Anno 1800
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb, mint a townhall, ahova beültethetsz embereket, akik a hatótávban bónuszt adnak erre, arra, amarra, csak ez a kezdővilágban elérhető adott épületekre mindenhol kihat, a kezdővilág összes szigetén, és a búvárvilág összes szigetén. Jópofaság, de én se minden játékban kapcsolom be ezt a dlc-t.
Játék szempontjából az a teljes, a soundtrack, stb az csak azon felüli extra, minden más verzió nem teljes játék szempontból.
A másik az a sarkvidéki területet adja ami tényleg elég szivás és nem hiányozna ha nem kellene a léghajókhoz.
Harmadik pedig a botanikus kertet, ami olyan mint az állatkert csak növényekkel.
Season pass 2: a Seat of power megmondom őszintén fogalmam sincs mit ad.
A bright harvest-el lehet boostolni a mezőgazdaságot mert jönnek a silók meg a traktorok.
a harmadik meg az afrikai kontinens. Ez barátibb mint a sarkvidéki de szintén kell hozzá egy elborultság hogy belevesd magad (minden építés előtt biztosítani kell a vízellátást árokrendszer építésével...)
Season pass 3: A Docklands-ot okosan használva meg lehet hekkelni a játékot és végtelen pénzed lesz. Átlagosan használva meg nagyon kell figyelni hogy ne tegyen tönkre😊 De jópofa amúgy és ha valamiből nagyon sokat termelsz akkor itt el lehet cserélni olyanra amit nem tudsz/nem akarsz vele bajlódni.
A tourist és a high life viszont egy végjáték utáni végjáték. Touristoknak lehet épiteni hotelt, éttermet ahol különleges igényeik lesznek amik kiszolgálásához lehet hogy át kell szervezni az egész addigi termelési láncot. A high life meg még ezen is dob egyet... amugy a házakat lehet felhőkarcolókká alakítani nyilván plusz igényekkel rendelkező emberek számára.
@Daermon: nekem a kiegészítők közül amik a season passokban voltak kb egyik se hiányzik amikor játszok. Egyedül a búvárhajós kiegészítő, amit szeretek játszani, mert az abban lévő plusz térképen szép nagy a fősziget és azon baromi jól lehet építkezni. 😊
A többségét ezeknek a kiegészítőknek felesleges elbonyolításnak tartom, pedig szorgalmasan megvettem mindet. 😊
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
kinek hogy tetszik? én még nem tudtam elmélyedni benne, de kiváncsi vagyok rá.
És igen, a 36.789ben benne van az első közparaszttól fölfele mindenki. 😊
Soha nem indítom onnan a játékokat, illetve talán ha egyszer, amikor telepítem.
De most megnéztem. Tényleg van ott jó pár okosság😊 Olyan viszont nincs mint nálad az az 50.000. Nyilván a DLC-k hiánya miatt.
Az biztos, hogy lekarmolna az ideg a seggemig, ha 50.000 investort reklamálna a progi, mert a stat alapján a legnagyobb népességem 36.789 volt -és gondolom ebbe az első paraszttól fölfelé mindenki bele van számolva. <#nyes>#nyes>
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Nem ír semmit. Asztalról indítom az Anno 1800 parancsikonjával. Akkor elidul a Ubisoft Connect. Az szinkronizál és indítja az Annot és aztán bejön a menü. Ennyi.
Szóval nem értem a kérdést.
(Én csak az alap játékkal játszom. Lehet, hogy nálad azért van ilyen, mert DLC-vel tolod?)
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
/szerk: szóval igen, az az utolsó, és ott vége a kampánynak.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2021.08.08. 01:23:02
Minden esetre nagyon örültem, hogy vége lett, mert annyira idegesített annak a karikás szemű, háromszög fejű -talán- Hanna nevű muffnak a folytonos nyafogása, hogy többször majdnem abbahagytam a kampányt 😊
Megrajzolhatták volna valami szimpibb pofázmánnyal is, hogy legalább egy csepp együttérzést kiválthatott volna belőlem a problémája iránt😊
<#eljen>#eljen>
Most frissítettem én is, de nálam szerencsére nem volt ilyen gond.
Nem tudom, hogy ennél a játéknál van-e olyan, hogy "kijátszottam".
Annyiféle módon lehet újra és újra nekirugaszkodni, hogy szinte megunhatatlan. És akkor a DLC-kben rejlő lehetőségekről még nem is beszéltünk...
(Úgy tűnik, hogy a Válasz gomb meghalta magát<#fejvakaras>#fejvakaras>)
Nyomj rá a vonatkozó gombra, hogy lásd mi mennyit foglal. 😊
A fesztiválok bevételre gyakorolt hatását én nem is figyeltem, de nem kizárt amit mondasz.