7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• j0nNyKa
    szerintem ez az uj dolog hogy munkaido
  • Zoolee1976
    Letöltöttem és elindítom az EU ban a keresést és 5 perc múlva is csak keres nem történik semmi!Na ez miért lehet?
  • Ironman2
    Okés,nem olvastam vissza,sorry ha már volt!
  • Ironman2
    Egy jó kis PUBG klón ingyér csak most!

Tőltsétek!
  • j0nNyKa
    sry my bad :)
  • zozoalma
    #5472 már volt :D

• j0nNyKa

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.06.07. 16:47:30
  • ntex
    Megnéztem a steam store-ban a videót róla, mikor a csávó durrant egyet a sniperrel és úgy hátralöki hogy leesik a hídról, azon felsírtam :DDD Instant added to library XD
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.07. 00:20:35
  • j0nNyKa
    istenem ez... ez
  • zozoalma
    Hogyne azonnal máris :)
  • j0nNyKa
    :DD TABG
  • Jim Morrison
    Regizzétek be gyorsan miig ingyen van
    Lehet már most jobb állapotban van mint a pubg :F
  • j0nNyKa
  • ntex
    ESP-nek hívják
  • Spészgószt
    Most ezt arra mondtam, hogy valami csíttel lehet látni merre hol a loot...az ellenfelek már hab a tortán...
  • Spészgószt
    Hát már nekem is feltűnt, hogy aki ilyen hypersoldierbe keni agyon sorra az embereket és ránk is úgy jön már kör elején ugrás utan egy percel, hogy hangtompítós fullos m4, 3 kevo 3taska... mindenből fullon... És már vár a sarkon, ki se lépsz kapod a hedit, egyedül leken hármunkat mire észre vesszük... Kicsit se gyanús...
    Az utolsó körös supressoros awm + aug 3 szett gilivel rambokat meg hagyjuk... :) Véletlenül pont kifoszt minden dropot még le se esik...pont ott van ahol senki
  • ntex
    Ez már korábban is volt téma, biztos hogy vannak "intelligens" csalók, akik nem pörgő aimmal darálnak le mindenkit kilóméterekről, hanem módszeresen becserkészik vele az enemyt és mindig annyit ölnek amennyit nagyon muszáj, így nem lesz kiugróan jó statjuk hanem inkább átlagos, mégis eredményesek, van folyamatos sikerélményük. Az ilyenekről a legnehezebb megállapítani hogy csalók, valszeg csak egész meccsek végignézésével lehetne kiszűrni ezeket.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.06. 11:52:52
  • j0nNyKa
    ja vac az egesz jol mukodik
    tegnap mentunk ~6 kort, egy darab csiter parossal talalkoztunk, ami teljesen korrekt arany
    viszont ennek hatasara utananeztem, hogy milyen csitek vannak, meg mennyire bonyolult / ingyenes beszerezni, es hat elkepedtem
    barki par kattintassal beszerzi, es ami a problemam, hogy nem csak ezek a jol lathato csitek vannak (aimbot, no recoil), hanem ilyen "soft" reszei, amit eszre se veszel kb soha
    - falon mindenen at latod a lootokat, a jarmuveket, es persze a tobbi jatekost
    - latod milyen messze van 1-1 jatekos, mennyi elete van
    - szol a jatek ha valaki rad celoz
    - stb
    ... faszkivan, ilyenbol viszont, marmint aki nem ragadtatja el magat es nem kapcsolja be az aimot, siman lehet hogy van egy csomo...
  • Jim Morrison
    ígéretes, de nem hiszem, hogy 100% lesz. Mindenesetre jobb lesz a játék mint előtte (cheaterek szempontjából), örüljünk neki :)
  • Zs0lt1
    te még hiszel a mesében? :D
    Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2018.06.06. 09:14:06
  • Jim Morrison
    volt már olyan anti cheat ami mindent megfogott? :) talán majd most a vac net....
  • zozoalma
    Azért az anti-cheat még mindig büntet :)
    Ghost Rider
  • Running
    Jaja, minden hónapban van egy új rész. Érdemes nézni, mert a legjobb pubg videókat készíti az early access óta.
  • j0nNyKa
    frankó kis frag movie
  • Dency
    És hogy sikerült experimental-ra berakni miramar pályát? :DD Gyenge próbálkozás :D
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.06.04. 18:09:20
  • Spészgószt
    Fekete ruhában a földön fog fetrengeni mindenki... XD
  • Jim Morrison
    így kell elrejteni a kocsit, hogy ne lássák már valaki elfoglalta :D
  • Fpocok
    Eközben konzolon.
  • Madi92
    Hát, a lámpák éppenséggel világítanak.
  • Fpocok
    Szerinte m ez csak textúra bug nála és nincs éjszakai mód. Lehet tévedek.
  • ntex
    Ezt nem is tudom hogy fogják kivitelezni, ha túl világos lesz akkor semmi értelme nem lesz a sötétségnek. Éjjellátó túl OP lenne szal azt be se raknám eleve ha lenne ilyen elképzelésük, talán esetleg airdropba. A fegyverre szerelhető zseblámpa lenne az egyedüli egyedüli világítóeszköz aminek pár méteres lenne a bevilágítási távolsága és a használatával ugye azt kockáztatja majd mindenki hogy messziről észreveszik. Lenne alapból a mapon minimális fény a hold által ami épphogy annyi világosságot adna h ne legyen teljesen vaksötét, kiszúrni messziről az enemyt ne nagyon lehessen max ha már szinte hallod a lépteit, az épületekben nem lennének lámpák. Sztem baszott jó hangulata lenne az egésznek :)
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.03. 23:53:33
  • Fujiryu
    Éjszakai map/időjárás experimentalon. kicsit bugos még.

• Running
  • TDC Geronimo
    p2w-t nem pont PUBGre értettem
  • Fpocok
    Mindkét játék jóval előrébb jár fejletségnél.

Tudtommal TF2nél úgy is kapod a cuccokat, ha csak játszassz. CSGO szintén.
  • Jim Morrison
    skinek messze állnak a pay to wintől, ráadásul ők meg is osztják melyik item mekkora % al nyílik.
    de ha kihátrálnak az persze jó :)
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom mostanában elég sokan hátrálnak ki ebből szerencsére, köszönhető a sok p2w balhénak, ami mostanában volt.
  • Jim Morrison
    tf2-ben, csgo-ban nagyon bejött, és átvette egy csomó játék. Nem a játékosnak kell jó legyen, hanem a cégnek :) ráadásul, ha kulcsot veszel abból x százalék valvé. Ha eladod az itemet, x százalék szintén valve. Ők pl mindenhogy jól járnak :) te talán úgy jársz a legjobban, hogy marketen megveszed ami kell.
  • TDC Geronimo
    Ez a ládás random megoldás amúgy is egy hulladék. Rég úgy kellene, mint pl fortnite, hogy azt veszel, amit akarsz és nem RNG az egész
  • Fpocok
    Amikor megvettem játékot, még az volt, hogy egy kulcs minden ládához. Ettől csak még kevésbé lesz kedvem elővenni, már azt sem tudom mikor játszottam utoljára.