FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Egyetértek...szokásos Nisio trollkodás, szépen ez az utolso 2arc le is huzta nálam 1ponttal az egészet. Pedig ugy a szivemhez nött...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Felnöttként elvesztették a képességeiket...mekkora marhaság már...Meg Nienami is eddig mindig ott volt, most meg sehol...Meg amit te is irtál, akkor ök most 10évig nem is találkoztak? Kivéve persze azokat akik együtt voltak, mint Bami és Zen meg Akune és Wanizuka. Arra is kiváncsi lettem volni ki Kikaijima párja.
Meg ez az egész Kumagawás dolog...nem értem miért igy kellett megcsinálni, hogy eltünt, azt hittem kialakult olyan szoros kötelék közötte és a többiek között, hogy mindig együtt lesznek majd.
De legalább a vége egész jo volt, ahogy összetalálkoztak és végül akkor tényleg összeházasodnak.
De legfájobb pont, h Kumagawa teljesen kimaradt a végéröl...
Azért megnéznék egy Ajimi és Kumagawa központu mangát szivesen :D