PoE 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem a másik 2 nagy dlc is ilyesmi lesz tartalom mennyiségre 😊
Annyit meglestem, hogy PRE-ENDGAME mentés előtti mentést kell betölteni, és akkor oda tudsz menni a DLC szigetre.
u53 leírás és roadmap
Ui: Úgy tűnik minden hónapban lesz valami jóság. 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.08.03. 15:48:41
MMORPG cikk
Scalawags Pack Free DLC
In conjunction with this patch, we are also releasing the Scalawag's Pack Free DLC! This DLC includes:
- Seven New Crew Members added to the taverns of the Deadfire Archipelago for you to recruit.
- Six New Ship Upgrades, including sails, cannon, anchors, and more added to shipwrights throughout the game.
- New Savage personality setting.
viszont a karaktered teljesen újra szabhatod, nem erőlteti rád az 1. részt, lehet más faj, más kaszt..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Mondjuk a sztori előrehaladtával is lehet húzni az istenek agyát. Tuti kipróbálom a kövi végigjátszásban. 😊
De akkor már a vége elött vagy Te is. Vieókat én se néztem elötte.
Viszont az poén, ha a legelején visszautasítod Berathot 😄
Viszont nem döntöttem még el mi legyen a vége. Direkt nem néztem videókat róla, de sejtem, hogy a sorsunkat komolyan érintő cselekmény lesz. 😊
Viszont a bugokkal kezdhetnének valamit, mert még mindig random kifagyok. Ez főleg a csatáknál kellemetlen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most karakter kombinációkat próbálgatok amíg nem patchelik a relationship rendszert meg a nehézséget.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2018.05.31. 00:07:12
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Most 3. előtt kis szünet, mert nem akarok mindent ellőni teljesen, megvárok pár dlc-t szerintem 😊
Kinek mi lett a vége amúgy?
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.05.25. 17:07:36
“We will be releasing even more free DLC over the next few months that will add more items, ship upgrades, crew members, and appearance options. Look for the next free DLC to be available two weeks from now.”
Az első nagy fizetős DLC, Beast of Winter pedig júliusban.
Június elején valamikor jön az 1.1-es patch. Bug fixek mellett többek közt: új karakter cutomizációs lehetőségek, és teljesen átdolgozott veterán és PotD nehézség.
Ez lesz belőle:
link
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.05.24. 22:10:01

Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.05.24. 21:08:42
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Perikis Overlookban van egy kovács nő, Marihis Metalwork. 1500-ért újrakovácsolja a Whispers of Yenwoodot (1 kezes kard), vagy a Blade of the Edless Pathsot (Escot). Avagy 3000-ért a kettőből csinál 1 Great Swordot. Ennyiért elég nagy ajándék 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
(kivétel amikor konkrétan kalózókat vagy rabszolgatartókat támadod meg)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De azért gyűlnek a trófeák.

Utoljára szerkesztette: BEAST, 2018.05.19. 18:31:17
OP kombp mindig lesz.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2018.05.17. 08:56:48
Személy szerint a rugót nem tenném a DPS aljára, mert szerintem komoly sebzést képes kiosztani. De majd letesztelem, mert azt eldöntöttem, hogy a második karakterem rugó/valami lesz.
Mondjuk a meztelen szóló PotD már kicsit durván hangzik. 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.05.16. 22:55:14