Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Másrészt nem minden automatikusan induló program kerül az "óra mellé".
Legalább csak 2 progit jelenít meg. A messengert meg a hangkártya progriját.
Póbáljak valamit kilõni az indítópultbol hátha bezava vmi?
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
most a BIOS érzékeli, de a windows nem..
mert nekem csak egy felhasznállo van,ésaz is rendszergazdai jogokkal rendelkezik,de van egy alap akinek a jelszót kell megadni telepitéskor
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Segítséget kérnék, ismerõseim vettek egy gépet amiben Asus P5PL2 -es alap van, és az integrált hangkártyát sehogy nem lehet feltelepíteni, azaz a driver-jét, tudna valaki küldeni ehhez valót?
Köszönettel
Joci
Miket nem csinalnak a gepek<#gonosz1>#gonosz1>
TDU:[HUN]dudutech
@
Ez mitol lehet?? virusom nincs
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Ezzel az üzenettel találkozok a webes frissítésnél is és kikapcsolásnál mindíg telepíteni akarja, de nem sikerül. Addig pedig nem kapcsolja ki a gépet.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
mit tegyek?
Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W
Letöltés illetve kitömörítés után másold ide:
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application\Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Helyi hálózatban (amelyben xp prof sp2 op. rendszert futtató gépek vannak) szeretném beállítani, hogy a mappa/fájl - tulajdonságok - biztonság - hozzáadás - felhasználók vagy csoportok kiválasztása ablakban a hálózathoz kapcsolódó többi gép felhasználóit is ki tudjam választani, így a hálózatban megosztott mappákhoz/fájlokhoz egyedi hozzáférési jogokat tudnék beállítani. A fenti elérési út végén található ablakban a helyek gomb megnyomásával azonban csak azt a gépet tudom kiválasztani, amelyen a bállításokat el akarom végezni. Hogyan lehetne itt a hálózatba kötött többi gépet is megjeleníteni?
A napokban probaltam ujrainstallalni a gepemet de sehogy sem akar sikerulni.. elosszor a sata-s hardal voltak gondjai viszont miutan megoldottam a driver gondot jott egy ujjab gond...leformatalom a hardot ntfs sys-re majd elinditom a windos instalt felmasolja az osz szukseges adataot , ujraindul a gep automatikussan ekkor megjelenik a win logo majd az a gyonyoru kek kepernyo a feher betukkel h valamifele gond van a hard drive-mel....
mar megprobaltam 2 kamik win cd-vel is de a gond ugyan ott jelentkezik..
kinek van barmilyen otlete ... jol jonne barmilyen otlet.. mivel h mostmar ugy kb 5 napja nincs gepem ...
Nem "kell" törölgetni, csak lehet, ha valamiért szükség van rá, vagy ha kedved támad egy kis törlésre, esetleg nagyon belasult a gép és gyorsítani szeretnél.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Indul az XP és figyelmeztet hogy 6 napom van hátra aktiválásig. Kérdi, hogy aktiválom-e? Rámegyek hogy igen és asszondja, hogy aktiválva van. Mitevõ legyek? Már megkrekeltem. 6 nap múlva megint felrakhatom újra 😞, mert már megtörtént.
Fákjúal!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Csökentett módban indítsd a gépet, rendszergazdaként lépj be, nevezd át az ominozus fájlt, és próbáld törölni. Elvileg sikerülnie kellene.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
beraktam a system 32 köynvtárba,ujrainditottam a gépet,de megint nem jelent meg,feladatkezelöbe nincs benne.
de a fájl megvan,elinditom,és kirja hogy az Explorer hibát észlelt,ezért leállt,a kell. eln. kérünk.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
sfc /scannow utasítás parancssorba.
Közben lehet, hogy a hiányzó vagy hibás fájlok helyreállításhoz kérni fogja a telepítõ cd-t.
Egyébként az explorer.exe a telepítõ cd-n rajta van, ki lehet csomagolni onnan és a windows könyvtárba helyezni:
Link
http://www.winportal.net