivel h mostmar ugy kb 5 napja nincs gepem ...
aszizoli
Mert ami történik a gépeden, ebben a mappában nyomot hagy maga után.
Nem "kell" törölgetni, csak lehet, ha valamiért szükség van rá, vagy ha kedved támad egy kis törlésre, esetleg nagyon belasult a gép és gyorsítani szeretnél.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Hela! Help! Az mitöl lehet hogy a "Temp mappa" tök hamar tele lesz minden "kacattal" és kézzel kell törölgetni..?
kissadamvikt
miért van az ha lenyomom a jobb egér gombot akkor kidob egy kis ablakot(pl.: ha az asztalra klikkelek) és ezt írja benne explorer.exe aztán 10%-90% ig ki lehet választani valamit és még van 3 választható kis kocka: Save, On Top és No Glass-Effects. Hogy tudom ezt kikapcsolni, mert ha játéknálpl.: Hitman vagy Counter-strike-nál kidob a játékbõl!?!?!?!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

aszizoli
Ez talán segít.

ffxi
HELP!!!
Indul az XP és figyelmeztet hogy 6 napom van hátra aktiválásig. Kérdi, hogy aktiválom-e? Rámegyek hogy igen és asszondja, hogy aktiválva van. Mitevõ legyek? Már megkrekeltem. 6 nap múlva megint felrakhatom újra 😞, mert már megtörtént.

Fákjúal!

fery02
Már sikerült. Ha valakit érdekel, úgy kellett, hogy ideiglenesen kiiktattam az explorer.exe-t, és így már hozzáfértem a fájl törléséhez. Hála dester-nek 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

aszizoli
Nem biztos, hogy bejön, de egy próbát megér.
Csökentett módban indítsd a gépet, rendszergazdaként lépj be, nevezd át az ominozus fájlt, és próbáld törölni. Elvileg sikerülnie kellene.

dester
Nézd meg a Process Explorer-el, hogy mi használja, esetleg a fájl tulajdonságainál a biztonság fülön nézd meg, hogy a fájlhoz kinek van hozzáférési joga. Esetleg vedd saját tulajdonba a fájlt ugyanitt.

fery02
Ha arra célzol, hogy ezekbe be van-e mountolva, akkor nincs. Amúgy ez egy exe kiterjesztésû telepítõfájl, amit el sem tudom képzelni mi használhat vajon. Vírus, meg féreg nincs a gépemen. Valami Windows XP mester tanácsát várnám, itt már csak õ segíthet 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Doomista
megjavult minden.kaptam más embertöl explorert avval már ment.de ezer hála a sok segitségnek !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
megkaptam egyik havertol az explorer.exet-
beraktam a system 32 köynvtárba,ujrainditottam a gépet,de megint nem jelent meg,feladatkezelöbe nincs benne.
de a fájl megvan,elinditom,és kirja hogy az Explorer hibát észlelt,ezért leállt,a kell. eln. kérünk.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
parancssorba beirtam hogy sfc,aztán kiadta hogy miket lehet méb benyomni,benyomtam a scannowot,és kiirta hogy a megadott nevet a rendszer nenm ismeri fel belsõ vagy külsö parancsként,futtathato programként vagy kötegfájlként. mit tegyek ?

Ha lefuttatod amit írnak a linken, akkor az helyreállítja a hibás vagy hiányzó fájlokat.

sfc /scannow utasítás parancssorba.

Közben lehet, hogy a hiányzó vagy hibás fájlok helyreállításhoz kérni fogja a telepítõ cd-t.

Egyébként az explorer.exe a telepítõ cd-n rajta van, ki lehet csomagolni onnan és a windows könyvtárba helyezni:

Link

http://www.winportal.net

Doomista
egyszerüen csak az explorer.exe kellene...

Doomista
elolvastam...