273
-
#113 Ezért kérdeztem,mert ahogy észrevettem a boldogságszintek befolyásolják az adózást + az alatta levő igényeket is ki kell elégíteni
Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2021.06.19. 22:22:24 -
Stormbird #112 Az mondjuk engem is érdekelne
De az még jobban, hogy miért nem lehet egy adott szinten tartani a lakosok számát anélkül, hogy a város bevétele negatívba menjen annak ellenére, hogy minden igény ki van elégítve. -
#111 Sziasztok! Tudna e valaki segíteni a lakosok boldogságszintjén hogy lehet változtatni a környezetszennyezésnél?
-
#110 Na, meg is került, nem a búvárharanggal sikerült felhozni, hanem egy inuit küldi végén kaptam meg. \o/ Végre koncentrálhatok az építkezésre! -
#109 Most éppen azzal kergetem magam az őrületbe, hogy a búvárhajóval az artic részen keresem a jegesmedvét, hogy az utolsó szet is kész legyen. 0,91% a találati esély, szóval nem lesz meg hamar. :D -
#108 Az utobbi évek legjobb anno-ja az 1800 de a 1404 nekem még mindig jobban bejön, föleg mióta kijött a History Edition és végre 2020-ban elvárható minöségben tudom játszani. -
Daermon #107 Nekem is az 1404 volt a kedvenc, de csak 1800ig. Nekem ez a rész nagyon bejött. És akkor látom be kell majd ruháznom erre az S2 DLC-kre is :D -
#106 Nem tudom játszotok e még, de a season2 dlc-kkel szinte új játék lett és még jobb, ha ez lehetséges. Belepattintottam az elmúlt pár napban 50-60 órát, és teljesen új élmény, mint korábban volt, nagyon elkapták ezt a cuccot. Eddig az 1404 volt a kedvenc a sorozatban, de most már legalább holtverseny! :) -
#105 sziasztok.
valaki co-op mod! -
Daermon #104 Nekem GE van, ugyhogy települt automatán. De kampányban tolom most, ugyhogy nem néztem milyen.
Viszont a télapó a szábkázik az égen :D -
Hunor1 #103 Hali. Boldog Karácsonyt! Az új DLC-t próbálta már valaki? érdemes megvenni? -
Paradoxon61 #102 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igen, a kereskedés majd a szövetség a legjobb. Így később hajót is lehet venni tőle és a kalóz sorhajó sebzése nagyobb mint amit Te gyártasz. Nála tisztekből is a legjobbak vannak, igaz drágák. A kalóz szállító hajó ( gőzös) is drága, de megéri, mert 3 ittem hely van rajta és így jelentősen fel lehet gyorsítani a földrészek közötti szállításhoz.
-
#101 A térképen meglévő épületet hogy lehet megtalálni? Arra gondolok, hogy leállítanám valamelyik termelését, de hol van? Végig bogarászni kissé körülményes. -
sata75 #100 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy idő után visszajön és ha nem ölöd le amíg odaér a bázisához akkor kezdődik elölről minden.
tényleg jobban megéri fizetni neki. minden egy órás béke valamivel olcsóbb mint az előző és kapsz +5 reput. egy idő után már kereskedni lehet vele. csak figyelni kell arra, hogy a többi AI-val ne legyél szövetségben, mert ha azok betámadják a kalózokat akkor a te békédnek is annyi. -
Paradoxon61 #99 A kalózcsak az óhazában kiiktatható, igaz nem kis költséggel. Kb- 10 csatahajó kell és a főépületét szétlőni minnél hamarább. Ezzel ő ki is száll a játékból.:) Amint az épület megsemisült, kalózmentes lesz a környék. :)
-
#98 Legnehezebb fokozaton engem is foglalkoztat rendesen... :D -
Hunor1 #97 óóóóóó hogy rohadna el ez a száraz kóró Margaret!! kurva keményen nyomja, egyszerűen nem tudok lépést tartani vele... :(( fossa a sorhajókat. azt hittem ha beteszem mellé az Admirálist majd egymást csépelik, de nem sajnos . van ennek a vén kurvának ellenfele ? (más karakter) vagy alapból csak engem támad, és a többi AI-val nem harcol?? -
Hunor1 #96 hoppá! ez jó tipp, ki is próbálom majd! köszi:) . a 2. tipp is remek. nem is tudtam hogy a kis naszádot 21K-ért el lehet adni ? :))
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2019.05.05. 16:16:20 -
Paradoxon61 #95 Egy kalóztrükk. Ha nem a kalózokat írtod, hanem a gép többi játékosa közül kiszemelsz 1-t akit amúgy is eltakarítanál és őt csépeled, akkor a kalóz egy idő után békét köt, sőt kereskedni is hajlandó veled. Később pedig még hajót is vásárolhatsz tőle, ami nem utolsó szempont, mert vannak olyan hajók, amik csak nekik vannak.
