135
Middle-earth: Shadow of War
-
#135 Találkozott már valaki ilyesmivel? PC-n játszok a Middle Earth Shadow of War játékkal Game Pass-szal
Utoljára szerkesztette: Mayorpapa, 2020.08.07. 18:44:31 -
#134 Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne. Kérlek áruljatok el nekem annyit, hogy a Shadow of War végső boss harca és fináléja jobb valamivel annál, mint ami az előző részben volt? Csak mert, bár a Shadow of Mordor kiváló játék volt, és nagyon élveztem minden percét, viszont a fináléja és főként a végső boss "harc" kb. a legrosszabb dolog volt amivel eddig játékban találkoztam. A Szauron Tornyával való harc is roppant kiábrándító volt, de a Black Hand-el való végső "harc" (vagyis az a fél perces QTE cutscene) olyan gyalázatos húzás volt, hogy egyszerűen lenullázta az addigi játékélményt, és a második rész elkezdésétől is elment a kedvem...
Kérlek áruljátok el, hogy a következő rész fináléja szintén ilyen gyalázatos, vagy ott jobb a helyzet? Van normális végső boss harc benne? Tehát a bossal tényleg HARCOLNI kell és van életereje amit szépen le kell sebezni? Szerintem egy hack and slashnél ez nem nagy kérés... -
#133 Már elvitték! -
#132 Van egy fölös MIDDLE-EARTH™: SHADOW OF WAR™ cd kulcsom. Ha esetleg érdekel valakit privátban megbeszélhetjük a részleteket. -
Nálam így fút és nálatok? -
Kurfürst #130 Akkor kell megnyomni amikor a külső kör a belső körbe ér, és korlátozott a száma (1, skillel max 2 lehetőség), néhány ork pedig egyszerűen figyelmen kívül hagyja, náluk nincs utolsó esély. -
LazyB #129 Hali!
Hogy a franc lehet az, hogy mikor elfogy az életem és jön a pici átvezető hogy nyomj egy gombot hogy kivédd az utolsó támadást, hogy ne dögöljek meg, akkor hiába nyomom a megadott gombot mindig meghalok. 19x csináltam és mindig azt mondja hogy rosszat nyomtam pedig nem. -
krisztajo #128 Sajnos nekem nincs meg a dlc, úgyhogy nem. -
cRusa1deR #127 Nincsmit. Nálad jelentkezett az a játékhiba amit #123-ban kérdeztem?
-
krisztajo #126 Köszi, közben láttam egy videót amiben a játékos is így oldotta meg, úgyhogy én is megpróbáltam és sikerült.
Igazából Zogtól tartottam, de simán kitudtam nyírni távolról az íjjal.
Köszi szépen! -
cRusa1deR #125 Én pont tegnap csináltam meg azt a küldetést. Csald el őket a totemek közeléből, aztán tisztítsd meg a totemeket. Az élőhalottakkal meg nem kell kűzdened, mert ha mind a hat totemet megtisztítottad azok automatikusan meghalnak, loot-ot meg úgy sem dobnak. Utána már csak Zog marad egyedül. Ja és az élőhalottak mindig fokozottan sebződnek tűztől.
Utoljára szerkesztette: cRusa1deR, 2018.01.01. 12:54:55 -
krisztajo #124 Help! Adjatok tanácsot az Army of Dead küldihez.
Most vagyok lev. 44, gondoltam nem lesz gond, nagyobbat nem is tévedhettem volna.
Annyian vannak, hogy már a harmadik kapitánynál megszívtam.
Zogról nem is beszélve aki 52-es szintű, ekkora szintkülönbségű ellenfél ellen még nem is harcoltam.
Van erre valami jó taktika?
Már csak ez van vissza a Bright Lord előtt, de ha azt elkezdem gondolom ezt meg elbukom? -
cRusa1deR #123 Amióta kijött az első DLC törzs a játékhoz nálan az össze Ranger tőrt gondori tőrként kapom meg. Az alap és a fejlesztett verzióban is. Tapasztalt valaki hasonló hibát? Tudtok esetleg valmi megoldást a javítására? (Egyébként pont a ranger itemeket gyűjtöm szóval eléggé zavaró ez a hiba.) -
Morinad #121 Akkor kell megnyomni, mikor az egyik kör éppen kitölti a másikat. -
bukkosi #119 üdv!
