Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RangeR
Letöltöttem a 800x600 felbontásra állító patchet,úgy néz ki,mint az expansion,tök díszes keret,meg minden: http://diablo.fantasy.hu/files/D2800x600mod.zip

Hmuda
rip is jo

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
HONNAN LEHET LETÖLTENI FULL???

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mainruler
Örök hála, megnézem.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Hmuda
HONNAN LEHET LETÖLTENI FULL???

Kánya
A sima Diablo-hoz van pályaszerkesztõ????

mainruler
fent van az 1.06 patch, és az alább megemlített fajta FSGS, mégsem tudok felmenni sehová. (Az FSGS a CD-key miatt károg, a többi meg úgy nem megy, ahogy van)
HELP ME !

mainruler
Ha lenne esetleg valakinek "Stone of Jordan" vagy SIMA "Grim Helm", esetleg "+2Necro Skill amulet" iteme és hajlandó lenne cserélni valamire (pl.: 888 Ornate plate, 282 Grim Shield stb.) tudassa velem e-mailben, hol található meg BNeten és mikor

IMYke2.0.0.0
Justice!

Teljesen elveszi a kedvemet a Blizzard!
Hihetetlen, hoyg épphogy optimalizálnám a 3/4-es fordítást a legújabb javításra (mert már alig van idõm rá, azt hittem a nyár eljövetele javít ezen, de nem), máris kijön egy újabb patch!
Miért 1.08 ????????
1.07 hol maradt?
És egyáltalán, minek kellett ez az átkozott javítás! Teljesen ki vagyok idegelve! Grrrr!

Justice, ha megnyugszom, dobok egy mailt!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mateos
diablo.fantasy.hu
mateos
Ennek a
topicnak vege.
mateos
NAJO W8 MIND1 ENEK A TOPPPICNAP VEGEEEEEEEE
mateos
de az nem lett vona fer , kulonbenis valamikor eggyutt szoktunk jàccani .
Mr.Macho
mivan?
Mr.Macho
ja, mondjuk én játékot nem veszek 😊
mateos
jaja emlekszel Mr.Macho mennyit szarakodtunk ?
Az elegunk lett es Meph megvette eredetiben (nameg en is)
Mr.Macho
zolee. ha tört a játékod, akkor a b.netrõl lemondhatsz, az FSGS az egyetlen mód. Ha cd-vel mûködik a cracked, akkor meg nem lehet eredeti cd-key-el sem b.netezni, mert induláskor elakad a verzió verifikálásakor (hu, ez de magyaros volt). Ezt viszont lehet: installálod, nem rakod fel a másolt cd-n lévõ crackelt fájlt, hanem letöltöd a daemon-toolst! aztán csak egy jó cd-key kell. www.daemon-tools.com, vagy valami ilyesmi. Ezzel nyugodtan le tudod tölteni a patcheket a b.netrõl, meg minden fálj eredeti állapotában megmarad, csak cd-key kell, ami mûködik.

Tudsz te ezzel játszani
B neten???

Tudsz te ezzel játszani B neten???

skorpio7
CD-KEY: 8Z8Z-K2RC-884H-8B6R

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Szerintem a exp bétát el lehet felejteni nem müködik az sehogy, kéne cd key azt meg nem fog szerezni senki az tuti.
IMYke2.0.0.0
Minden érdekeltnek!

1. Akinek meg van a Diablo 2, feltelepítette az 1.06b javítást és nem tud fellépni az FSGS-re:
http://www.gamecopyworld.com/cgi-bin/dl.cgi?d2_loader_fsgs!zip

2. Aki feltette a Diablo Expansion Béta 1.45-öt és nem tud fellépni a netre:
http://www.gamecopyworld.com/cgi-bin/dl.cgi?diablo2expbetaENG146!zip

Remélem, segítettem.

