FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ariakus #59103 Figyelj, én nem vagyok egy "nebántsvirág", de jobban örültem volna, ha normálisabban reagáltál volna rá, mint ahogy azt tetted is pár kommmenttel később. Tudom, hogy én nem járok ide minden nap , meg nem vagyok része itt ennek a kis csapatnak.
Az mindenkinek szuverén joga, hogy mi tetszik neki és mi nem. Nekem például tök bejött a Kaiji pedig totál nem mainstream grafikájú (pont ez tetszett benne, hogy visszahozta a késő 80-as és kora 90-es évek grafikáját) és témájú anime. De nekem a Hunter X Hunter fekete tüskés hajú kisfiús főhőse erősen a Yugi-Oh és Pokemon karakterdizájnját juttatta eszembe ami nekem sohasem tetszett. Lehet, hogy vannak a HxH-ban cool kinézetű karakterek, de én a főhősnél már kibuktam, emellett lehet hogy marha jó fight-ok meg plot twiste-ek lehetnek benne, legyen az én veszteségem ha emiatt nem nézem meg.
Katanagatari meg szép és jó, néhol igen jó párbeszédekkel, de valahogy nekem hiányoztak belőle az állleejtős fight-ok vagy ha nem is állleejtős de legalább cool (nemtom, lehet nem volt elég pénz a projectben , nem néztem egyelőre utána). Eddig 8 részt néztem meg belőle, ki tudja, lehet hogy a végére tartogatja a legtöbb puskaport, majd meglátjuk.