Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
Mert a másolt cd-nek nincs serialja... 😊 legtöbbször ez az ok, sajna.
hogy akik eddig fenn voltak, most miért nincsenek, azt látod, nem tudom én sem.
Emberek, hogy hozhatom be a kick-et?

Hmuda
np

Más: MIÉRT NINCS FENT EGYETLEN MAGYAR SE A BATTLE.NETEN???

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nem szoktam lelodozni a poeneokat, szeretek dolgokra magamtol rajonni......ez most nem sajna nem jott ossze 😊)......koszi az infot, hali
Hmuda
Hehe, te sehol nem olvasgatsz a játékról? Ha megvan a Horadric cube akkor bele kell rakni a falábat, egy tome of town portalt, és egyesíteni kell a Rouge encampment-ben. Akkor mehetsz át a tehenek pályára.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Egy regebbi kerdessel idegelnelek titeket......mar tobbszor vegigjatszottam a cuccot, de meg mindig nem tudom, mire jo a gyerek falaba......eladni nem lehet...... /Wirt, aki az elso reszben pofatlanul sok penzert adott el lomot/........ha vki tudja, legyenszivi irja meg, koszi.....pa
Gladiator
Mostanában miért nincsen magyar a battleneten? Régen annyian voltatok, most meg reggel óta fent vagyok, de senki. Helyet változtattatok???

Gladiator
MuldR! Eltudnád küldeni nekem azt a file-t, hogy nem olyan nagy?
Cím: [email protected]

Gladiator
Még a hírek közt sincsen semmi.
MuldR! Megtudnád nézni nekem, meg Mr.Machonak, és megmondanád, hogy pontosan hol is van az file? Köszi...

csá

Gladiator
hát én nem találok semmi olyat, ami esetleg összefügghetne a 800*600-as felbontással...

Gladiator
és mi annak a neve? 800*600.***?

Gladiator
Patch 1.08

Modifikációk

- Minionok már a városban is feléleszthetöek, amennyiben nem kell hozzá hulla

- az Affix-Level rászabása a varázsbotokra (minél magasabb az item szintje, annál jobb tulajdonságokat kap).
- nagyobb esély a "megnövelt sebzés" tulajdonsagra fegyverek esetében.
- nagyobb esély a "magasabb támadási sebesseg" (attack rating) tulajdonsagra fegyverek esetében.
- nagyobb esély a "megnövelt védelem" tulajdonsagra páncélok esetében.
- nagyobb esély a "elemi kár" tulajdonsagra fegyverek esetében.
- szint és sebzés a magas "elemi kár" tulajdonságoknál megnövekedett.
- nagyobb esély az "megnövelt mennyiség" (extra quantity) tulajdonsagra dobó fegyverek esetében.
- nagyobb esély az "öntöltö" (regenerate quantity) tulajdonsagra dobó fegyverek esetében.
- Izual jobb dolgokat dob.
- Charsi -nál való "imbue" esetén az item mindig egy +x -et kap azokra a tulajdonságokra amit az

adott item kaphat.
- egy Item eladásakor mindig azt az árat kapjuk amit javított állapotban kapnánk.
- alacsonyabb lett azon itemek ára, amiknek +2 vagy +3 pontjuk van egyedi tulajdonságokra.
- dobó italok nem vásárolhatóak.
- "Teleport" tulajdonsággal rendelkezö Boss-ok egy állandó értékkel gyógyítjak magukat.
- Kritikus Ütés csak fél hatást gyakorol íjaknál/számszeríjaknál.
- kritikus Ütés-t befolyásolják a fizikai ellenállások.
- nagyobb esély Unique vagy Set találására.
- enyhén nagyobb esély Item dobására azon játékosok számára akik nem Party-ban vannak.
- szerencsejáték árai olyan tárgyakra amik megfelelnek a karakter-szintednek, alacsonyabbak

lettek.
- rejuvenation és full rejuvenation árai igazodtak (mihez?...*a fordito*)
- harci pajzsok nagyobb blokk-értékkel rendelkeznek.
- csont-maszkok nagyobb védelemmel rendelkeznek.
- tulajdonságok mint: gyorsan/gyorsabban/leggyorsabban most százalékban mutatkoznak.
- dobófegyverek tartóssága, ha közelharcban használva, 1/3-al csökken a dobás gyorsaságával

szemben.
- +2 minden skill-hez mostmár "rare" (sárga) amuleteken is megjelenhet (nem csak Diablo-nál).
- "pierce" (átütés) tulajdonsággal rendelkezö fegyverek százalékban mutatjak az átütés erejét.
- kulcsok 12-es csomagokban gyülythetöek.
- jobbgomb ugy hat mint a balgomb, ha támadási skill van rajta.
- Akt 2 - zsoldosok Aurával rendelkeznek.

