26171
-
#7708 :( -
#7707 hiaba a nocd crack, aszem kell egy file a cd rol hogy menjen -
#7706 Sziasztok!Feltettem a Expanson-t de a CD-jét elvitte a haverom!Nem tudnátok adni NOCD cracket(a gamecopywörldön már néztem)? -
#7705 hogy ne legyel szomoru, nekem esett egy nem etheral shako :) , aszem eltradelem egy pf war travi ra, mert azt meg nem talaltam, shako bol meg mar ez a 3. az elmult 2 hetben. -
#7704 ejgen azóta utánanéztem én is. Igazatok van. Lehet ethereal. Én tévedtem.
Sorry Laalee/Davidus ! -
busmanus #7703 5% eselye van, hogy ethereal legyen a dobott cucc, de nem lehet ij vagy ekszer es meg set sem lehet ethereal es pontosan 50%kal nagyobb lesz a damage vagy a defense -
Hegylakolaci #7702 Nem az ijjak és az ékszerek nem lehetnek éteriek -
#7701 több damage-ot/defenset ad attól függ,hogy fegyver vagy páncél/pajzs,stb. Asszem 50%-al. -
#7700 Konkrétan nincs benne,de ez tartalmazza az összes tulajdonságot.
Ezek szerint bármilyen unique cucc lehet etherial? -
#7699 Azt észrevettétek hogy az ethereal cuccokhoz kevesebb erő kell mint a simákhoz? -
#7698 Es ebben hol van hoyg nem lehet eth? -
#7697 Harlequin Crest
(shako)
Defense: 98-141 (varies)
Required Level: 62
Required Strength: 50
Durability: 12
+2 To All Skills
+ (1.5 Per Character Level) 1-148 To Life (Based On Character Level)
+ (1.5 Per Character Level) 1-148 To Mana (Based On Character Level)
Damage Reduced By 10%
50% Better Chance of Getting Magic Items
+2 To All Attributes
(Only Spawns In Patch 1.09 or later) -
#7696 hmmmmmmmmmm...........
akkor nem értem......elvileg legalábbis AS szerint az nem lehetne ethereal........ -
#7695 :-ppppppp
Mondjuk én még csak 1 éve diózom,de zodot még nem láttam eccer se. Persze soha sem botoztam,meg keveset runozok..... -
#7694 Nekem is van ethereal harlquin-em. -
#7693 Shako nem lehet ethereal!!!! Azért "hehh"-eztem.Mármint ha ugyanarra gondolunk.
Bneten "Shakonak" a Harlequin Crest-et szokták mondani,aminek itten van leírva a tulajdonságai.
Ha te sima másik shakórol beszélsz akkor nem szóltam -
#7692 gondolom 2 különböző karival.......... -
Aspyrin #7691 Ez a dioklón érdekes fazon, mióta patch kijött bnetre 31-én sikerült összefutnom vele, előtte semmi. Tegnap felnéztem és lám újra találkoztunk, nem is rossz 2 anni egymásután -
#7690 dobjal bele egy zod ot :D -
#7689 a technikai szinvonaltol :D
najo reg éve -
#7688 Mitől függ, hogy hány csillagod van? -
#7687 hehh? -
#7686 basszus hell act1 en forgotten towers találtam shakot, de etheral... grrrr -
#7685 nem sok löttyöd marad az öveden:-PP -
Aspyrin #7684 Végre sikerült Dioklónnal összefutnom, a mérkőzés végeredményét mellékeltem
-
#7683 Koszi a valaszokat! akkor en is jol tudtam! -
#7681 nem, 1,10 lényegesen nehezebb lett mint a 1,09es patch volt -
#7680 Aham, akkor csak azert mondtak, hogy az nehezebb, mert meg beta volt? Koszi! -
#7678 Sziasztok! hallottatok az 1.10s update-rol? mikor jott ki? -
#7677 ja, valasztekos a magyar nyelv karomkodas szempontjabol, egyebkent ha lenne valakinek pala offensive vagy combat charmja trade re akkor keressen meg. -
#7676 kétségtelen,de itt meg máshol is már annyi rémtörténetet hallott az ember,hogy fél a treade-töl. Legalább legeyen magyar akivel tradelek,s akkor könnyebben tudom utána anyázni:-)))
Evil: Ma nem took,mert dógozom,de majd holnap délután/este kereslek. -
#7675 Nemcsak a legegyszerubb, hanem a legesszerubb is ;] -
#7674 van trade re trang pancel, kerdes mit tudsz ajanlani erte?
Itt az acc om: AlcoHoool ,keress meg, du 5 tol fent vagyok altalaban. -
#7673 Legegyszerübb módja a tradelésnek ha kreálsz egy N Trang Armor nevü hell gémet. Tuti be fog lépni pár koma. -
#7672 valaki nem akar tradelni,mer kéne nekem Trang oul páncél! -
#7671 jaaaa:
Heart of the Oak* 4 Socketed Staves/Maces* Ko + Vex + Pul + Thul
+3 To All Skills
+40% Faster Cast Rate
+75% Damage To Demons
+100 To Attack Rating Against Demons
Adds 3-14 Cold Damage, 3 sec. Duration (Normal)
7% Mana Stolen Per Hit
+10 To Dexterity
Replenish Life +20
Increase Maximum Mana 15%
All Resistances +30-40 (varies)
Level 4 Oak Sage (25 Charges)
Level 14 Raven (60 Charges)
+50% Damage To Undead
amugy mindenkinek ajanlom ezt az oldalt!!! -
#7670 gözöm sincs mi az :D -
#7669 mi a baj vele? -
#7668 hoto? :D -
#7667 wizardspike jo a hammerdinnek az 50% faster cast miatt, nem beszelve az oriasi mana bonusrol es ezt tetezi meg az all res, persze ha lenne egy HOTO m akkor en is azt hasznalnam +3 skill miatt, de az eletbe nem lesz vex ruam.
bar tegnap pindle pottyantott egy templars might sacred armort ugyhogy lehet eltradelem egyre.