PoE 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Top3:
shattered pillar+inner death+empowered strikes = 1000 feletti crit ütés (és ez nem is multiclass!)
war caller+unbending+mercy+set to their purpose = megölhetetlen (minden sebzés gyógyít is)
fanatic + blood thrist + two handed weapon = 0 recovery kill után kétkezessel full plateben (most vele megyek, 1 ütés temetés)
Aztán Bármely devoted/melee class.
Casterek közül evoker(wizard) és beckoner(chanter).
Aztán futottak még kategória a többi, az alján a rugók/rangerek.
A készítők is elismerték, hogy a PotD (legnehezebb kategória) is könnyűre sikerült. Mert nem maradt idejük azt balance-olni.
Fórumon már naked(!) solo PotD build próbálkozásról írnak a fanatikusabbak😊
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2018.05.16. 19:24:18
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Aloth nálam wizard/rogue, sosem fogja elérni a legmagasabb spelleket, de amikor stealthből ledob egy atomot azt tuti megérzik. A rogues skill treeből csak a smoke screen és az escape ág fontos. Az AI is egész jól használja ezeket amikor bajba kerül és úgy sem az a feladata hogy spammelje a spelleket, de legalább nem kell a wizard védelemre pazarolnia semmit. Gondoltam a fighterre is a +pontosság, védelem és gyógyulás miatt, talán majd egyszer ki is próbálom.
Amúgy számomra a játék két legidegesítőbb karaktere ez a kettő. Alothot már az egyben se bírtam, Xoti pedig amennyire aranyosnak tűnt az elején, később annyira lett durván idegesítő. (bár olvastam ez részben bugnak köszönhető)
Serafent egész bírom, eddig leginkább csak cipherként használtam, de az új játékomban kipróbálom cipher/barbárként is.
Edérnek nagyon jól áll a swasbuckler sabre+dagger kombóval főleg passzívokra koncentrálva, rogue ágról kb csak az escape, smoke, finishing blow kell neki.
Palleginával csak a baj van, Takehu pedig irritál így eddig nem sok esélyt kaptak. A Maia-Edér páros viszont nagy kedvenc lett. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy eddig nagyon tetszik, már csak a bugokkal kellene kezdeni valamit.
Nálam a fő kari egy nature godlike monk/barbár. Shattered pillar/berserker és unarmed, másodfegyvernek balta és szablya. Kicsit tartottam az unarmed dps-től, de elég állat lett és ami a lényeg: jól működik és élvezetes!
Edér: swashbuckler
Xoti: priest
Serafen: cipher ( őt lehet lecserélem majd valamire)
Aloth: wizard
Szerintem Xotit és Alothot érdemes single class-ként játszani. hamarabb jönnek a varázslataik és így sokkal effektívebbek.
De a főszállal alig haladok, mert a mellékküldetések meg a hajózás, fejvadászat nagyon leköt 😄
Nagyjából kialakult egy állandó csapat:
Main kari - Ranger (Stalker alkasztal, melee 2H Great Sword)
Edér - Fighter (tankra gyúrva)
Xoti - Priest (pisztoly + lámpás)
Ydwin - Mindstalker (Chiper+Rogue, egy Rapierrel döfköd)
Aloth - Wizard
Viszont az biztos, hogy 2. végigjátszásra importálok megint, az 1-ből a cipherem, mert azzal buli volt mindig 😊 Azt még elföntöm addig, hogy sima chiper vagy chiper+barbár vagy chiper+warrior lesz.
De ez nem biztos, hogy a te játékod lesz 😄 Olyan voltál, mint akit kínozni visznek 😄
Pillars of Eternity II
Utoljára szerkesztette: Xsillione, 2018.05.11. 23:47:00
Utána kimanővereztem őket.
Ez egyébként követi az újabb D&D tabletop rendszereket, ahol az xp már nem az ellenfél megöléséért jár, hanem a kihívás leküzdéséért (CR), ami akkor is jár, ha a csapat ügyesen kikerüli vagy másképp megoldja. Szerintem ez jó rendszer.
Eddig nagyon tetszik a játék és tényleg lépten nyomon mellékküldetések vannak. 😊
De van sok egészen jó kombó. Egy darabig a shattered pillar/soul blade tűnt befutónak, de azt a monk/barbi mellett döntöttem. Még a shattered pillar/devoted is egész jónak tűnik. Mivel mindenképpen monk közelharcosban gondolkoztam.
Egyenlőre Edér swashbuckler (fighter/rouge), Xoti pedig single priest. Azt majd a többi kiderül út közben. 😊
Tehát ugyanaz az elbernyákolt marhaság, virágbolti verzióra sem kell pillantást vetni...
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2018.05.09. 17:34:26
Importált mentéssel vagyok. Pale elf ranger, stalker alkasztal, mert melee rangert akartam, mindenképp 😊
Agyaltam multikaszton is, de majd legközelebb.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ha ahelyett hogy megveszem, leszedtem volna ncore-ról már rég játszanék. Hogy lehet így elbaszni egy launchot?

class leírások
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.05.08. 19:01:07