Nagyobb Bugs

- duplikált itemek megsemmisülnek egy játék elhagyásakor illetve egy játékba való belépéskor.
- megszünt a "berserk" skill használatánál fellépö hiba, ami megengedett egy védelmi szintet.

Kisebb Bugs

- a "Crimson"-Affix 5-10% tüzellenállással bekapcsolódott.
- sebzési értéket javíto tulajdonságok most helyesen lesznek felszámítva.
- átütö skillek nem használhatóak, ha egy átütö fegyver van használatban (nem biztos).
- Rejuvenation italok nem vásárolhatóak.
- itemek által kapott bonuszok a skillekre helyesen lesznek felszámítva.
- páncélok ár-kiszámítása kijavítva.
- a fegyver sebzése nem adodik a Lightning Fury-hez és a grafika egyszerüsödött.

Skill Balance
- Két fegyveres támadás esetében mindkét fegyver közepes sebessége ervényes.

Barbar
- Wihrlwind váltogat a két fegyver között, ha két fegyver van használatban.

Paladin
- a Holly Shock közelharc sebzése megnövekedett.
- a Conviction hatása csökkent.
- a Fist of Heavens egy Cast delay-t (feltöltési idö) kapott és a sebzése növekedett.
- Holly Shield magasabb blokkolási hatással rendelkezik.
- Conviction nem hat ki az immunitásokra.

Necromancer
- a Tüzgolem közelharc sebzése megnövekedettder.
- az ujraélesztett szörnyek élettartama nem emelkedik egyenes arányosságban a játékosok számával.
- megerösitett sebzés es csökkentett ellenállás nem hat ki az immunitásokra.

Sorceress
- tüzfal sebzése növekedett.
- Blizzard idötartama növekedett.
- Meteor Cast Delay (feltöltési idö) csökkent.
- Chain Lightning és Lihtning idötartama csökkent.
- Frozen Orb sebzése növekedett.
- Thunderstorm mindig célba talál.
- Cold Mastery nem hat immunis szörnyekre.
- Ice Blast, Fire Ball, Lightning, Nova, és Glacial Spike sebzése Skill-levelenként növekedett.

Amazone
- Freezing Arrow sebzése növekedett.
- Ice Arrow sebzése növekedett.
- Immolation Arrow sebzése növekedett, egy Casting Delay lett hozzáadva es az égés idötartama növekedett.
- Plague Javelin sebzése növekedett és egy Casting delay lett hozzáadva.

Mr.Macho
MOD-ok
Middle Earth MOD
8 Player Simulation MOD
D2 Mod (by Varaya & Khan)
Diablo2++ Mod /Alpha/
Tactics MOD /Beta/
Tactics MOD Manager /Beta/

ezek a modok vannak a diablo.fantasy.hu-n! ebbõl melyik a 800X600-as mod?????????????????
Gladiator
Télleg, hogy lehet a sima DioII-t átállítani 800*600-ra? Byez

Gladiator
De valami értelmeset csinált, vagy csak olyanokat, hogy a nekro kisebbet sebez a ***** varázslatával, a sorceres többet sebez a fireball varázslatával... Mondjuk valami szebb grafika. Szerintem az is az az 1.08-ban van, hogy a tábor közepén nem csak parázslik a tûz, hanem ég is. Na ilyenekre gondoltam, szemmel láthatókra...

Tobb oldal, ne vard hogy berakjam, azt meg foleg nem, hogy leforditsam!

Gladiator
Mit mûvel az 1.08-as patch? (Magyarul)

Expansionbe alapbol benne van... Bar lehet, hogy kell hozza a 1.08-as patch... Vagy exp, vagy patch, vagy mindketto... Nalam ugy fut, szoval biztos atlehet allitani...

Ez aztan a zsenialis beszolas... Gondolom a gazdaja is ilyen zsenialis ember lehet... 2000 egyik legnagyobb szamban eladott jateka ****meg! Ki ez a f@sz?

