PoE 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tetszett a DLC. Rymrgand szinkronját nagyon kedvelem. Az új társ meg elmegy. 😊
Remélem a másik 2 nagy dlc is ilyesmi lesz tartalom mennyiségre 😊
Még én se kezdtem neki.
Annyit meglestem, hogy PRE-ENDGAME mentés előtti mentést kell betölteni, és akkor oda tudsz menni a DLC szigetre.
Még nem néztem bele a kiegbe, de van roadmap.
u53 leírás és roadmap

Ui: Úgy tűnik minden hónapban lesz valami jóság. 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.08.03. 15:48:41
Erre kíváncsi leszek. Elvileg nem lesz bennt sok változás, de a terület nagysága a mobok és az itemek érdekelnek. Ebből valamennyire lehet majd következtetni a következő kiegek nagyságára. 😊
Akkor gatyákat felkötni 😄
Egy kis olvasnivaló:
MMORPG cikk
Közeledik...
Jött egy free DLC 😊
Scalawags Pack Free DLC
In conjunction with this patch, we are also releasing the Scalawag's Pack Free DLC! This DLC includes:
- Seven New Crew Members added to the taverns of the Deadfire Archipelago for you to recruit.
- Six New Ship Upgrades, including sails, cannon, anchors, and more added to shipwrights throughout the game.
- New Savage personality setting.
Na, akkor újra nekiesek, egy két képesség nagyon el volt szállva, nehézség a béka segge alatt volt.
Ja és jött mellé egy ingyen DLC: Beard and Hair pack.
1.1
Így igaz. És ez egy nagy piros pont az Obsidiannak.
Shiwo
sőt, a mentéseidet be is importálhatod, átveszi, hogy milyen döntéseket hoztál

viszont a karaktered teljesen újra szabhatod, nem erőlteti rád az 1. részt, lehet más faj, más kaszt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

molnibalage83
Köszi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Persze.
molnibalage83
Az első részhez kapcsolódik a történet egyébként?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Azt még nem néztem mi van, ha elutasítom Berathot. 😊
Mondjuk a sztori előrehaladtával is lehet húzni az istenek agyát. Tuti kipróbálom a kövi végigjátszásban. 😊
Hm nem volt kifagyás nekem.
De akkor már a vége elött vagy Te is. Vieókat én se néztem elötte.
Viszont az poén, ha a legelején visszautasítod Berathot 😄
Én még nem végeztem. De Ukaizo előtt vagyok. Még van bounty meg pár helyet nem pucoltam még ki.
Viszont nem döntöttem még el mi legyen a vége. Direkt nem néztem videókat róla, de sejtem, hogy a sorsunkat komolyan érintő cselekmény lesz. 😊
Viszont a bugokkal kezdhetnének valamit, mert még mindig random kifagyok. Ez főleg a csatáknál kellemetlen.
BEAST
Én elsőre egyedül vágtam neki, mert nem volt szimpatikus egyik frakció sem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így kb az egész régióban a káosz az úr mert senkinek sem segítettem.

Most karakter kombinációkat próbálgatok amíg nem patchelik a relationship rendszert meg a nehézséget.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2018.05.31. 00:07:12

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Na végeztem másodszor is 😄 Az eddigi legrészletesebb végigjátszásom lett: szinte mindenki legendary cuccban, tatyóba is tettem félre pár legendaryt, lvl20, az összes hajót megvettem, 320k gold is maradt, nehezebb/rejtett helyek is kipucolva, achik 86%-on 😊
Most 3. előtt kis szünet, mert nem akarok mindent ellőni teljesen, megvárok pár dlc-t szerintem 😊

Kinek mi lett a vége amúgy?
A cipher elég jó multi class. A passzív dmg bónusz nagyon jó és ott vannak még a debuffjai és még cc-zni is tud. Az első szintű charm meg szerintem az egyik leg OP-b cucc a játékban. 😊

Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.05.25. 17:07:36
Újabb free DLC is közeleg, Obsidiant elkapta a gépszíj 😄
“We will be releasing even more free DLC over the next few months that will add more items, ship upgrades, crew members, and appearance options. Look for the next free DLC to be available two weeks from now.”
Az első nagy fizetős DLC, Beast of Winter pedig júliusban.
Egyébként nagyon nagy kedvenc lett a Witch kaszt (barbár+soul blade(cipher)). Dual-Wieldel tolom, light armor, és valami brutál dmg-t lehet tolni vele. Az igazán nagy ellenfelekre meg mehet cipher dot is, nagy zsir lett 😊
No kint van az új sidekickert tartalmazó ingyenes DLC.
Június elején valamikor jön az 1.1-es patch. Bug fixek mellett többek közt: új karakter cutomizációs lehetőségek, és teljesen átdolgozott veterán és PotD nehézség.
A Dank Spore-ok azt nem fogják szeretni. 😊
Igen meglett 😊 De marad a main karinál, aztán megy rá a Legendary enchant 😊
Az jó cucc. Dunnage-ben le lehet róla venni a soulbound-ot. 😊
Ez lesz belőle:
link
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.05.24. 22:10:01
Ez a Soulboundos kard nagyon nagy 😄 Gullet alatt mélyen Old Ruinsban lehet megtalálni. Beszélni kell vele, mert intelligens kard. Nem csak erős, hanem rohadt nagy szövege van 😄 (itt még nincs felfejlesztve, most csinálgatom)

Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.05.24. 21:08:42
MrStokes
Koszonom az infot.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Egy kis tipp, annak aki importált az első részből és azt alaposan kijátszotta:
Perikis Overlookban van egy kovács nő, Marihis Metalwork. 1500-ért újrakovácsolja a Whispers of Yenwoodot (1 kezes kard), vagy a Blade of the Edless Pathsot (Escot). Avagy 3000-ért a kettőből csinál 1 Great Swordot. Ennyiért elég nagy ajándék 😊
Kb 32 volt, úgy, hogy maradt mellékküldetés így is, plusz a térkép felét jártam be kb.
MrStokes
Gratula. Kb. hany ora volt osszesen?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Na, az achikért kapott pontok felhasználhatóak (Berath's Blessing-et kell bekapcsolni), amikor az első végigjátszás után új játékot kezdel. A pontokból vehetsz goldot, bónusz szintet, bónusz skill pontokat, felfedezett térképet, stb).
Első végigjátszás pipa. Hát elég érdekes vége volt 😄
OFF.
Magyar fejlesztésű rpg. Részben legalább is.
Black Geyser

BEAST
Dehogy, ez simán nagybetűs Kalózkodás. Csak azért mert egymással rivalizáló szervezetek egymásra szórják a fejpénzeket, attól még úgyan úgy kalózkodás kilőni őket. Ezért is írtam, hogy ez a legjobb kereseti lehetőség. 😄

(kivétel amikor konkrétan kalózókat vagy rabszolgatartókat támadod meg)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Az csak szo-szo kalózkodás 😄
De azért gyűlnek a trófeák.
BEAST
Ha a bountyk alatt hajók elkapását is érted, akkor ott nagyrészt te is kalózkodsz. 😄
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2018.05.19. 18:31:17

Áh egyszer sem kalózkodtam. melléküldik, bountyk, loot eladás.
BEAST
Nekem még sosem volt annyi pénzem egyben. Lehet neki kellene állnom kalózkodni, mert úgy néz ki abban van a pénz. 😄

Végre sikerült megvennem a Gályát (végül az erösebb törzs, nagyobb raktér miatt vettem ezt és nem a másik nagyot). Ezzel kicsit jobb lesz bountyzni. Főleg, ha majd fel is fejlesztem a vitorlát, kormányt stb.
Igen, de nem point and click-elsz BG2 végén sem, hanem aktívan használod a spelleket/abilty-t.
Rendes csapattal a BG végén is felszecskáztál bárkit. Soloban is kijátszható volt F/M/T vagy F/M-el az is.
OP kombp mindig lesz.
Na igen, csak így pont&click a vége a játéknak. Míg ezt egy Baldurban próbálnád megcsinálni, az első lich kinyírja a teljes csapatodat, ha nem tudod, hogy állj neki lebontani a védelmét. Ugyanez a probléma a divinity 2 -vel is, ott is a Lone wolf képesség túl erős lett (a hátrányához képest. Megölte a nehézséget)
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2018.05.17. 08:56:48
Azért azt tegyük hozzá, hogy ezek a képessségek a legmagassabb szintűek és csak egy bizonyos ideig hatnak / nem feltétlen teljesülnek( inner death). Mondjuk csodálkoznék, ha nem lennének balance problémák, mert sok kaszt van és rengeteg lehetőség. Arról nem is beszélve, hogy tuti lesznek OP buildek neves fegyverekre.
Személy szerint a rugót nem tenném a DPS aljára, mert szerintem komoly sebzést képes kiosztani. De majd letesztelem, mert azt eldöntöttem, hogy a második karakterem rugó/valami lesz.

Mondjuk a meztelen szóló PotD már kicsit durván hangzik. 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.05.16. 22:55:14
Ja értem. Egyik kombóm sincs, így nem találkoztam ezzel. De nem is nagyon zavar. Majd patchelik.