182114
  • Pontius #14704

HoppáHoppá!!!
    Befigyel Zsoltinak az új OLASZ cipő!!
  • Ramore
    Nem értek veled egyet, szerintem Bruni nagyságrendekkel jobb pilóta már most és a közeljövőben nevesebb csapatban kerülhet, mint Zsófika.

Egy erősebb csapatnak gyors pilótára van szüksége, mivel náluk elvileg nem megy tönkre a kocsi egykönnyen, a versenyzői képességre sokkal nagyobb szükség van, mint egy totyogós örökutolsóra.
  • Bucser
    Azt az autót úgy kell vezetni, hogy egyben is maradjon a verseny végéig... Amikor hosszútávot futsz akkor is 2 lehetpőséged van... Vagy futsz mint az állat és félúton szúró oldallal tüdővel és torokkal leülsz pihenni és feladod, vagy beállsz egy tempóra ismerve a képességeidet és végigfutod a versenyt... Szerintem Bruni lehet, hogy gyorsabb pilóta mint Bumi de összességében nem jobb nála.. egy szinten vannak Bumi a megbízhatóságával olyan mint Bruni a gyorsaságával.. viszont a szponzor csak addig fizet amíg mutatják az autót... És ha kiesik az autót nem mutatják...
  • Ramore
    6?
  • Bandee1987
    Még csak kedd van, de már láttam jópár külföldi autót a kerepesi úton a hungaroring irányába tartani. Nagytöbbségük német volt és lakókocsikkal jöttek..
  • ShaiHulud
    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
  • Ramore
    Kitartónak az autónak kellene lennie, a pilótának meg gyorsnak.
  • Punker
    Mégis érvényes Button BAR-os szerződése?
  • Punkerwork
    A Honda garanciát adott Buttonnak
  • ShaiHulud
    peldat vehetne a nascar pilotakrol:D
  • Bucser
    De ha nem megy végig a versenyen akkor hiába hajtja az autót... Nem csak gyorsnak kell lennie hanem kitartónak is...
  • Ramore
    Azt hiszem elég rutint szerzett már, és a gyenge csapatoknál az időmérőn elért "jobb" eredmény sokszor mérvadóbb, mint magán a versenyen az 5 kör hátránnyal célba érni.
  • Punkerwork
    Richards támogató leveleket kapott más csapatfőnököktől
  • Punkerwork
    ahoz hogy nyerhess rutin is kell, amit ha feladod a versenyeket nem szerzel meg soha......
  • Ramore
    lehet, hogy ő nyerni szeretne, valódi sikereket elérni?
  • Ramore
    Nem?
  • rezsofiz
    szerintem Bruni nem valo az F1be ugy ahogy van
  • ShaiHulud
    vagy feladja mert nulla kitartas...
  • Bucser
    Csak szegény végigmenni nem tud... Nála is valami mindig rossz...
  • Ramore
    Szerintem Bruni tehetséges pilóta, jövőre talán a Jordan, vagy a Jaguar csapatnál lehet.
  • Vitae
    Ja, miért Bruni? Ha Minardi akkor már inkább Bumi, nem?
  • Bucser
    Miért Bruni???
  • Ramore
    Remélem Bruni jól fog menni a Hungaroringen és hamarosan egy komolyabb csapatban fog versenyezni.
  • Punker
    Remélem Alonso villant valamit majd :)
  • rezsofiz
    igy van,vagy tud valamit amit mi nem,viszont ha jovore szar lesz a williams,az sem jelenti azt hogy annyi a karrierjének,felteve hogy a williamses csapattarsahoz kepest jol tud teljesiteni,utana konnyebb lesz atigazolnia mashova. viszont telleg eleg hujeseg volt williamshez menni,mert lehet hogy beigertek valami huje fejlesztest,dehat...lol
  • K.András
    Hát igen,most találgathatunk amig nem lesznek konkrétumok.Valami oka biztos volt,lehet ez a pénz, beigért technika akármi...
  • Punkerwork
    vagy nem akart úgy járni mint Villneuve
  • K.András
    Kétlem,max megetették valamivel...
  • Punkerwork
    vagy csak tud valamit amit mi nem.....
  • K.András
    Szvsz élete leganygobb hibáját követte el Button...
  • Punkerwork
    Ecclestone: Button a szuper liszenszét is elvesztheti
  • K.András
    Nem gondoltam volna hogy button ekkora balek!
  • rezsofiz
    Button és Richards találkozója
  • Marki
    Erre tényleg utal, hogy mindenképp vissza akar térni még idén, és nem is tart balesettől...
  • Marki
    Button a Williamsnél?!?!?!

Most, hogy a Ferrari mellől a BAR-hoz pártoltam...
    Mindegy, az elég meglepő hogy eddig 100% volt, hogy a Ferrari és a BAR csapat nem módosul...
  • Vitae
    Ecclestone Unhappy with Button's Move

Sunday August 8th, 2004

Formula One commercial rights holder Bernie Ecclestone criticised Briton Jenson Button for leaving BAR and moving to Williams, saying the young driver has a moral obligation to remain at his current team.

Button's move to Williams is understood to have been made possible by a technicality in his current contract, but Ecclestone expressed the opinion that this could still be considered as a breach of contract.

"We have a contracts board in Geneva which will examine the issue and decide what's right and what's wrong, if anything," Ecclestone was quoted as saying by the Daily Star newspaper today. "If Button is found to be in breach of contract with BAR and wants to move on illegally, he could lose his super licence and that would mean he couldn't drive for Williams."

But Ecclestone emphasized his opinion is based primarily on what he considered a moral - and not legal - issue.

"Morally, Jenson has an obligation to stay [in BAR]," Ecclestone said, "but when agents, promises and big money come into it, morals go out the window. We are not like football - I like to think our players stick to their agreements and promises.

"This has all been quite stupidly handled and if a technicality allows him (Button) out of his contract, I don't think he would be much of a gentleman to take it."

• K.András
    Én rengeteg helyen olvastam hogy eszébe nincsen otthagyni a hondát,föleg most amikor tele van jobbnál jobb szakemberrel megy a szekér jön a pénz stbstb.
  • rezsofiz
    jah de valami olyasmit mondott hogy a WIlliamsnek van meg a rendes háttere vagy mi. hat nemtom en csak azt latom hogy most Williams sehol sincs,Honda meg kepes lenne akar gyozni(nade ottvan arra Schuumacher...).
  • K.András
    Ezen a dolgon egyedül Button szivna,hülye lenne elmenni a bmw-hez amikor a BAR-HONDA szárnyal...
  • rezsofiz
    Cora ismét MINI-ben