72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Látom AA elinditotta a Valvrave-et...vélemény? Érdemes nézni vagy valami tucat 6/10es cucc? -
HxH-hoz nem tudok mit hozzáfüzni, mert engem nem zavar a kinézete. Meg eleve ahogy halad a történet az ember egészen hozzánö. Bár az kiejelenthetem, hogy nem miatta érdemes nézni az animét nekem nagyon hátul van a kedvenc listán a HxH-bol vannak sokkal jobb szereplök, viszont pont ezek miatt érdemes nézni :)
Pár rész után én is majdnem dobtam, hogy az egész valami kis köcsögröl fog szolni, aztán egyszercsak beindul és magával ragadja az embert. :)
Katanagatari: Nem egy harcolos anime, pont annyi harc van benne pont annyi ideig amennyi kell viszont az a kevés iszonyat jol meg van csinálva. Szerintem egyáltalán nem hiányzik belöle több harc. Eleve Shichika-nak akkora elöfölénye van, hogy nem is tarthatnának sokáig a harcok... -
Ariakus #59114 Hát nem tudom más hogy van vele de én szeretem ha a karakterdesign szép vagy cool (jó most lehetne oldalokon keresztül vitázni hogy kinek a papné kinek a plébános) főleg egy shounen fight cuccnál, és főleg egy neverending shounen fight animénél ahol minden részben szinte látod a főszereplőket. Gagyi mellékszereplők annyira pl nem szoktak zavarni, de ha jól látom Gon a HxH-ban főszereplő.
Ez az egész eset olyan mint mondjuk egy számítógépes játékban a főszereplő vagy egy rpg-ben a páncél kinézete. Vannak olyan emberek akik leszírják ha rózsaszín pizsamában kell nekik sárkányt ölni mert kb úgy is egy pixelhalmaz az egész és vannak olyan emberek akik szeretik ha a karaktereik jól néznek ki illetve cool cuccokban járnak. Na én az utóbbi kategóriába tartozok. -
Mondj példát, más karakternél nem igazán jött még ez elő. Talán "Cartmannél". De azt az animét sem láttam még. AccelWorld vagy mi a címe? -
Devil Survivor 4 rész után kuka...
Sem a karakterekkel sem a történettel nem tudok azonosulni. nincs ami oda kössön...pápá démonizálók :D -
"Nem látom a logikát a mondandódban."
Arra gondoltam, hogy már megszokhattad volna az ilyen karakterkinézeteket.
Amúgy mindig ennyire belekötöttök egy-egy karakterdizájnba? Mert ha Gon nektek csúnya és igénytelen, akkor elég sokszor jelentkezhet nálatok ilyen probléma... -
A szép iránti igényem maximum nő ahogy több művet látok, nem csökken. Nem látom a logikát a mondandódban. Őszintén szólva nem fura, hanem egyszerű. És azon felül hogy egyszerű, még csak nem is szép. De csak egy karakterről beszélünk, a többi lehet hogy tök jól néz ki.
Ami fura az a Kaiji, meg a másik hasonló kinézetű anime. Azokra viszont nem mondanám hogy csúnya, vagy hogy igénytelen. Az tényleg fura. És tényleg nem tudom rászánni magam a megnézésére. Mondjuk nem csak emiatt, hanem mert a történet sem igazán csigázott fel (bár csak jót hallottam róla). -
Ariakus #59109 A megnézett animék mennyisége nem jelenti azt, hogy ignorálni kell egy-egy igénytelen karakter kinézetét, főleg ha főszereplő. Én is sok animét néztem már meg, meg már több mint 12 éve nézem őket de ha vmi csúnya vagy igénytelen azt nem szívesen nézem. Gon kinézetével az a baj, hogy egyszerű mint a facsipesz és gagyi "cikk-cakk" haja van amit kb. egy óvodás is fél másodperc alatt meg tud rajzolni.
