kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ariakus
    Hát nem tudom más hogy van vele de én szeretem ha a karakterdesign szép vagy cool (jó most lehetne oldalokon keresztül vitázni hogy kinek a papné kinek a plébános) főleg egy shounen fight cuccnál, és főleg egy neverending shounen fight animénél ahol minden részben szinte látod a főszereplőket. Gagyi mellékszereplők annyira pl nem szoktak zavarni, de ha jól látom Gon a HxH-ban főszereplő.

Ez az egész eset olyan mint mondjuk egy számítógépes játékban a főszereplő vagy egy rpg-ben a páncél kinézete. Vannak olyan emberek akik leszírják ha rózsaszín pizsamában kell nekik sárkányt ölni mert kb úgy is egy pixelhalmaz az egész és vannak olyan emberek akik szeretik ha a karaktereik jól néznek ki illetve cool cuccokban járnak. Na én az utóbbi kategóriába tartozok.