Csáo all!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mateos
ez most viccbol mondtad ?
mateos
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
skorpio7
CD-KEY: 8Z8Z-K2RC-884H-8B6R

"A BC a jobbik csapat jutalma."

[SaintS]Hicks
HI ALL

kérdésem a következõ lenne:

szerintetek az driver problem vagy valami más, ha a beírt "fps" normál megjelenítése helyett csak 4 pont jelenik meg felül...

nem zavarna, csak megszoktam, hogy látom mikor LAGzom és ezért érdekelne csak

a konfig, ha a VGA miatt lehet: Asus 7700 6.31 és 11.01 Asus driverrel is csinálta

pls hlp me 😊
Gladiator
ELADOM EREDETI DIABLO2-MET!

e-mail: [email protected]

Tud valaki egy címet, ahonnan letolthetném a dia2 CD borítóit?
mateos
ja
mateos
juuuuuuuuj!! :-(
mateos
hun-1
mateos
nem nagy csak 650 Mega :-)
Diablo2, csak 3 CD!

Köszönöm a választ.Bár egy kicsit késve jött.Mostanában Diablo sok embernek már unalmas ,de ez hamarosan meg fog változni.
Lessz még itt nyüzsi 😊
Lenne egy problémám: hogy lehet megoldani, hogy az f-es billenytyûkkel mûködjenek a skil-lek. Mert a key-kiosztáson ott van, hogy egyes key, kettes, stb., de nem mûködik. Azt sem tudom, hogy tulajdonképpen, hogy melyik az egyes és melyik a kettes.
Help
van egy 55charge paladinom(báro)..charge es conc regota maxolva..van par pontom vigoron es eletszivason(redempt)..de meg mindig van 6skillpontom ..mire tegyem?
Coine
na végre Mefityisztó haver elszállt, én meg leszálltam a pokolba (háhá, érted...)

Nekem nagyon nem jött be ez a szar dzsungeles rész, ACT III nem jött be, de túl vagyok rajta 😊

Coine
ENNYI ??? nemá...

Coine
Figyeljetek ! Tudjátok a játék végén, ha kinyiffan Diablo arc, akkor van asszem 60 vagy 75 másodperced míg a game véget nem ér.
Ott mit lehet csinálni, mi az extra ?
Van 1általán vmi ? 😊

mateos
castellum , ok.teljesen igazad van.Megint elnezest.
Coine
Most vagyok az ACT III-ban, de ez kész ! Elég kedvetlenné tett ez dzsungel, sebaj az Iron Golem tartja bennem a lelket :-)) (Gyk: 24 szintû Necro vagyok)

mateos: Téged is megkérlek arra, hogy a html iránti perverziódat kizárólag a "HTML Gyakorlás" címû topicban éld ki. Ne tegyél tönkre más témával foglalkozó topicokat a kreálmányaiddal.

Én elhiszem, hogy ügyes és kreatív srác vagy, de ezentúl csak a fentebb említett topicban nem fogjuk törölni az eféle próbálkozásokat.
mateos
nagyo , nagyon,nagyon lagol.,nemtudok egy kurva reszt krealni.
Coine
sokan mondják...

mateos
Nemazert a bnet szar,bocsi de ez az igazsag.
Coine
Nemrég kezdtem a gamét, de nekem bejön, most egy 20-as szintû Necro-m van :-)

ACT II
Ha én csinálok servert akkor elég jól megy 56k-s modemmel, de ha másra csatlakozok (nem B.net) akkor már akadozik rendesen 😞((

mateos
az az elonye , hogy viszonylag hamar felkerulsz a toplistara.De single player modban SEMMI. :-)
mateos
Szereztem egy kurva jo pajzsot mingyá megmutatom.
Szerintem nézz körül a Blizzard Support oldalán, hátha látsz valami érdekeset.
Vagy ha nem, akkor próbálj írni ide egy mailt (természetesen angolul):[email protected]

Laalee
tok jo hogy igy teleszemeteleda topicot...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me