Ki a f@sz játszik ezzel a szarral?
Mr.Macho
nem lehet valahogy a felbontást 800X600 ra állítani?
Laalee
mailba se kuld el... csak te szivod meg... meg mi... aki arra nem kepes hogy utana olvsson hogyan lehet kerni acc ot... mar jonehany topicba leirtak itt is...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CAD
Irsz mailt en elarulom, nemtom, hogy ki szabad e irni ide publikba, ugyhogy inkabb nem is teszem.

caddie

IMYke2.0.0.0
A TIGRIS-t felejtsd el, ahogy mindenki!
Amúgy, ha lámer vagy vagy mégsem, akkor is látnod kéne, hogy van egy külön "Tigris FTP" topic, d emég ott sem árulják el a címét, miért tennének pont itt, és veled kivételt!!!!!!???

i2k

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CAD
Mozes, esetleg probalkozz a tigrisen.

caddie

Hmuda
Ezt az üzenetet 2 dolog miatt írom:
1: Tényleg nagyon kellene a dio2 rip.Bárhonnan.
2: hogy ne sülyedjen el a topic.

mainruler
Tudom, hogy csak segíteni akart, nem anyáztam, ha annak tûnt is. (Erre volt hivatott #1944-es magyarázatom, miszerint a Köszi RangeR csak arra vonatkozott, hogy direkt rákérdeztem, nem cseszi-e el a diot a patch, de erre nem válaszolt, így felraktam és elb*szta, nem arra hogy miatta cseszte volna el. Nagy különbség!)
Az egyedüli, ami zavart, hogy látatlanban jól leb*szta a gépet és lekezelõ volt, semmi több. Téma lezárva.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

mainruler
Az útszéli modort nem én kezdtem, az idézõjeles megjegyzés (meg a többi, amit be se idéztem) tõled származik.
A "nem is tudom, mire számítottam..." annak szólt, hogy általában az ilyen dolgok nem igazán szoktak sikerülni, a "Köszi, RangeR!" meg annak, hogy nem válaszoltál. Hát ennyi.
Mellesleg nem tudom, kettõnk közül ki a modortalanabb...

RangeR
Arcodból vegyél vissza ha még szükséged van rá barátom!
Jót akartam a nagy felbontású mod-al,de a másolt játékodat tönkrebasztad vele?
Ne húzz fel, csak szólok...

RangeR
kisgyermekem,ne idézõjelezz,mert kiszaggatom a szád szélét.Ez drága beszólás lesz neked,csak még nem tudod.

mainruler
Amúgy benne vagyok "haver", de akkor te vedd meg nekem a következõ konfigot, kifejezetten 800x600-as Diablóra optimalizálva, biztos lehet ilyet kapni valamelyik üzletben a HighEnd kategóriában...

Beszaggat ez rendesen act 4-be.Jól elbaszták a patch-et.

PIII 920,524MB sd.GF2GTS
Tippelhetek:
Celeron2 600@900
GF2 MX
128MB SD
Eltaláltam?

mainruler
PIII 866@950MHz
256 RAM
Diamond ViperII
Szerined ez szar??? Akkor te mivel futtatod?

Hyder
nagyon jól néz ki 800*600 ban, és még a sebessége is kielégítõ 85 fps. semmi gáz nincs vele.

akinek megfelelõ a gépe ajánlott a patch

csá

Steam: [HUN]Feriggno

RangeR
Hát haver dobd ki a géped a faszba,mert nekem azóta is 800x-ba megy a játék,úgyhogy szar géppel ne szövegelj,hanem vegyél normálisat

Hmuda
hát az elõbb 135 kb/s volt (kábelnet)
Amúgy ez a demó : ).
Nekem a rip kellene.

Kánya
milyen gyorsan megy a letöltésed???

Hmuda
Van 1 kérdésem: ez nem demó véletlenül?
Még van 15 perc a letöltésbõl de ez nekem túl kicsinek tûnik.

Hmuda
Ezer kösz srácok. : )))))))))

az expansion béta verzió csak bneten megy, vagy other multiplayerben is?

Kánya
nemtom mûxik-e... a link mûxik azt tom mert most néztem ...oszt hogy késõbb jó lesz azt nemtom(mármint végig lejön-e ; na meg azt sem tom hogy mûxik-e amikor már lejött)...de azért próbáldd meg!!!!

Kánya
ftp://ftp.zdnet.com/pub/private/sWlIB/games/role_playing_games/diablo2.exe
...de itt csak 1 egész fájl van (120 M😎....úgyhogy több szálon szedd le!!!!!

Hmuda
Oké. Azt megköszönném. Bárhol néztem sehol nem volt fent.

Hmuda
HONNAN LEHET LETÖLTENI FULL???
A RIP IS JÓ!!!

mainruler
Hát persze, hogy összevissza kifagyott az egész program!
De nem is tudom egyébként, hogy mi mást vártam...
Köszi RangeR!

mainruler
...kitudja, hányadszor mostanában...
Zolee: Kösz, már mûködik rendesen. (ennek a reinstallnak legalább volt értelme)

mainruler
Ugye, nem cseszi el a crack-elt diablómat?????
Kérlek, válaszolj, mert nem szertném 8x CDvel újra felinstallálni!

Hmuda
rip is jo

Hmuda
HONNAN LEHET LETÖLTENI FULL???