216
Pillars of Eternity 2
-
Daermon #55 Gondolom felejtős lesz a cucc :D Szerintem az elejétől mikor felébred a boss, akkor bukjuk is. -
fluency #54 Tudod mit nem néztem meg? Hogy az elsőből importált karaktereknek megmarad-e a cucca vagy teljesen csupaszon kezdenek. :) -
fluency #53 Szerintem olyannal, aki tudja őket erősíteni/gyógyítani. Pap-ot láttam ajánlani hozzá (Wael/Eothas). A ranger is egy izgalmas dolog, de ott mindenhol a companion szót használják sajnos nem summont. Úgy meg sanszos, hogy nem hatnak a summonokra a plusszok. Amúgy azon láttam matekozást, hogy a több summon vagy a hosszabb időtartam éri meg jobban. :)
@BEAST az elsőbe csak az elején volt gyenge a varázsló, úgy a közepétől viszont már jó volt a végén pedig durva lett. Nem véletlenül korlátozták a spell mastery-t. Onnan, hogy encounterenként dobálhatott spelleket, már elég beteg tudott lenni ( az elején még nem volt korlátozva, hogy milyen spell legyen mastery-s).
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.05.06. 18:30:57 -
Daermon #52 Én vagy a chiperem vagy a barbárom vagy a rangeremet improtálom elsőnek és azzal folytatom :) -
#51 ranger-rel? :d -
#50 Láttam, hogy van olyan subclass, ami a summonerségre épít. Dupla summon mennyiség, de kisebbek (kevesebb hp meg endurance szerk.: és a duration is). Ezt mivel lenne érdemes kombinálni?
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2018.05.06. 17:31:27 -
#49 Korábbi játékokban is leginkább hybrid battlemage/spellblade jellegű karaktereket szerettem csinálni, de a dnd shining hand varázsló monkjai is szimpatikusak voltak. PoE-ben nem tetszett a wizard, a ciphert meg elég hamar visszafogták. Örülök, hogy itt per encounterek lesznek a képességek. Így papíron játszik a wizard+ kb bármi melee eddig. :D -
fluency #48 Én szintén karaktert tervezgetek, de minnél többet agyalok, annál inkább nézném meg élesben.
Amúgy ki mit tervez indítani? Én monk vagy monk/valamit indítok elsőre. Most már nagyrészben megvannak a pow lvl 8-9-es képességek leírásai is és nem lesz egyszerű az élet. :) -
#47 Ez is azon ritka alkalmak egyike amikor alig várom már, hogy vége legyen a hétvégének. Napok óta karaktereket tervezgetek. :D -
#46 amikor ott a play gomb, de csak dísznek. -
fluency #45 Köszi! Szedem is le. :) -
Daermon #44 Akkor munka után szedem is :D -
#43 + Preload is megy már. -
#42 GMG elkezdte küldeni a Pillars of Eternity 2 kulcsokat:
-
fluency #41 Azért ezt már lehetett tudni. :P
De tény, hogy megint minőségi munkát végeztek a lányok/fiúk/nők/férfiak. :)
-
Although #40 with Budapest Art... -
Daermon #39 Azért a zene rendben lesz :D
-
Although #38 A zene, a körítés, mint régen kezedbe kerül egy jó könyv és nem tudod lerakni. Pár hétre, hónapra megint egy időutazás a múltba :) Mikor vártad a Dragon Age originst vagy ami előtte volt. Ez a cég elhozza neked. Sok sok újítás de a lényeg nem változik. -
fluency #37 Haha...a reverse pickpocketing nagyon bejött. Már csak 5 napot kell aludni azt lehet nyüstölni a cuccot!
Ui: A csávó kemény abban a wrestlinges (The Elite) polóban. :) -
Daermon #36 Még egy kis update :)
-
Twist3r #35 Parancsolj, jó copy+paste újjgyakorlat! :-D
Utoljára szerkesztette: Twist3r, 2018.04.25. 22:58:02 -
jocika #34 A vadászathoz a kódokat hol lehet fellelni? -
Daermon #33 Még jó, hogy vettem már passt :D
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.04.24. 21:36:24 -
fluency #32 Úgy tűnik 3 dlc lesz a játékhoz. :)
link -
Daermon #31 Eléggé :D Már nagyon várós. -
Although #30 Elég ötletesek a srácok, ennek van hangulata!
Scavenger hunt -
Daermon #29 Igen, eléggé feljavítottak benne sok mindent. Minden tekintetben erősebbnek tűnik az 1-nél, pedig az is nagyon jó volt.
Idén esélyesen év RPG-je lesz. -
Although #28 Ja ja. Lehetett sejteni. Az bemutatók során ilyen lesz. Úgy néz ki játékról, játékra fejlesztik a rendszert. Mindig egyre többet és többet tud. Már a következőt nézném az milyen lesz :) -
Daermon #27 Hát igen, ez a tuti :D -
fluency #26 Uhhh... ez nekem most OdaBaxott!!!
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.03.26. 19:04:50 -
Daermon #25 Hír: május 8 a megjelenés
PetruZ: sajnos látom. Bár addig ott a Total Warok meg az FF15 :D
Legalább májusban minden időm ennek szentelhetem :) Aztán majd új karival az 1-2 újra :) -
#24 Május 8-ra halasztva. -
Daermon #23
(Bocsi mobilról nem tudom szerkezteni). -
Daermon #22 Hajózás és csaták. Elég jó :)
[/flash]https://youtu.be/oj4DNZ-eqZ8[/flash] -
Daermon #21 Akkor jó, volt egy ilyen tippem, de igy megnyugodtam. -
fluency #20 Nálam is pending. Az igazoló e-mail megvan a hozzá tartozó kulccsal együtt. Valószínűleg majd csak akkor lesz elérhető, ha megjelenik a játék vagy a DLC bejelentésekor/-után.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.02.06. 13:25:25 -
Daermon #19 Bár most nézem, hogy a DLC pending statusba van. Pedig tavaly fizetve lett. Neked is? -
Daermon #18 Nekem Fig-es támogatásból van meg. És én is megvettem a +20€ paast :) -
fluency #17 Én már a Pillars II DLC-t is hozzáadtam az alaphoz. Csak még nem aktiváltam egyik platformon (GOG/Steam) se. :)
Nem tudom hogy vagy vele Daermon, de szerintem azt a +20 dolcsit megéri.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.02.05. 13:35:53 -
Daermon #16 Hát igen :)
Nekem már Steam könyvtárban a játék