182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#14905 hmm hmm -
#14904 HA megnézted a forrást a cikk alatt... Szines MAi Lap... AKár a Blikk is írhatta volna.... -
#14903 + egy kis infó.
Senna unokaöccse folytatja a családi hagyományt
Összetörte amúgy a BMW-t :) Szép bemutatkozás. Eléggé nyögve-nyelősnek tűnik nekem ez a "debütálás". -
#14902 remélhetőleg esős futam lesz hétvégén -
#14901 :DD -
#14900 Whitmarsh: krízist idézhetnek elő az új szabályok -
#14899 Trulli, Panis, vagy Coulthard lehet a befutó a Toyotánál -
#14898 Bruno Senna joins Formula BMW
Kiváncsi leszek, hogy a családi neve miatt, vagy a tehetsége miatt lesz emlékezetes teljesítménye ... -
#14897 Megterhelő pillanatok
olvassatok el tok jo -
#14896 hat halljatok sirok a rohogestol : - ) -
#14895 nekem se -
SONEEC #14894 ez csak nekem nem jon be? -
#14893 loál Zsolt mi a faszt vigyorog? -
tujon #14892 de a csajnak se lehet oly rosz dolga!!! -
#14891 Satót kidobták Brazíliából -
#14890 ez jóóóó -
#14889 Ferrari ihletésű új Motorola mobil -
#14888 már ezért megéri F1 pilótának lenni ;) -
#14887 -
#14886 Nos már megint ezek a buta példák:
"Senkitől nem kapott rá garanciát, hogy ez a befektetés megtérül, és elég az Eddie Irvine/Jaguar vagy Jacques Villeneuve/BAR példákra gondolni, ha látni akarjuk, mit veszthetett volna."
Nem emlékszem, hogy a Jaguar vagy a BAR egy darab futamot is nyert volna azelőtt, mielőtt a két arc odament. Viszont, 1996-ra a Ferrarinál már ismét megtalálták a siker kulcsát, hisz mind Berger, mind Alesi nyerni tudott vele!
"... a Ferrari Schumacher nélkül sohasem jutott volna el idáig, azaz a hozzájárulása híján Barrichello most erre sem lenne képes ..."
Itt meg mindig elfelejtik Nicola Larini, majd Luca Badoer szerepét, akik által a már a kész, kifejlesztett "terméket" adták oda a "nagy autófejlesztőnek", Schumachernek. (Larini ráadásul beugróként 1x indult Ferrari színekben, amikor a tragikus imolai versenyen beugrott Alesi helyére ... -
#14885 Ha én egy törpe csapat vezetője lennék, megnézném, ki hányszor hozta be a kocsim. Ja, még pontot is szerzett nekem két év után? Bruni és BZs között versenyen max. 1 pozició a különbség? "Tuti" Baumgartnert küldeném el! -
#14884 Hungaroringi Görbe Tükör -
#14883 Tudjuk szerinted Baumnak kéne mennie.... -
#14882 meg szar pilótákból sem... -
#14881 pénz, pénz, pénz szarból nem lehet várat építeni -
#14880 Ennek a Minardinak tök mindegy ki vezeti, mégha pontot is szereztek idén! Szar a kocsi, szar a motor, szar az egész. Két-három másodperccel lassabbak a Jordannál is. A Ferrarikat már nem is mondom. Nincs olyan verseny, hogy 3 kör alatt megússzák!
Ha itt motorbeli, tervezésbeli váltoások nem lesznek, akkor max. két évet adok nekik, mert amit nyújtanak, az zéró! -
#14879 eddig Zsófinak több esélye van a Minardinal maradni -
#14878 Baumgartner vagy Bruni mehet a Minarditól -
#14877 De ez a rohadt retekklub biztos nem adja le normálisan, legfeljebb felvételről a tahóságsó szünetében. -
#14876 Olyasmit csicseregnek a verebek, hogy Alonso vagy Liuzzi lesz Schumi utódja. Bár Massa neve is felmerült, ez még a jövő zenéje. -
#14875 Nem lehet tudni... Én arra gondoltam, hogy az esetleges visszavonulás után változatos lesz a dobogósok versenyzők szerepe, és Bari biztos sokszor ér majd el jó helyezést Fisicella és Alonso mellett.
Jövőre muszáj lesz Renault-szurker legyek (Ferrari mellett). Button kicsit elvette a kedvem a BAR-tól. -
#14874 Nem ártana pedig, ha tartanák magukat a szlogenjükhöz: "Gyorsulj fel!"
Lehet, a többi csapatnak írták, és eszük ágában sincs nyerni... (csak vicc) -
#14873 az tuti hogy lenne 1-2 baleset ezeken a 10 körös "időmérőkön" meg így talán a retekklub is leadná a pénteki versenyt is. -
#14872 Zsóti az élről indul(hat)? (Ha kap szerződést jövőre.:) Ezek után senki sem bírálhatná, hogy ő sohasem fog az élről indulni! (Kényelenek lennének előzni, bár mondjuk mindenki 10 hellyel hátrébbról indulna, és törnék az autókat, mint Sato! -
#14871 szóval törte a járgányt ? -
#14870 ivott -
#14869 a Stohl mit is csinált ? -
#14868 Hmmm, egész jól hangzik :) -
#14867 Unalmas pfff -