7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Running
    Nem védem a játékot, csak szerintem fölösleges ennyit hisztizni körülötte, mert annyira nem szar, mint amennyi hiszti van. Erre gondoltam. Tudom furcsa lesz, de csalóval nem találkoztam max 1-2-vel 3 hónap alatt, optimalizálással elégedett vagyok, mivel 80-110 fps között játszok a 1060-as kártyámmal, desyn és lag meg most van az utóbbi 1-2 hétben, előtte pl az esetek nagy részében jó volt.
    Igen vannak idegesítő dolgok, játékmenetet érintő bugok, de nem fröcskölöm tele az internetet naponta, hanem indítok egy új kört, vagy ha meguntam már, játszok mással, vagy elfoglalom magam egyéb dolgokkal. Teljesen érthetetlen számomra az a mentalitás ami mostanában mindenféle médiumokon zajlik.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.06.21. 08:28:49
  • ntex
    Nem azért tolják 1/3-an annyian a játékot mint tavaly, mert annyival szarabb lenne, hanem mert elmúlt az újdonság varázsa, amit az új térképek se tudnak visszahozni.

Ugye nem ezzel próbálod magadat és a többi, a játékot megszállottan védő emberkét nyugtatni? Javaslom kezdetnek olvasgass a PUBG Steam értékelései között, ott le van írva minden hogy miért került a játék ekkora lejtőre. De leírok akkor én párat ha mégsem vennéd a fáradtságot: optimalizáció hiánya, játékmenetet befolyásoló / rontó bugok, lag, latency, desync, report funkció ami van de mégsincs, csalók, kínaiak, random ban hullám immár második alkalommal, egyoldalú kommunikáció a fejlesztők részéről... lehetne még fejtegetni de a fórumokon és a közösségekben is nagyrészt ezek miatt ment / megy a legtöbbet a sírás és nagy valószínűséggel ezek miatt vándorol a játékosok nagy része mert belefáradtak a játék körüli sok hülyeségbe, illetve most már ugye egyre több a PUBG babérjaira törő új cím amikhez átpártolnak a játékosok az említett problémák miatt. Ha annyira jó és hibátlan lenne a játék és a mögötte álló fejlesztőcsapat mint azt páran gondolják akkor nem mennének el a játékosok vagy legalábbis nem ilyen meredek ütemben. Én személy szerint 2100 óra után már nagyrészt elfogadtam a hibáit és megtanultam élni velük mert számomra még mindig nem nagyon van jobb játék ami csak megközelítené a PUBG stílusát / világát. De nekem is csak addig fog még kitartani a lelkesedésem amíg nem jön valami jobb, amiben és ami körül nincs ennyi sz*rság... Ja és nincs tele kínaiakkal...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.21. 01:31:29
  • j0nNyKa
    belelátunk, ott van running reddit linkjén a leírás
  • kill3r21
    Én is úgy gondolom hogy meg tudnák oldani, csak lehet egy egész matchmaking rendszert kéne hozzá cserélni, az a baj nem vagyunk szakik, nem látunk bele. De mondjuk ln úgy gondolom hogy ez nem technikai probléma
  • Running
    Nem azért tolják 1/3-an annyian a játékot mint tavaly, mert annyival szarabb lenne, hanem mert elmúlt az újdonság varázsa, amit az új térképek se tudnak visszahozni. Se a BR, se a játék nem újdonság már. Ha jönnek folyamatosan a kontentek, meg javítják a lagokat, akkor is menni fog még lefelé a szám. Majd beáll kb olyan stabil pár százezerre, ami még mindig sok lesz, de olyan elképesztő számok már nem lesznek, mint tavaly. Ahhoz megint egy új név, egy új játékmód kéne.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.06.20. 20:38:01
  • j0nNyKa
    nem írtam rólad semmit egyébként
    egy átlag steam / reddit fórumról nyilatkoztam, ahol a játékosok zöme reagál dolgokra, akikről azt állítod hogy fogyni fognak
  • Dency
    Őőőő... ? :D És ezt te hisztizésnek veszed a 30 éves fejeddel? Nem hiszek ebben hanem tényeket közlök, mert a 3 millió játékosból mennyi maradt mára? 600-700 ezer játékos van átlagba 1 nap, max hétvégén milió felé megyünk. Mondok egy példát, veszek neked egy vaniliás fagylaltot mert te azért hisztizel, őrülünk ugye? Aztán megszokod minden alkalommal vaníliás fagylalt, nagyon örülsz mindig. Aztán egyszer csak gondolok egyet és veszek neked csokisat, aztán mindig csokisat. Nem örülsz már annyira, nem nem. Igazából ez a legnagyobb genyóság, bőven meg tudnák oldani a 3 map selectet. Nem fogok elfordulni a játéktól , de elég frusztráló lesz kilépkedni megint a mapról, főleg akkor ha egymás után 10x ugyanazt adja be, mert ilyen is van, hiába a számok hogy 50-50% az esély. Akkor csak minden 2. mapról kéne kilépnem. De ez sem így van, nem működik a papírforma. Azért 30 euróért hagy döntsem már el hogy melyik pályán szeretnék játszani.
  • kill3r21