Jó kis reklámot csináltunk most ennek a két animének :D -
Annyi megtekintett animével a hátad mögött azt hinné az ember, hogy már nem tud zavarni egy fura haj vagy szem.(mellékesen szerintem egyáltalán nem fura egyik se) -
Ariakus #59107 Hát igen, az art style a Katanagatariban elég szép, egyedül talán a Maniwani ninja group kinézetét tudom kifogásolni mivel eléggé karikatúraszerűek illetve "pokemon" jellegű a kinézetük (kb. a One Piece agyament mellékszereplői jutnak eszembe mint pl. Don Flamingo meg ilyenek pedig csípem a One Piecet de vhogy a Katanag-ben szívesebben láttam volna egy kicsivel cool-sabb ninja bandát). -
Katanagatarira szerintem egyáltalán nem mondható hogy pénzhiányos mű. Sugárzik belőle a minőség. Harcok olyanok amilyenek. Stílusos, rövid, de akkor azért mindent bele. De ez nem is egy shounen fight cucc, ahol a harc áll a középpontban.
HxH-t meg én nem nézek, csak képeket láttam, de engem is zavar a srác kinézete a fura hajával és fura szemével. :D -
Hát erre nem tudok mit mondani... Nem értem, hogy lehet így kibukni Gon kinézetén... :)
Azt viszont örömmel hallom, hogy a Kaiji bejött. :D
Nekem nem úgy tűnt, mintha nem lett volna elég pénz... Csak egyszerűen így voltak megírva a harcok az eredeti műben. -
az hogy nem írsz ide gyakran az tök lényegtelen...nincs itt semmiféle kiközösítés az idegenekkel szemben :D -
Ariakus #59103 Figyelj, én nem vagyok egy "nebántsvirág", de jobban örültem volna, ha normálisabban reagáltál volna rá, mint ahogy azt tetted is pár kommmenttel később. Tudom, hogy én nem járok ide minden nap , meg nem vagyok része itt ennek a kis csapatnak.
Az mindenkinek szuverén joga, hogy mi tetszik neki és mi nem. Nekem például tök bejött a Kaiji pedig totál nem mainstream grafikájú (pont ez tetszett benne, hogy visszahozta a késő 80-as és kora 90-es évek grafikáját) és témájú anime. De nekem a Hunter X Hunter fekete tüskés hajú kisfiús főhőse erősen a Yugi-Oh és Pokemon karakterdizájnját juttatta eszembe ami nekem sohasem tetszett. Lehet, hogy vannak a HxH-ban cool kinézetű karakterek, de én a főhősnél már kibuktam, emellett lehet hogy marha jó fight-ok meg plot twiste-ek lehetnek benne, legyen az én veszteségem ha emiatt nem nézem meg.
Katanagatari meg szép és jó, néhol igen jó párbeszédekkel, de valahogy nekem hiányoztak belőle az állleejtős fight-ok vagy ha nem is állleejtős de legalább cool (nemtom, lehet nem volt elég pénz a projectben , nem néztem egyelőre utána). Eddig 8 részt néztem meg belőle, ki tudja, lehet hogy a végére tartogatja a legtöbb puskaport, majd meglátjuk. -
Nem gondoltam volna, hogy ilyen komolyan lesz véve... :D -
Nem ellenségeskedésnek szántam, csak nem tudtam hová tenni azokat a dolgokat, és leírtam ami először eszembe jutott... :D My bad. -
"Nem vagyok troll, csak leírtam a véleményem, bocsánat , hogy nem megyek az árral és nem mondom minden hype-olt animére hogy zomgévaniméje..."
LOL. Ha beleolvasnál a topikba, akkor látnád, hogy itt ez nem igazán jellemző.
"Hunter X Hunter főhőse rémgagyin néz ki, kb a Pokémonból azt a tüskehajú brazilfejű srácot juttatja eszembe (asszem Rock a neve). Hallottam, hogy ilyen meg olyan jó a története meg jó shounen fight cucc, de nekem annak a főhősnek a kinézete nem tetszik, ha neked ez trollkodás akkor egészségedre."
