216
Pillars of Eternity 2
  • Daermon
    Némi Seeker, Survivor, Slayer DLC infó
  • Daermon
    Nekem tetszett a DLC. Rymrgand szinkronját nagyon kedvelem. Az új társ meg elmegy. :)
    Remélem a másik 2 nagy dlc is ilyesmi lesz tartalom mennyiségre :)
  • Daermon
    Még én se kezdtem neki.
    Annyit meglestem, hogy PRE-ENDGAME mentés előtti mentést kell betölteni, és akkor oda tudsz menni a DLC szigetre.
  • fluency
    Még nem néztem bele a kiegbe, de van roadmap.
    u53 leírás és roadmap

Ui: Úgy tűnik minden hónapban lesz valami jóság. :)
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.08.03. 15:48:41
  • fluency
    Erre kíváncsi leszek. Elvileg nem lesz bennt sok változás, de a terület nagysága a mobok és az itemek érdekelnek. Ebből valamennyire lehet majd következtetni a következő kiegek nagyságára. :)
  • Daermon
    Akkor gatyákat felkötni :D
  • fluency
    Egy kis olvasnivaló:
    MMORPG cikk
  • Daermon
    Közeledik...
  • Daermon
    Brutális méretű patch jött :)
  • Daermon
    Jött egy free DLC :)
    Scalawags Pack Free DLC
    In conjunction with this patch, we are also releasing the Scalawag's Pack Free DLC! This DLC includes:
    - Seven New Crew Members added to the taverns of the Deadfire Archipelago for you to recruit.
    - Six New Ship Upgrades, including sails, cannon, anchors, and more added to shipwrights throughout the game.
    - New Savage personality setting.
  • silverchain
    Na, akkor újra nekiesek, egy két képesség nagyon el volt szállva, nehézség a béka segge alatt volt.
  • Daermon
    Ja és jött mellé egy ingyen DLC: Beard and Hair pack.
  • Daermon
    1.1
  • Daermon
    Így igaz. És ez egy nagy piros pont az Obsidiannak.
  • Shiwo
    sőt, a mentéseidet be is importálhatod, átveszi, hogy milyen döntéseket hoztál

viszont a karaktered teljesen újra szabhatod, nem erőlteti rád az 1. részt, lehet más faj, más kaszt..
  • molnibalage83
    Köszi.
  • Daermon
    Persze.
  • molnibalage83
    Az első részhez kapcsolódik a történet egyébként?
  • fluency
    Azt még nem néztem mi van, ha elutasítom Berathot. :)
    Mondjuk a sztori előrehaladtával is lehet húzni az istenek agyát. Tuti kipróbálom a kövi végigjátszásban. :)
  • Daermon
    Hm nem volt kifagyás nekem.
    De akkor már a vége elött vagy Te is. Vieókat én se néztem elötte.
    Viszont az poén, ha a legelején visszautasítod Berathot :D
  • fluency
    Én még nem végeztem. De Ukaizo előtt vagyok. Még van bounty meg pár helyet nem pucoltam még ki.
    Viszont nem döntöttem még el mi legyen a vége. Direkt nem néztem videókat róla, de sejtem, hogy a sorsunkat komolyan érintő cselekmény lesz. :)
    Viszont a bugokkal kezdhetnének valamit, mert még mindig random kifagyok. Ez főleg a csatáknál kellemetlen.
  • BEAST #155
    Én elsőre egyedül vágtam neki, mert nem volt szimpatikus egyik frakció sem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Így kb az egész régióban a káosz az úr mert senkinek sem segítettem.