Valaki aki rá érne le tudná nekem írni üzenetbe, hogy hogyan lehet shadow of mordorból át küldeni a nemesisem és a leghűségesebb szolgálóm? -
Daermon #118 Szerintem jó volt, pontosabban elment :D Egyébként jövőre 2 sztori dlc is jön. Gondolom azokban elvarrják a szálakat. -
Lacc 88 #117 Ti mit szóltok a mostani sztorihoz? Nekem azért van némi hiányérzetem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Celebrimbor árulása és Szauronnal való egyesülése annyira nem jött be. Azt hittem onnantól kezdve lesz még valami komolyabb szál de kb semmi. Elvileg le is zárták a történetet pár perc alatt. Harmadik részről volt már szó? Hiányoltam még legalább néhány vendégszereplőt Gollamon kívül. Valahogy nem az igazi így. De legalább a két Boss fight egész hangulatos volt. -
Daermon #116 Bizony :D -
Evoluti0N #115 Azt a rohadt! :D 14 óra után vettem észre, h a fő képességek mellett levő kis fejlesztések közül nem aktív mind, hanem mindegyik képességnél ki kell választanom, h a 2-3 közül melyiket legyen az. :D -
Ratrak #114 Huh, érdekes ez a játék. Belefutottam egy olyan Warchief-be, aki defender volt, és adaptálódott az átugrás ellen. Mellesleg immunis volt a stealth-re és a szörnyekre, valamint adaptálódott a kivégzésekre is. Egyedül a tűz sebezte, de hiába robbantottam be mellette mindent, annyi mobbal rohangált állandóan, hogy nem tudtam kellő DPS-t bevinni, hogy elkapjam. Vagy 1 órán át próbálkoztam vele, semelyikünk nem bírt a másikkal, végül idegeim megkímélése végett elmenekültem. Bodyguardjává tettem 4 kapitányomat, és ráuszítottam őket. 15 másodperc alatt a sz*rt is kiverték belőle :D Nem mondom, hogy nem esett jól végignézni :P
Van egy feelingje a játéknak ;) -
Daermon #113 Végeztem én is. Már csak a Siege farmolos dolog van, de ahhoz most nincs kedv (majd ráérős időmben ostromozok). A sztori nem volt rossz, jobb mint az 1. Bár ez az egészre igaz :)
A sztori DLC-kre is kiváncsi leszek.
Szerintem ez egy jó kis erős 8/10 lett. -
Lacc 88 #112 Hasonlóan mint az első részben a sztori egy bizonyos részét követően tudod magad mellé állítani őket.
Maximum a kivégzés alkalmával vagdos fejeket meg végtagokat. Mennyire jársz a játék elején? Folyamatosan tudod fejleszteni a karaktert és oldódnak fel képességek is. Nálam a kivégzések alkalmával elég durván felaprítottam egyes esetekben az ellenfeleket. Félbevágva, lefejezve, karok és lábak repültek mindenfelé. Persze volt, hogy utána visszatértek a delikvensek összevarrva, megcsonkítva vagy éppen félig Terminátor alakban csupa fémmel kipótolva a felszabdalás után. SZóval a sima harc alatt se nagyon rémlik, hogy menne a csonkolás csak kivégzések alkalmával.
-
#111 Hogy a bánatban tudom az orkokat magam mellé állítani? Hiába nyomom az e-t rájuk halál közelben, semmi nem történik. Másik itt miért nincsen csonkolás, mint az első részben, csak simán csapkod, meg ha földön van ki tudom őket végezni, az első részben ettől jóval látványosabb volt a harc. -
NonameMan #110 Összességében véve nagyon jó a játék, de azért ahogyan a sárkány irányítását megcsinálták kijárna egy jó nagy tockos az illetékeseknek.
Számtalan játékban repültem már sok mindennel, de állítom ez a legpocsékabbul irányítható repülő dolog amit valaha tapasztaltam. Pedig ha jól megcsinálják nagyon élvezetes lehetett volna sárkányon repülni, de ez egy rémálom. -
#109 Egyebkent az is jo megoldas lehet hogy hagyod magad leolni egy alacsonyabb szintu orknak, vagy kapitanynak, utana pedig vendettazol ellene.
Akkor is tuti jo lootot kapsz :)
-
szfnzsolt #108 Akkor viszont ez azért furcsa nekem, mert direkt odafigyelek mindig, hogy a félelmeit meg a gyengeségeit használjam ellene de mégis csak common lootokat kapok, sehol egy rare vagy egy epic. A death threat-et már többször alkalmaztam akkor néha néha esett rare de inkább common-ok ugyanúgy. Köszi a tanácsot. Megfogadom. -
#107 Elvileg random a loot, sot ugy vettem eszre hogy a szintje is (a te szinted +/- 5 talan ha jol figyeltem meg), es nem fugg attol hogyan olod meg.
Sot vannak olyan felszerelesek amelyek bonusai kimondottan stealth-es, archer, fire, poison stb olessel hozhatok elo.
Lesz majd olyan skill is ami elvileg noveli a jobb loot drop lehetoseget.Es ugye ott van (lesz) meg a death threat is ami szinten erre szolgal.