Én nem értem, mi rajta a rémgagyi... Szerintem tök átlagos a kinézete. És emiatt lehúzni az egész grafikát... Pedig látvány szempontjából az utóbbi idők legminőségibb neverending animéje, elfogultság nélkül állíthatom.
"Katanagatariban a harcok sokszor hamar véget érnek és egy-két pár másodpercnyi szép harcanimációt kapunk. Nem gondoltam, hogy már ebben a topikban is ezt az idióta hozzáállást kapja az ember, de itt az sg-n már semmi nem lep meg..."
Egy-két másodperc? Lol... Egyébként sok más animében még ilyen keveset se képesek sokszor igényesen meganimálni... Itt legalább nem lehetett panasz erre. -
Ariakus #59099 Én úgy gondolom, hogy normális hangnemben írtam le a véleményemet 2 animéről, ez egy fórum és elvileg erre is való az egész. Nem én ellenségeskedtem először és nem is trollkodtam illetve nem kötöttem bele senkibe. Az ilyen fellengzős "not sure if troll" jellegű hozzászólások kb. jól tükrözik a mai internet társadalom viselkedését. -
nem kell ennyire ellenségesnek lenni ám...
ki lehet mondani a vélememényed, senki nem harapja le a fejed....
és szerintem nincs semmi baj a HxH-val, a mai szintet hozza a megjelenése, a többi már egyéni preferencia.
-
Ariakus #59097 Nem vagyok troll, csak leírtam a véleményem, bocsánat , hogy nem megyek az árral és nem mondom minden hype-olt animére hogy zomgévaniméje...
Hunter X Hunter főhőse rémgagyin néz ki, kb a Pokémonból azt a tüskehajú brazilfejű srácot juttatja eszembe (asszem Rock a neve). Hallottam, hogy ilyen meg olyan jó a története meg jó shounen fight cucc, de nekem annak a főhősnek a kinézete nem tetszik, ha neked ez trollkodás akkor egészségedre.
Katanagatariban a harcok sokszor hamar véget érnek és egy-két pár másodpercnyi szép harcanimációt kapunk. Nem gondoltam, hogy már ebben a topikban is ezt az idióta hozzáállást kapja az ember, de itt az sg-n már semmi nem lep meg... -
"Grafika és a karakterdizájn is szép nem mint a Hunter X Hunter-ben ahol ránézek a főhősre és kb. a Pokemon grafikája jut eszembe."
Not sure if troll...
Katanagatari: "semmi látványos harcanimáció nincs benne."
Not sure if troll... -
Ariakus #59095 Megnéztem az Attack on Titan első részét és kellemes volt. A karakterek nem voltak idegesítőek, nincs tele visítozó és szuper irritáló 12 éves kislányokkal akiknek görögdinnye nagyságú melle van és amellett nagyon cukik akarnak lenni. Grafika és a karakterdizájn is szép nem mint a Hunter X Hunter-ben ahol ránézek a főhősre és kb. a Pokemon grafikája jut eszembe. Remélem jó lesz a történet is mert a mangát nem olvastam.
Katanagatarit nézem még mellette ami ugyancsak jó anime, csak kár, hogy a harcok inkább funkcionálisak és semmi látványos harcanimáció nincs benne. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"De legalább a vége egész jo volt, ahogy összetalálkoztak és végül akkor tényleg összeházasodnak."
Nem biztos. Mi van, ha döntetlennel végződött a harc? :D
Ha nem jelentették volna be a GLK utolsó fejezetét, akkor annak keretében megvalósulhatott volna valami olyasmi. De hát úgy látszik Nisio már nem akar többet foglalkozni ezzel a sorozattal semmilyen formában.
-
Egyetértek...szokásos Nisio trollkodás, szépen ez az utolso 2arc le is huzta nálam 1ponttal az egészet. Pedig ugy a szivemhez nött...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Felnöttként elvesztették a képességeiket...mekkora marhaság már...Meg Nienami is eddig mindig ott volt, most meg sehol...Meg amit te is irtál, akkor ök most 10évig nem is találkoztak? Kivéve persze azokat akik együtt voltak, mint Bami és Zen meg Akune és Wanizuka. Arra is kiváncsi lettem volni ki Kikaijima párja.
