182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
G_ArchAngel #14584 A skót versenyző azt is elárulta, hogy a tavalyi kvalifikációs edzéseken nyújtott gyengébb szereplésének most issza meg a levét, pedig azóta rengeteget fejlődött. „Kimi szintjén vagyok az időmérő edzéseken, és a versenyen még gyorsabb vagyok nála.” – mondta David.
Szerintem D.C. bepiált a nyilatkozata előtt, kedvelem a srácot, mert abszlút tisztességes versenyző, akinek soha, senkivel nem volt baja, de szerintem most nincs magánál... -
#14583 Boldog születésnapot Fernando! -
#14582 Webber mellé egy verhető pilóta kell
na ez man igaz:))) -
#14581 Coulthard a Williams csapatánál folytatná?
sztem semmi tobb mint pletyka... -
#14580 Barrichellot megis megverik a Williamsek neha szoval megint kerdeses a gumi es pilota tudasa... Istenem ilyen fasz kijelenteseket,honnan a faszbol tudja ez a kocsog hogy mivel tud nyerni?lehet nem tudna,de lehet tudna hogy a fasz tomne meg a szajat -
#14579 Még Michael Schumacher sem tudna nyerni az FW26-ossal
Én mondjuk örülnék ha letesztelné... ;) -
#14578 Ja -
G_ArchAngel #14577 Ez az első igazán értelemes cikk a magyar F1 oldalaktól... -
#14576 A gumik szerepe -
#14575 Gascoyne szerint nincs semmi gond a TF104B-vel
... -
#14574 *ralf... -
#14573 Ralf: A Toyota képes a győzelemre
istenem rald hogy rohadna le az a bekepzelt fejed,undorito -
#14572 Fisichella is és a Renault is sokat fejlődött hm -
#14571 ;) -
#14570 :)))) -
G_ArchAngel #14569 Tavaly és tavalyelőtt pályamunkásként voltunk, idén már jó lenne látni is a futamot, de lehet hogy nyaralok...:)
Mindegy jó móka volt, van gumidarabunk, meg darab piros műanyag Barrichello autójából:)
(igaz ez utóbbit már odaadtam haveromnak egy üveg Bacardiért - hülye Ferraris:DDD)
jah, és a helyszínen felvett McLaren zúgás volt sokáig atelócsengésem, ilyen élmények miatt érdemes menni:) -
#14568 Állójegy immár 6. éve. megvan a megszokott egyik legjobb hely. :) -
#14567 Ki megy ki amugy a magyar nagydíjra? És ha igen, akkkor melyik sectorba foglalt jegyet? -
#14566 A 19. Formula 1 Marlboro Magyar Nagydíj kezdetéig 17 nap 16 óra 55 perc van hátra... -
#14565 lololololololol :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#14564 A Renault nem fizetett a Saubernek Fisichelláért
még ilyet -
#14563 Ralf Schumacher nem fél egy újabb balesettől -
G_ArchAngel #14562 ezen nem kell röhögni: anno a VW csoport megakarta venni a becsődölt Arrows-t és Skoda néven szerepeltek volna az F1-ben, ha jól tudom már a zöld-fehér design elemek is megvoltak... -
#14561 Ha javasolhatnám a Skodát. A németek alatt szépen fejlődött. -
Vitae #14560 Volkswagennél nagyobb hülyeség márcsak a Suzuki... -
ShaiHulud #14559 Volkswagen?:) -
#14558 Mét? Szerintem tök állat lenne :) -
#14557 jah -
#14556 Audi úgyis Wolksvagen néven indulna:) Mekkorát röhögnék, ha bejönne a Wolksvagen:) -
G_ArchAngel #14555 jó érzés a Merci tulajoknak: anyagfáradás miatt széteshet...
a fanatikus franciaautó-gyűlőlőknek meg ott a megbízható Renault, ami alázza a Mercit és a BMW-t...
Még jó, hogy Audi és Opel nincs, mert mindenki a német autókon röhögne...:)
-
#14554 idén bármi előfordulhat -
G_ArchAngel #14553 miért mit tippelsz?
szerinted most kiszakad az alja és Kimi Flinstones módra fogja hajtani? -
#14552 Van benne valami, de én nem bízom a McLarenekben -
#14551 Van rá esély, a BAR szerintem a renault-hoz hasonlóan jól fog futni. -
#14550 Jordan Toyota 2005-ben? -
#14549 Hockenheimi Görbe Tükör -
#14548 *hogy azert esett ki ketszer... -
#14547 Ja,sztem mar neki is elege lett belole hogy esett ki ketszer is hogy el akart mast engedni...lol. meg mostmar o se olyan lassu,Bruninak ha jol emlexem majdnem kort adott multkor -
#14546 A Minardit nem viselte meg főszponzorának elvesztése
reméljük a Zsoltink nem kerül veszélybe ;)
Amúgy mintha egyre agreszívabban versenyezne nem? -
#14545 egyebkent nem,a haveromnak irtam. de tenyleg nemtom egyik fele sg-s,masik meg ...:D