A kapitanyokat pedig ugy tudod felismerni ha elkapsz es kivallatsz egy zold ikonnal jelzett wormot, az mutatja meg a skilleket.
Btw az aranyat csak es kizarolag xp bonusra erdemes kolteni, mert a mid-endgameben nagyon lelassul a fejlodes. -
szfnzsolt #106 Köszönöm a gyors választ! Az lehet, hogy ha kikeresem egy captain gyengeségét (pl. azonnali halál stealth ellen) és ezt alkalmazva a loot-om alacsonyabb szintű mintha hosszabb f2f harc során ölöm meg? Volt már rá eset, hogy alacsonyabb szintű captain jobb loot-ot dobott... -
Daermon #105 Captaint lehet majd, ha odaérsz a sztoriban (skilleknél írja is). -
szfnzsolt #104 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Most már lassan 10 óra játék után még mindig nem sikerült rájönnöm milyen lehetőségeim vannak egy warchief-hez eljutni vagy legalább a nevét megtudni. Captain-öket nem tudok drain-elni igaz? Jól tudom? Hogy esetleg tőlük ha kapcsolatban állnak megtudnék valamit! Előre is köszi a tanácsokat! -
Kurfürst #103 Köszi! A ghoul farmert akkor megsíratom, szegény rosszkor volt rossz helyen. :D -
Lacc 88 #102 Elvileg változatosabb és több egyedi orkot generál a játék, mint az előző rész. És a fő térkép is több erődre van felosztva mindenhol több tucat egyéb orkkal szóval választék lesz bőven. Na meg az alapján is változni fognak, hogyan lépsz velük kapcsolatba. Én pl kettévágtam egy orkot levágva egyik kezét és lábát. Rövid idő belül visszatért félig gépként :D
Viszont ezek az orkok, akiket említettél nálam is jelen voltak szóval ők lehet egyediek és mindenkinél ott vannak.
-
Kurfürst #101 Az elején vagyok, belefutottam pár Epic orkba az Act 2-ben (az egyik dalos pacsirta és rímekbe szedne mindent, a másik afféle gumicsizmás típus és ghoulokat tenéysztenye) és színes egyéniségük ellenére jól le is gyaktam őket.
Külön kedvencem az elején az elmebeteg berserker ork, kb. kilátszik a fél agya és enyhén sérült a lelke mert csak hümmögni meg nyögni tud, na meg persze iszonyat nagyokat odaverni. :)
Az nem világos, hogy érdemesebb lenne-e az ilyen jópofább orkokat életben hagyni és később dominatelni, mert esetleg egyediek, vagy lesz még bőven hasonló random generált kapitány a játékban és ne sírassam őket meg nagyon? -
#100 Brokenig 2x is elvittem de keptelen voltam dominate-elni, azonnal megolt ahogy kozel mentem.Es persze NO CHANCE ork szoval hiaba fejlesztettem ki a dupla last chance-t, itt nem ervenyesul.
Sebaj, megprobalom elkerulni es remenykedem hogy valamelyik orkom veletlenul lerakja egy kuldiben :)
DT-et meg a loot miatt tolom rajuk mert nemigen kapok legendaryt semmibol. -
Lacc 88 #99 Jelenleg még annyira meg tudnak szopatni, hogy eszembe se jutott a death threat használata anélkül is durva arcok. Legjobb, amikor hívom a testőrömet erre megjelenik egy másik ork és a szemem láttára vágja el a torkát miközben fél lábbal a sírban vagyok már egy másik kapitány miatt :D
Sokkal jobb lett a nemezis rendszer mint volt.
-
#98 De miért nyomtál rá annyi death threat-et? Elvileg, ha broken szintre ér a harcban, akkor meg tudod alázni, és csökken a szintje. -
#97 Sot a g@ci jon utanam terkeprol terkepre es ambushol amikor csak teheti :D
Na ez nagy fun lesz igy, jok ezek a varatlan dolgok. -
#96 Ha kizoomolsz teljesen a terkeprol, akkor tudsz kozlekedni a kulonbozo teruletek kozott.
Nem tudsz dominalni orkokat akik nalad magasabb szintuek, mindig a karakter aktualis szintje hatarozza meg a csatlosaid max. szintjet is.
En jol beszoptam mert van egy ork akire tobbszor is death threatet nyomtam, es egyszeruen keptelen vagyok leverni.Mar level 58-ig szintezte a Nemezis rendszer, en meg most lettem lvl40.
Egy graugot ket lovessel lerak, szoval ... nem tudom mitevo legyek :) -
#95 :P -
#94 Ne is mondd, megvettem azt is :D Novemberben a Nioh után koplalás jön...