kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #59090
    Persona 4
    Nem volt rossz. Nagyon jó karaktereket sikerült összerakni, főleg Yu volt jó. Talán a tökéletes főszereplő. Oké, kicsit OP volt, de karaktere meg pont jól eltalált. Jó volt a beejezés is, bár ezt a True Endinget nem értem minek kellett. Nem sok értelmét láttam...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor Namatame lett a gyanusított gondoltam, hogy itt még nincs vége, hisz messze volt még az utolsó rész. mondjuk én a futár csajra, Nakamurára gondoltam, hogy a tettes :D Aztán miután rájöttek, hogy Namatam nem az igazi tettes, hanem valaki más, akkor először megin Nakamura ugrott be, de aztán egyből Adachi.
    A True Ending meg feleslegesnek érzem. Jött ez a random boss és leverték, így nem sok relevanciája volt...

Gondolkodtam mi legyen, 6 v 7, de végül megadtam a hetest a sorozatra. elég jó volt, lekötött, megérdemli :D
    10/7