Most karakter kombinációkat próbálgatok amíg nem patchelik a relationship rendszert meg a nehézséget.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2018.05.31. 00:07:12
  • Daermon
    Na végeztem másodszor is :D Az eddigi legrészletesebb végigjátszásom lett: szinte mindenki legendary cuccban, tatyóba is tettem félre pár legendaryt, lvl20, az összes hajót megvettem, 320k gold is maradt, nehezebb/rejtett helyek is kipucolva, achik 86%-on :)
    Most 3. előtt kis szünet, mert nem akarok mindent ellőni teljesen, megvárok pár dlc-t szerintem :)

Kinek mi lett a vége amúgy?
  • fluency
    A cipher elég jó multi class. A passzív dmg bónusz nagyon jó és ott vannak még a debuffjai és még cc-zni is tud. Az első szintű charm meg szerintem az egyik leg OP-b cucc a játékban. :)

Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.05.25. 17:07:36
  • Daermon
    Újabb free DLC is közeleg, Obsidiant elkapta a gépszíj :D
    “We will be releasing even more free DLC over the next few months that will add more items, ship upgrades, crew members, and appearance options. Look for the next free DLC to be available two weeks from now.”
    Az első nagy fizetős DLC, Beast of Winter pedig júliusban.
  • Daermon
    Egyébként nagyon nagy kedvenc lett a Witch kaszt (barbár+soul blade(cipher)). Dual-Wieldel tolom, light armor, és valami brutál dmg-t lehet tolni vele. Az igazán nagy ellenfelekre meg mehet cipher dot is, nagy zsir lett :)
  • Daermon
    No kint van az új sidekickert tartalmazó ingyenes DLC.
    Június elején valamikor jön az 1.1-es patch. Bug fixek mellett többek közt: új karakter cutomizációs lehetőségek, és teljesen átdolgozott veterán és PotD nehézség.
  • fluency
    A Dank Spore-ok azt nem fogják szeretni. :)
  • Daermon
    Igen meglett :) De marad a main karinál, aztán megy rá a Legendary enchant :)
  • fluency
    Az jó cucc. Dunnage-ben le lehet róla venni a soulbound-ot. :)
    Ez lesz belőle:
    link
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.05.24. 22:10:01
  • Daermon
    Ez a Soulboundos kard nagyon nagy :D Gullet alatt mélyen Old Ruinsban lehet megtalálni. Beszélni kell vele, mert intelligens kard. Nem csak erős, hanem rohadt nagy szövege van :D (itt még nincs felfejlesztve, most csinálgatom)

Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.05.24. 21:08:42
  • MrStokes
    Koszonom az infot.
  • Daermon
    Egy kis tipp, annak aki importált az első részből és azt alaposan kijátszotta:
    Perikis Overlookban van egy kovács nő, Marihis Metalwork. 1500-ért újrakovácsolja a Whispers of Yenwoodot (1 kezes kard), vagy a Blade of the Edless Pathsot (Escot). Avagy 3000-ért a kettőből csinál 1 Great Swordot. Ennyiért elég nagy ajándék :)
  • Daermon
    Kb 32 volt, úgy, hogy maradt mellékküldetés így is, plusz a térkép felét jártam be kb.
  • MrStokes
    Gratula. Kb. hany ora volt osszesen?
  • Daermon
    Na, az achikért kapott pontok felhasználhatóak (Berath's Blessing-et kell bekapcsolni), amikor az első végigjátszás után új játékot kezdel. A pontokból vehetsz goldot, bónusz szintet, bónusz skill pontokat, felfedezett térképet, stb).
  • Daermon
    Első végigjátszás pipa. Hát elég érdekes vége volt :D
  • Although
    OFF.
    Magyar fejlesztésű rpg. Részben legalább is.
    Black Geyser
  • BEAST #138
    Dehogy, ez simán nagybetűs Kalózkodás. Csak azért mert egymással rivalizáló szervezetek egymásra szórják a fejpénzeket, attól még úgyan úgy kalózkodás kilőni őket. Ezért is írtam, hogy ez a legjobb kereseti lehetőség. :D

(kivétel amikor konkrétan kalózókat vagy rabszolgatartókat támadod meg)
  • Daermon
    Az csak szo-szo kalózkodás :D
    De azért gyűlnek a trófeák.