Meg ez az egész Kumagawás dolog...nem értem miért igy kellett megcsinálni, hogy eltünt, azt hittem kialakult olyan szoros kötelék közötte és a többiek között, hogy mindig együtt lesznek majd.
De legalább a vége egész jo volt, ahogy összetalálkoztak és végül akkor tényleg összeházasodnak.
De legfájobb pont, h Kumagawa teljesen kimaradt a végéröl...
Azért megnéznék egy Ajimi és Kumagawa központu mangát szivesen :D -
Medaka Box ch. 192(END)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ez a felnőtté válással együtt járó képességvesztéses cucc nagyon nem kellett volna... Ha csak a minuszokat érintette volna, akkor okés a dolog, de ez így elég ratyi... Ahogy az is, hogy az jött le az utolsó két fejezetből, hogy miután leballagtak a suliból, jóformán nem is tartották a kapcsolatot egymással? Azt hittem ennél azért szorosabb kötelék volt a szereplők között... :D
Meg még elkezdhetném sorolni a dolgokat, hogy miket hiányoltam így a végén. Például Nienami-t is megnéztem volna felnőttként... :D De hát ez van, ezzel kell beérni.
Végértékelésbe még nem mennék bele, azzal még megvárom majd a még hátralévő Good Loser Kumagawa fejezetet.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hátha azzal fog foglalkozni, hogy hová tűnt... Az már csak bónusz lenne, ha Ajimu is feltűnne benne. -
Akkor jó... :D -
Persona 4
Nem volt rossz. Nagyon jó karaktereket sikerült összerakni, főleg Yu volt jó. Talán a tökéletes főszereplő. Oké, kicsit OP volt, de karaktere meg pont jól eltalált. Jó volt a beejezés is, bár ezt a True Endinget nem értem minek kellett. Nem sok értelmét láttam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor Namatame lett a gyanusított gondoltam, hogy itt még nincs vége, hisz messze volt még az utolsó rész. mondjuk én a futár csajra, Nakamurára gondoltam, hogy a tettes :D Aztán miután rájöttek, hogy Namatam nem az igazi tettes, hanem valaki más, akkor először megin Nakamura ugrott be, de aztán egyből Adachi.
A True Ending meg feleslegesnek érzem. Jött ez a random boss és leverték, így nem sok relevanciája volt...
Gondolkodtam mi legyen, 6 v 7, de végül megadtam a hetest a sorozatra. elég jó volt, lekötött, megérdemli :D
10/7 -
mi a baj vele?? annyira nem tűnik rossznak :D -
/Blush-DC: Himitsu - Idáig süllyedtem... :D -
Remélem Steins;Gate-hez is lesz vmi cam-os megoldás, mert azt is jo lenne megnézni nem csak egy fél év mulva :D -
nincs idő rá, de Shinji azért megteszi, amit tud :D -
Mondjuk ezekre már nem igazán jellemzö a depresszio. Szerintem :) -
feliratok is cirkulálódnak már mindenfele :D
éjszaka lekaptam újra a 2 részt, mer sikeresen elkevertem őket valamerre, de amint lesz THORA v Coalgirls jöhet a maratoni depresszió :D -
Látom már kijöttek a 3.33 raw-ok, akkor már csak felirat kell :D -
Egy próbát megért. :) -
engem meg semmilyen szerepjáték nem nagyon érdekel :D -
Ja hogy ez papiros szerepjáték. Az sajnos annyira nem érdekel :) -
Aki szerepjátékozik és kipróbálna valami nagyon jRPG-szerűt, megdobhatja ezt a Kickstarter projectet legalább egy 10-essel. (Én már megtettem, már csak az illusztrációk miatt bőven megéri. :) )
-
Hát remélem, bár ezután a cselédkávézo után...már kcisit elszállt a sorozat :S -
Gisen meg majd gondolom most lesz megmagyarázva :D