-
Paradoxon61 #94 9000, 9001 de a legjobb eddig a 2994 és a 16 azon vagy egy sziget ahol még a legnagyobb város is elfér.
Legkönnyebben pénzhez úgy jutsz, hogy 2-es szinten egyágyús naszádokat gyártogatsz, amiket ekadsz az öreg angolnál. 21 000 körül veszi át darabját..
Utoljára szerkesztette: Paradoxon61, 2019.05.05. 14:40:02 -
SANTANTICA #93 hogy lesz "milla körül" pénzed? -
#92 5-6 fregatt a kikötője bejáratához őrjáratozni olcsóbb, és viccesebb. :) -
Hunor1 #91 ezért mondom: tűzszünet és nem kell pazarolni rájuk az időt + hajókat . amikor milla körül van a pénzed nem gond az a pár ezer kifizetni nekik. -
sata75 #90 Rájuk mentem 15 hajóval, ki is sepertem őket. De bazz ezek visszajönnek:) -
#89 Csinálsz pár hadihajót és elküldöd őket őrjáratozni a kalózsziget körül, hogy amikor kijön egy hajója az öbölből, akkor rögtön be is lőtted a vízbe. :) -
Hunor1 #88 én tűzszünetet kötök velük. ez 1 órát jelent. minél erősebb vagy annál olcsóbban köthetsz egyezséget velük. -
sata75 #87 Kalózokat ki lehet iktatni valahogy? Vagy csak ha eleve nélkülük indítom a játékot? Kicsit idegesítenek már, hogy semmit nem lehet csinálni, hogy ne lődözzenek mindig:)
-
Hunor1 #86 hali. ha tudtok fasza (nagy térkép-nagy szigetek) térkép kódszámokat (seed ) akkor posztoljátok plíz! -
sata75 #85 Ott bizony meghekkelték a rendőrséget ;)
Nekem az első hiba az volt, hogy nem számolta be vásárláskor az kedvezményt.
De így is megérte nekem, mert nagyon jó játék. -
nilorakkft #84 Üdv! Nah megküldtem az első hibajegyem az Ubisoftnak, 35 óra játék után. Mondjuk az Ubisofthoz képest szinte hibamentes a játék, most futottam bele az első komolyabb bugba. Sandbox módba az erőművekbe egyszercsak nem akarnak olajat szállítani a tárolóból. Pedig az tele van olajjal(hajóval, vonattal is szállítják bele az olajat), de az erőművek(3 db) felé az Istennek se akar elindulni, pedig eddig szépen működött és a pályaszakaszt is 28 ezerszer átnéztem már. Viszont "csoda" építésbe vagyok és fel kéne pumpálnom a lakosságot, de elektromos áram nélkül esély sincs rá. Két apróbb hibát is jelentettem. Az egyik, hogy a hajók néha önállósodnak és megállnak a térképen menet közben, és újból célt kell neki adni, vagy az expedíciót elindítani. A másik az lázadásnál történt, és mikor rákattintok a rendőrség épületére az alább linkelt képet kapom. Egyébként a játék megéri a pénzét, ha még meglesz hozzá a 3 DLC is, szerintem a jelenkor egyik legjobb stratégiai játéka lesz. Kép a hibáról! -
SANTANTICA #83 természetesen...kis kolónia...okosan, hogy ne legyenek nagy igényeik....de pl egy pici kis sziget az újvilágban képes megtermelni az összes rumot... -
shadar619 #82 Ha másik szigeten akkarok valamit termelni akkor oda is kell majd egy várost létre hozni? -
SANTANTICA #81 építs a dokkban raktárakat....növeli a limitet mendhol -
Hunor1 #80 szuper! Neked hogyhogy annyi nyersid van? nálam ha elérik a 300-at akkor nem visznek többet a raktárba abból a cuccból! . és emiatt állandóan figyelnem kell a szigetek közötti szállítást is mert van hogy nem tudja kiüríteni az árut a limit miatt és így a rakterében hurcolja, ahelyett hogy a másik szigetről pakolná be amit onnan kéne szállítania ? -
Marsszonda #79 -
Hunor1 #78 nekem az a bajom a multival hogy itt órákon át kéne minimum 3 embernek játszania, aztán másnap folytatni. én legalább is szeretek szöszölni, molyolni az ilyen játékokban. nem szeretem a lerohanós játékmodort itt. -
szekolo #77 Ha valaki multizna, de hasonló problémával küzd mint én ( elindítja a random meccskeresést aztán ha talál mecset a játék akkor onnantól nincs tovább) az írjon privátba, és felveszem barátnak és úgy tudunk játszani. -
Marsszonda #76 Igen, szabad epitkezos modban. -
Hunor1 #75 Klassz! ez a Te szigeted ? -
Marsszonda #74 5 kaszt van.
Utoljára szerkesztette: Marsszonda, 2019.04.20. 10:28:40