A trailer vágás az megy :D

Am úgy mióta rendberakták miramart, Loot ügyileg, meg némileg sürübb helyekkel, azóta én szinte mindig randomra rakom a pályaválasztást, szóval nekem annyira nem érvágás ez, de ahogy olvasgatom a fejlesztői communityt, ezzel elég sokat így annak, lehet ezért merik meglépni.
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2018.06.20. 20:04:03
  • j0nNyKa
    ebben te hiszel? mert akkor itt egy másik szemszög: aki a leghangosabban hisztizik emiatt, az fog a legkevesebb ideig elfordulni a játéktól (0-24 óra)
    ezt látod? gondolkodj a ~14-24 éves fejeddel
  • Dency
    Ezzel a pályaválasztásos mizériával megint sok játékost fog veszteni a pubg, eddig is eleget vesztett, de most még több lesz.
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    3 het es jon ertelmesnek tuno space br
  • Jim Morrison
    unreal tournament óta nem emlékszem értelmes space lövöldére :D (space invaders meg ilyenek nem számítanak)
    Mondjuk kétlem, hogy fasza lenne, egész bolygókon keresgélni lootot, majd leszűkül a Napra, ahol meg egyből elégünk... :(
  • j0nNyKa
    "i dont care if you add 12 new snow maps and space maps and 55 new guns and give me a customized weapon skin with my face on it.
    if there's desync, lag, stuttering and late weapons spawning in, i'm not playing."
    egyreszt van igazsag abban amit ir, masreszt mekkora kiralysag lenne egy space map
  • j0nNyKa
    hja valszeg emiatt csinaljak igen
    lehetne valami... dinamikusabb rendszert is bevezetni, pl esti orakban nyugodtan lehetne valaszthato mindharom nap, mig a nonbusy idokben meg ne is legyen mapselect, vagy ilyesmi

oh vagy megjobb, es egyszerubb, reditrol:
    "u missed the suggestion to show wich ques are currently low on players so if you que for them just show a warning so people can que up for a que with more current player at the time. wich still allow u to pick whatever map you want to play :)"
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.06.20. 11:10:39
  • Running
    Korrekt cikk

/Remélem az összes károgó lassan elhúz más játékokba, mert totál unalmas már azt hallgatni, hogy mennyire szar a játék, és pfú milyen jó bármi más (amivel egyébként két hetet fog játszani, aztán arra sem fog emlékezni, hogy volt olyan).
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.06.20. 09:03:31
  • Jim Morrison
    nee ez komoly?
    legtobbszor instant talalt vagy max 5mp. csgo utan álomgyors volt mindig
  • szabii98
    Régen sokat toltam reggel, 8-9körül EU FPP pl be van halva. Nyilván este vannak a legtöbben a szervereken, de a 3 mapot lehet még EU-n is megéreznénk...és akkor mi lesz a 4. mapnál...
  • ntex
    Meglátjuk, de szerintem ezért kapni fognak rendesen :)
  • j0nNyKa
    jó azért nem kell elszállni, az az indoklás hogy így rövidebb lesz a queue time
    kérdés hogy hol és mikor, mer euban kb nem létező fogalom a queue time
  • ntex
    Nem tudom mire volt ez jó, itt is látszik hogy szeretnek segget csinálni a szájukból. Nagy mellénnyel bejelentik hogy hallgatnak a community akaratára és berakják a map selectet, erre most elveszik, telibe szarva azt amiért hónapokig könyörögtek az emberek...
  • j0nNyKa
    azé nem értem mer a jelenlegi verzióban szét van szedve szépen háromra, a harmadik a "coming soon", szóval... wtf
  • ntex
    Kibaszottul bekaphatják amiért megint összevonják Miramar-t és Erangel-t...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.19. 22:49:49
  • zozoalma
    Battle Pass fortnite ?
  • szabii98
    Na, én is majdnem ennyiért vettem. Ennyit 250 óra után maximálisan megért a játék.
  • Jim Morrison
    na, egy rendes ügyfél
  • j0nNyKa
    bocsmuszáj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tiednek már szóltam <3
    btw eddig mennyi volt? kb ennyire emlékszem
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.06.19. 21:13:21
  • Jim Morrison
    mondjátok el anyukátoknak, hogy le van árazva a pubg
    $20 (or £18.08)

