135
Middle-earth: Shadow of War
  • ratgab
    Csak nekem tűnik valahogy csúnyábbnak a játék mint az első rész?

És valahogy a harc is kicsit furának tűnik...Annyira nem gördülékeny mint az első rész.

Összességében kissé fapados a megvalósítás.

Ettől függetlenül iszonyatosan várom és nagy eséllyel veszem.
  • Lacc 88
    Elég lófasz volt ez. Gondolom ez nem a végleges változat csak gyorsan kidobtak valamit. Mindenesetre jobb, mint amit livestream néven műveltek a hetekben. Beszéltek a semmiről és közben játszadoztak a korábbi résszel.
  • Kandurex
    hát....
  • Daermon
    Minas Ithil
  • Lacc 88
    Sok újdonság van, ahogy láttam. Lesz itt Balrog, intelligensebb trollok ha nem tévedek, gyűrű lidércek (remélem mind a 9), több emberrel is találkozunk és elvileg a játék elején emberi területen barangolunk. Képességek nagy része biztos megmarad, de az is tuti, hogy lesznek újak. Teszek rá mennyire hőbörögnek a Gyűrűk ura rajongók, de én látni akarok néhány filmes karaktert. Az első részes Gollam és Szarumán megjelenések nagyon jók voltak, de többet akartam. Remélem most kapunk új szereplőket is (Gandalf, Elrond, Aragonr vagy bárki a filmekből. Hobbitok kíméljenek) Éhezem minden új infó morzsára, képekre és videókra.....
  • Lacc 88
    A sráccal, aki jobban szapulja a játékot sok mindenben nem tudok egyetérteni. Már-már túlságosan is a játék ellen van és beleköt mindenbe, amibe csak lehet. Az első részt imádtam az előzetes hatására a napokban ültem neki újra, annyira felcsigázott a folytatás.Talán úgy fogalmazott, hogy unta az előzetest, már mindent elmond a hozzáállásáról. Én imádtam és legalább 4-szer megnéztem már. Az igaz, hogy magával a Gyűrűk Urával nem tudták úgy összehozni, hogy tükrözze a világot, de részemről ez nem is baj. Van már olyan Gyűrűk ura játék, amivel ezt megcsinálták nekem nem kell egy újabb közéjük. Gondja van a sárkányokkal is Ez még csak nem is egy óriás sárkány, mint Smaug és őszintén szólva én azt se tudom biztosan hol hangzik el, hogy ő volt az egyetlen élő sárkány. De persze ebben sem voltak biztosak a törpök, hogy még él, mikor visszatértek a hegyhez. Az első részt is tán azért nem rakták tele régi szereplőkkel, hogy ne mindenki a filmes világra gondoljon egyből, mert ez elrugaszkodik attól. Meg persze pont ő mondja, hogy mekkora világot és történelmet ölel fel ez a fantasy és a Gyűrűk ura csak egy töredéke. Nehogy már akkor egy nyomorúságos sárkány akkora baj legyen. Én mindig úgy tekintettem az első részre, mint egy alternatív világra a Gyűrűk ura alapjaival. Nemtom a készítők, ezt mennyire gondolták így. De pl az orkok már az első részben sem hasonlítottak a filmben lévőkre, szóval jobban illik az alternatív világ meglátás a játékra. Viszont ha így nézzük, akkor azt kezdenek vele, ami akarnak nem? Ahhoz képest nincsenek akkor égbekiáltó bűnök és megcsúfolása a Gyűrűk urának meglátásom szerint. A gameplayben amúgy látszik, hogy végtelen kombót használtak, és sietve érték el a fő pontokat, de ennek ez is volt a lényege.

Az mondjuk nekem is bántotta az ízlésemet, hogy egy lángszórós troll keménykedett ott. Kicsit Gears of War érzést keltett bennem. Viszont úgy láttam a kivégzések, a mozgás és harc változott némileg. Baromi kíváncsi vagyok az erőd elfoglalós ötletből mit hoztak össze. Az első rész nagy hibája a könnyűség volt Miután Talion elég magas szintre lépett egyszerűen nem volt ellenfele még egy 100 fős ork csapat sem. Itt állítólag lesz normal és hard fokozat is, ami nagyon kellett . De még nemtom miben fog megnyilvánulni. Abban is biztos vagyok, hogy a nemesis rendszer is fejlődött. Itt már lehet ork "barátokat" is szerezni, de akár el is árulhatnak az uralom alá hajtott orkok ha nekik nem tetsző dolgot teszel. Az is nagyon jó, hogy lehet váltogatni a ruhát. De, hogy ez mennyire lesz részletes az még kérdés. Nagyon sok még a kérdés és engem némileg zavart, hogy máris ilyen vehemensen támadja a játékot. Van némi igazság egyes meglátásiban, de a nagy részével totál nem értek egyet.

Az még érdekes egyébként, hogy a trailerben Talion és Celebrimbor szétváltak, de a játékban mégis ismét együtt akcióztak. Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a háttere. Plusz az, ahogyan a troll "faltörő kos" akciója vagy a jelenet, ahol szétlőtte a követőnk az ellenfél kezét mennyire egyedi megoldás és ilyen jelenetek is random megörténhetnek-e majd. Vagy a bossnál mi lett volna ha nem a karagoron lovagló ork jelenik meg, hanem valamelyik másik szövetségesem, akkor az a jelenet hogyan zajlana le. Már most rápörögtem a folytatásra nagyon várom a további infókat.
  • gebali
    A podcastban elég erős vita alakult ki, ti kivel értetek egyet?
    https://www.youtube.com/watch?v=MG9oFJ3mmB8
    Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.03.11. 13:11:02
  • Daermon
    Jaaaaaaaaj :DDDDD
  • Caliph
    Hmm,akkor lassan neki is kéne állnom az első résznek :D
  • Voltan
    Az a gameplay videó több, mint korrekt!
    Várós.
  • Daermon
    Nekem is bejött az 1 :)
  • zsanett92
    Jajj de jó! Megyek is befejezem a Shadow of Mordor DLCket, amik kimaradtak. Aztán jöhet ez. Annyira jól sikerült az a játék is. Remélem ebben sem kell majd csalódnunk. *-*
  • Daermon
    Sziasztok!

Érkezik a Shadow of Mordor folytatása :)
    Trailer
    Gameplay