Middle-earth: Shadow of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Egyetértek. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Értem hát 😄 Tény ami tény, kicsit gáz a dolog, de igazából a játékélményből azért sokat nem vesz le. Ez itt elsősorban a hangulatról és a nemezis rendszerről szól. Persze nem is neked kell ezt magyaráznom.

Én amúgy fura állatfaj vagyok, sose zavart az, ha egy játék könnyű. Végigvittem én is a DaS 1-et háromszor, a 2-t, és a 3-at egyszer, és imádom. De soha nem zavart, ha egy játék csak annyi egy fárasztó nap után, hogy beszippant a hangulat, és csak simán hátradőlve jól érzed magad.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát csak poén, azt ennyi, nem nagy szám, csak most per pillanat viccesnek tartom. 😄

De mi a bánatot pörögsz te ezen? Nyomkodd egyszerre az összes gombot ha neked úgy jó, ha meg szeretnéd normálisan akkor úgy játszd. Komolyan más dolog nincs ebben a játékban, csak, hogy lehet a leglényegtelenebb részén pörögni órákat?

Igazad van nem értem mit pörögsz ezen ennyit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Várj nem nem értesz.
Érted, alap felállás:

ütés: négyzet
ha a fejük fölött van háromszög akkor védekezned kell...
alap esteben ezt figyelni kéne.
x meg az elgurulás

De!
ha egyfolytában nyomogatod mindkettőt/mindhármat egyszerre, akkor akár olvashatsz is közben.
Nem nehéz sem így sem úgy, hanem az irányítást egyszerűsíted. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.11. 20:55:39

Ez nem Darksouls és nem is a harcrendszer a lényege szerintem. Bright lord vagy (Dark Lord szint erőben)..Bebaszna ha még a plebsz orkokon kéne görcsölnöd. Elég nagy butaság az ágyutöltelék ellenfelektől nehézséget várni. Ez nem az a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Itt nem ez a lényege...😊
Asszem Voltan már érti mire gondolok, a gombokra, nem kell neked ezt figyelned, hanem kijátszhatod, leegyszerűsítheted a rendszert. 😄

érted, nem nyomkodni kell az ütést és nézni a x-et meg háromszöget, hanem mindet EGYSZERRE NYOMKODVA szépen semmi teendőd nincs. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.11. 20:48:51

Shep
Akkor váljon egészségére 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dehogy nem. Odavissza játszotta az összeset mindenféle nehezítéssel.

Shep
Egyiket sem játszotta végig, nem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom mit vársz Dark. Ennyi From játékkal a hátad mögött már nemigen lehet neked nehéz játékot csinálni.

darkSectorxxx
GOD MODE? 😄

darkSectorxxx
Ennyi. Hekk. 😄 gyök2 harcrendszer könyvolvasással egybekötve még hasznos is a játék. 😄

Batman 4 epizódja és a mad max is asszem ilyen. 😊

Voltan
Kipróbáltam, rámrontott vagy 10 mob meg két szörnylovas. Párszor kellett gurulni is, de amúgy semmi egyéb speckót nem használtam, és tényleg 😄😄😄 Jó, hát na... A hangulat azért odab*sz 😄

darkSectorxxx
😄
Négyzet+Háromszög nyomkod. 😄

Ha kell X-et is, akkor mindhármat egyszerre, és közben olvashatsz egy krimit akár. 😄

Voltan
😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Ehhez én nem vagyok elég ügyes 😛

darkSectorxxx
<#pias> <#vigyor2> <#ravasz1> <#hehe> <#vigyor3> <#vigyor5>

Előző részből mentések jók valamire? Mintha korábban lett volna róla szó, hogy tartsuk meg.

Plusz a másik részben volt olyan lehetőség, hogy külön lehetett olyan küldetéseket csinálni, hogy végezz időre a fő orkokkal stb... Ebben van hasonló, ami nincs a sztori részben? Ezt imádtam csak egy rohadt nagy hibája volt, hogy ha dobott valami cuccot a fegyókhoz és nem vettem fel, akkor ott maradt a pályán még a sztori módban is. Baromi idegesítő volt.

dartonite
Ja es nem arra gondolok amikor magadert allsz bosszut hanem amikor online playerek miatt.Berak egy tok kulon instance-ba es ott kell kemenykedni egy hatalmas fortressben, 3-4 bossal, orkokkal, caragorokkal telenyomva.
Na itt tenyleg kellett taktikazni meg menekulni neha 😊
dartonite
A vendetta missziok kimondottan tetszenek!
darkSectorxxx
Délután hazaérek lesz egy ötlezem, videóba mutatom meg. 😄
Amúgy nagyon egyszerű és logikus, a Batman-t is így kellett volna játszanom. 😄

Voltan
Na és mi az a trükk?

grebber

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Igen sokkal egyszerűbbé, én ezért kezdtem azonnal Nemesis-en, egyedül az volt baj hogy kikapcsoltam a HUD-ot és nem láttam bizonyos dolgokat.
De ja, van egy brutál jó kit "trükk, hogy még az se haljon meg aki meg akar halni".
Igazából a sima mobok hozzád sem érnek. 😊

Amúgy érdemes a koponyáknál legyőzni a boss-okat vagy ezek ujratermelődnek?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.11. 00:20:29

Ebben könnyebbé? Ha maradt az első rész nehézségi szintje, akkor nincs miről beszélni 😄 Játék második felére kb legyőzhetetlen vagy.

darkSectorxxx
ÚRAMISTEN, most jöttem rá a tökéletes cheat-re OMG....<#idiota>
Van egy megoldás, amivel milliószor könnyebbé tehetitek a harcot a játékba, no comment....😄

Azt nem értem eddig miért nem jutott esszembe...😄

darkSectorxxx

darkSectorxxx

darkSectorxxx
😛 THX

dartonite
Tedd at Nemesis-re, igy mindjart mas az elmeny 😊
lwb
Arra jó lesz ez is. Én az első részt annyira, de annyira meg akartam szeretni. De nagyon nem ment.