most vegyék meg
  • RatBaG #5552
    de, tudna. akkor nincs értelme mondjuk 150 ezret kiadni ilyen monitorra, ha úgyis csak 60 fps körül futna.
  • undY1ng #5551
    Tehát ha jelenleg elfut a PUBG 110+ fps-el, akkor 144 hz-esen már nem tudna ennyit produkálni?
  • j0nNyKa
  • Running
    Minden szupika lesz.
  • Jim Morrison
    rengeteg jóféle változás (ránézésre)
  • Dency
    15. update, teszt szerveren már!

Új fegyver QBZ95 csak sanhokon a scar-l helyett:
  • Dency
    #5533:

Érezhetően jobb lesz, garantálom hogy nem fogsz visszaváltani 60hz-ra soha az életbe.
    Erről a monitorról nem tudok semmit mondani amit linkeltél én jómagam is Asus-t használok mégpedig a VG248QE-t. Megvagyok vele elégedve. Viszont tudsz már 240hz-es monitort is venni potom ~90 rugóért itt , bár nincs semmit teszt arról a monitorról hiába kerestem, én addig nem venném meg.

#5544:
    Ez nem igaz hogy csak akkor fogod az előnyeit használni ha 100+ fps-ed van. Sokkal simábbak lesznek a mozdulatok akár 60fpsnél is , köszönhetően ULMB(ultra low motion blur) vagy BENQ Blur Reduction, melyik gyártó hogy hívja.

Végezetül itt egy videó [Slow motion] 240Hz vs 144Hz vs 120Hz vs 60Hz - CS:GO:

Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.06.19. 15:13:32
  • j0nNyKa
  • RatBaG #5544
    a monitor az adott hz-en fog futni, de ingame csak akkor lesz látható különbség, ha van is alatta vas, amiből ki tudod sajtolni a 100+ fpst.
    a freesync/g-sync előnyeiről-hátrányairól van egy csomó cikk, de a legnyersebb fílinget úgyis 100+ fpssel, mindenféle synchel offon kapod.
  • Normen76
    Mostanában én is nézegetem a monitorokat, de kissé nehezen érthető a mi micsoda meg már öreg is vagyok :). Ha pl. veszek egy 120 vagy 144 Hz-s monitort, azt elvileg tudom teszem azt fix 120 Hz-n futtatni ? Ha AMD VGA-m van akkor FreeSync hatására a monitor frissítése automatikusan állítódik az éppen a VGA által kisajtolni bírt FPS számhoz ? Gondolom Nvidia kárstával ugyanez érvényes a G-Sync-re, márha a monitor tudja.

Szal a kérdésem lényege, ha veszek egy akármilyen sync-el rendelkező 120 hz-s monditort, VGA-tól függetlenül tudom-e állítnai a 120 hz-t alapból, vagy csak akkor ha éppen a VGA-hoz passzoló Sync-et tudja a monitorom ? Értem ez alatt, ha valami oknál fogva később mert nyerek a lottón :D pl., FreeSync-es monitorom alá bekerül egy GTX 1180 Ti.. A FreeSync-et nem is, de 120 Hzt-t attól még tudok állítani, ill használni ?

Hogy ne legyen off... a PUBG-alá :D
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.06.19. 11:36:17
  • j0nNyKa
    de ha egy sg user azt mondja hogy basszad ki a picsaba, akkor legyel szives kibaszni a picsaba
    na.
  • undY1ng #5541
    Biztos nem kukázom ezt a 4gb*os videokártyát. Nagyon megvagyok vele elégedve.. Eddig AMD volt jó pár évig és elég is volt belőle. Ez a előbb ajánlott benq monitor pedig megtetszett. Szerintem majd ez lesz. :)