7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Rocco27
    Mindenesetre ha már 144 Hz-es monitort veszel, akkor csak olyat ajánlott ami vagy FreeSynces (ez nem kerül pénzbe) vagy G-Synces (ugyanaz, de feláras).
    Én már várom mikor döglik be a 9,5 éves 24" Benq monitorom, utána én is azonnal veszek egy jó fajtát.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.06.18. 23:11:25
  • Rocco27
    Ha kukázod azt a 3,5 GB-os nVidiát és veszel helyette egy min. hasonló sebességű AMD-t (talán 280/380/470/570?), akkor a 144 Hz mellé a Freesync is elérhető lesz azzal a monitorral, úgy még királyabb lesz a felhasználói élményed...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.06.18. 22:58:35
  • undY1ng #5538
    (Gyors config: gtx 970 4gb, 16gb hyperx ram, i5 6600, ezzel 120 fps a pubg egy shroud féle beállításal) Ezzel mennyire esne le az FPS?
  • HTS s3rg1nh00
    ha minden adott hozzá (monitor,vga,oprendszer,kiskutyafüle) verhetetlen. benq xl2411z. eleinte fájt a fejem a 60->144 Hz átállástól,aztán ahogy hozzászoktam már qrva kellemetlen nézni a régi képfrissítést pl.melóban.alanyi jogon kéne járnia mindenkinek legalább a 120/144 Hz-nek.
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2018.06.18. 21:15:22
  • Jim Morrison
    elég olcsón megúsztátok az egyenruhát :D
  • Jim Morrison
    mindenki oda van érte meg vissza. Főleg csgoban, ahol mondjuk 128 tickes szerón játszhatsz és megvan a hozzá illő fps is, állítólag párját ritkítja.
    Ha veszek egyszer új monitort, akkor biztos nem 60Hz et. Csak sajnos mikor vettem a jelenlegit IPS 120+hz elég magas áron voltak
  • j0nNyKa
  • undY1ng #5533
    Kicsit offos kérdés de valaki játszik itt 100+ hz-es monitorral? Mennyi "előnnyel" bír a PUBG-nél és más masszív multis játékoknál?
    Esetleg erről mi a vélemény? Asus MG248QR
    Elnézést az offért!
  • Running
    Szépen játszanak és jól lőnek. A spíkerek is tök jók, pedig azon szokott elvérezni a téma. gratula nekik.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.06.16. 12:45:11
  • szabii98
    Többek közt Markov1337 kolléga is tolja MA a Fusion kupán.
    Link
  • Dency
    Lesz flame a fórumokon az tuti ha ezt meglépik, márpedig nagyon úgy tűnik hogy megfogják. Az oké hogy kilépkedsz ha nem tetszik de van amikor 10x is ugyanaz adja be. Ez kicsit kellemetlen.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.06.15. 19:58:30
  • jazzy
    Meg mondjuk meglévő featuret nem biztos, hogy érdemes kivenni. Bár én kilépkedek arról a mapról amin nem akarok játszani, de egy map selectnek csak több értelme van, mint minden játékot kevesebb emberrel kezdeni.
  • Running
    Nagyon hiányzik megint egy 3 hónapos map select hiszti, főleg úgy, hogy a hiszti most jogos lenne azért, hogy minden szerverük lagol mint a szar.
  • Fpocok
    Loooooooooooooooooool

• ntex
    Ez csak fake ugye? :D Ha igaz, akkor ezek tényleg kibaszott idióták...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.14. 23:31:51
  • j0nNyKa
    wacky mondta streamen hogy shrouddal egyutt szoktak sirni egy sarokban amikor meglatnak valami prot
    akkor rolad volt szo jovan, ez is kiderult
  • szabii98
    Mondjuk én személyesen sose használtam, mert minden pályán megalázok mindenkit (EZ Clap), de megtudom érteni ha valakinek nem jön be épp Miramar, vagy pont Erangelt unja már. Én inkább a játékot magát unom, szerintem Sanhokig nem is játszom...
  • Jim Morrison
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • jazzy
    :dd ezek picit retardok
  • Dency
    "A régi pályaválasztó a múlté

Sokat gondolkoztak rajta, hogy hogyan tudnák Sanhokot is betenni Miaramar és Erangel mellé, de nem tudták kivitelezni, hogy mindhárom pályát kiválasszuk. Ezért jelenleg a Battle Royale és a Mini Royale módok közül tudunk választani. Igen, úgy van, ahogy gondoljátok, a továbbiakban nem tudjuk majd kiválasztani, hogy Miramaron vagy Erangelen szeretnénk játszani."

Istenem.... Gratulálok.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.06.14. 19:24:29
  • j0nNyKa
    amugy meg ez az epuletek / tereptargyak random nincsenek, aztan egyszercsak megjelennek ez tipikus konzolos hibaja a jateknak
    kopogjuk le gyorsan, nehogy mi is kapjunk belole
  • Dency
    Ja igen igen, nem is figyeltem hirtelen, meg ugye ott a kontroller mi mit csinál játék közben.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.06.13. 15:09:46
  • j0nNyKa
    szo szerint a kezdo kepe a videonak egy bazi nagy xbox logo, szoval gyanusan igen :)
  • Dency
    Pubg trailer kicsit másképp:

Nem tudom ez az xboxos verzióból van? Mert én nem találkoztam ennyire durva bugokkal, mondjuk az is igaz hogy nem sokat játszok miramaron.
  • j0nNyKa
  • Jim Morrison
    ezért kell sks, első lövést becélzod, mire észbe kap már löheted is a következőt. Ha játszanék most awm-sks lenne a sniperem.
  • Jim Morrison
    1., Nem a bandage-hoz nyúltál
    2., Nincs külön gombra bebindelve a különböző heal (legalább boost, bandage, first aid. legalábbis könnyebben elérhető gombra mint 8-9-0...)

Meg is érdemelted

// Tudom 1hp-val semmi sem segített volna
  • j0nNyKa
    vajon a prok (vagy akik picit is komolyan veszik) is ugy vannak vele hogy "ah mindegy hagyjuk is, ugyis szerencse"?
  • Markov1337
    Na ez a szar helyzet :D

• ntex
    Ez szép és jó, csak ha nem egyből fejbe lövöd és a célpontnak van annyi esze hogy miután meghitelték elkezd cikázva, véletlenszerű irányváltásokkal futni amivel a legkönnyebb a snipereket szopatni, baszhatod az egészet :) Onnantól kb megint csak a vak szerencséd jöhet számításba hogy el fogod e még egyszer találni legalább, testre meg a sniperekből is kell 3 hit ha nem fejbe lövöd, hogy valaki meghaljon.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.12. 01:21:57
  • j0nNyKa
  • Running
  • Fpocok
    Most teaselték a havas mapot, lábnyomokkal...
  • Sunsetjoy
    Pláne milyen kevesen nézik, hogy 4 nap múlva kezdődik a vb :D

Amúgy ahogy elindult kb. az E3, úgy rohadtak le a PUBG, a Steam, Overwatch, Mstore szerók...
    Az EA volt, nem nézték elegen az ő streamjüket az E3-ról :)
  • Spészgószt
    haldoklanak a szerverek?
    órák óta reconnect....
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    bmeg
  • j0nNyKa
    21.8 ev az atlag (kemenymag 23)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.06.08. 16:03:27
  • RatBaG #5501
    az jó, ha már az eu is. eddig csak az us csinálta ezt.
  • Jim Morrison
    ez hogy érinti a 9 évesekből álló gamer keménymagot ? :o
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.06.08. 16:01:45