Voltan
Ez egy olyan dolog, amivel nem foglalkozom. A befejezést max. megnézem youtube-on, de se vásárolni, se grindolni nem fogok - utóbbit max. akkor ha valamennyire leköt, az előző részt is felrakom időnként, mert élvezem a kaszabolást, meg a világot, ezzel se lesz másképp.

A lootboxokat meg letojom.

darkSectorxxx
Egyetértek.
Attól félek ilyen monoton egyszerű lesz végig.
Én ma elkezdem előről a legnehezebb fokozaton inkább 😊

dartonite
Aktivalodott, par orat mar toltam is.
Eddig tetszik, bar normalon eddig csak akkor haltam meg ha akartam, szoval ez a harcrendszer meg mindig nagyon egyszerunek tunik.
Az hogy elso szinten, alap cuccokban siman lerakom a 15-os szintu warlordot, az kicsit fura.
Ennek ellenere persze nem ez fog donteni alapvetoen, es vegre van magasabb nehezsegi fok.Maga a jatek jol nez ki, meg az en regi vasamon is szepen fut.Meg az elso Act-ban maszkalok es kuldizgetek, az ork vezerek beszolasait viszont nagyon eltalaltak, jokat kacarasztam egyiken-masikon 😊
lwb
Pedig egyszerű és a Polygon és a GameSpot is megemlíti: a loot box rendszer. Hogy a "valódi befejezés", a Shadow Wars vagy mi, állítólag csak úgy fejezhető be, ha egy rakás loot boxba invesztálsz vagy órákig grindolsz. Kb mint egy mobiljátéknál. Az alapkampány végigvihető simán, de annak a befejezése meg nagy csalódás a leírások szerint, szóval finoman tolják az embereket az utolsó rész, a Shadow Wars irányába, hogy a "valódi" befejezést megkapjuk.

Ez kb. nekem azt jelenti, hogy ezt a játékot még ingyen sem, köszönöm.

darkSectorxxx
Sorry úgy néz ki reggel 6-kor aktíválódik csak a játék!!!grrrr <#boxer>

darkSectorxxx
Látom kapok egy fasza kardot is majd. 😛

darkSectorxxx
"Hááát...

Alig tűnik többnek, mint az első rész picit ráncfellvartabb, amolyan duvább mod féle változata."

Jól látod ez lesz a WAR.

Nem SOM2 hanem egy alternatív rész...valszeg ők is érezték, hogy ez inkább egy újrahasznosítás. <#email>
Tomb Raider-nél is....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.09. 23:27:10

darkSectorxxx
még 40 perc:

Shadow of War
(Stream)

Voltan
Ezek köszül számomra nem mérvadó egyik sem, a Gamespotról több ízben kiderült, hogy megvette a jó review-t valamelyik kiadó, az IGN meg... hááát.
Csak azért csodálkoztam, mert technikai problémákról még nem hallottam a játékkal kapcsolatban, de lehet, hogy nem tájékozódtam eléggé.

wedge31
Gamespot, de ök általában is szigorúan pontoznak nem csak ennél a játéknál.
Ha csupa jót akarsz hallani akkor itt van a ign review.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Voltan
MIlyen technikai problémákat? Erről nem olvastam.

wedge31
Mindenhol azt írják, hogy túlvállalták magukat a monolitnál a kevesebb néha több, de a legfájóbb, hogy a technikai problémákat is több helyen sérelmezik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Voltan
Elolvastam a PC Gamer értékelést, hát elég vacak volt. A túlnyomó részében áradoznak róla, hogy mennyire király, meg milyen hangulatos, meg milyen jó az új nemezis rendszer, mert woow. Aztán megemlítik, hogy kicsit túlzsúfolt a térkép, és túl sok felesleges tevékenység van, aminek a hiányát nem is éreznénk. BUMM, 73% 😄😄😄😄

Szóval nem igazán jött le, hogy mi a problémájuk vele 😄 Elolvasok még egy pár cikket.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.10.06. 11:11:55

grebber
Game Informer – 9.5
Games Radar – 4.5/5
COGconnected – 94/100
Shack News – 9/10
Xbox Achievements – 85/100
PC Games N – 8/10
PlayStation Universe – 8/10
Push Square – 8/10
The Sixth Axis – 8/10
Polygon – 7.5
PC Gamer – 73

Next PC upgrade: 2022

😊 nyilván nem arra gondoltam hanem küldetések közben végtelenül termelődtek az ellenfelek amíg nem intézted el a kapitányt és volt mikor 30-an vettek már körbe egy erődben na az frusztráló volt

t

Prince23
Az orkok mindig jönnek.... ha kiesik egy, jön a helyére kettő. Lásd Gyűrűk ura filmbe is 😄

De amúgy tiszta fura lenne, ha minden orkot elölnünk, és újra betöltésnél kapnánk egy halott mapot, várost...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.09.30. 23:39:50

héj, a végtelenül termelődő ellenféles baromság megint a játék része? az első része fos volt amiatt

t