FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Medaka Box ch. 192(END)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ez a felnőtté válással együtt járó képességvesztéses cucc nagyon nem kellett volna... Ha csak a minuszokat érintette volna, akkor okés a dolog, de ez így elég ratyi... Ahogy az is, hogy az jött le az utolsó két fejezetből, hogy miután leballagtak a suliból, jóformán nem is tartották a kapcsolatot egymással? Azt hittem ennél azért szorosabb kötelék volt a szereplők között... :D
Meg még elkezdhetném sorolni a dolgokat, hogy miket hiányoltam így a végén. Például Nienami-t is megnéztem volna felnőttként... :D De hát ez van, ezzel kell beérni.
Végértékelésbe még nem mennék bele, azzal még megvárom majd a még hátralévő Good Loser Kumagawa fejezetet.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hátha azzal fog foglalkozni, hogy hová tűnt... Az már csak bónusz lenne, ha Ajimu is feltűnne benne.