135
Middle-earth: Shadow of War
  • darkSectorxxx #93
    Attól töbebt ér amúgy.
    Tomb raider lehet szubjektív, persze, az árban, de az baromi fasza volt és messze jobb ettől, ha így nézzük, akkor ez a TR-hez képest 1 euro.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.15. 13:43:20
  • molnibalage83
    Hát, akkor majd 5 EUR-ért...
    (A Rise of The Tomb Raider sem érte meg a teljes árát nálam.)
  • darkSectorxxx #91
    Ostoba felhasználók, nem csodálkozom.

Jó játék amúgy.
    Kár hogy kiadták az Evil Within 2-őt is mellette....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.15. 13:41:34
  • ratgab
    Mikrotranzakciónak szól az a 2.3, ami egyébként egy percig sem befolyásolja a játékmenetet.
  • darkSectorxxx #89
    Igen.
    Pontosan így lehetne körülírni ezt a játékot.

A 2.3 az inkább annak szól, hogy ez mint a címe is sugallná, nem egy kövi termék, hanem mondjuk úgy egy csiszolt standalone.

Ha engem kérdezel, senem 8.1 pont, senem 2.3
    Hanem 6-7 pont közt adnék rája.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.15. 13:21:47
  • molnibalage83
    2.3...??? Ennyire pocsék lett? Ez az értékelés azt mutatja, hogy csak az első rész 2.0-ja? Tehát szebb, nagyobb, de semmi új?
  • Lacc 88
    Akik már előrébb járnak lenne néhány kérdésem.
    1. Az első területre mikor tudok visszamenni? Egy rakás összeszedhető cucc maradt még és bosszút kellene állnom néhány orkon is.
    2. Amikor már kapitányokat kellene toboroznom nem engedi, mert az összes magas szintű és le kell húznom őket. Hogyan működik ez a szintkülönbséges dolog? Gondolom ha magasabb szinten van az adott ork nálam, akkor nem tudom a követőmmé tenni deelég ha én pl. 16-os vagyok ő meg 15-ös? Mert mondjuk a 17-est már nem tudom befolyás alá vonni?

Legmagasabb fokozaton tolom a játékot és itt már tényleg komoly kihívások vannak. Szarrá vernek a rohadt kapitányok ráadásul egy területen 2-3 is jelen van egyszerre. Mikor végre lenyomok egyet akkor meg nem tudom követőmmé tenni. De fasza így a játék nem annyira könnyű, mint az előző rész.

• darkSectorxxx #86
    Hát ja ez csak egy poén sima harcokhoz jó, komplexebb boss-ok ellen jó ha azért nem a könyvet olvasom. :D
  • AntiHero
    Majd kivancsi leszek, hogy a fortres bossokat is így fogod e legyőzni. :))

Mert bejutni könnyü hozzájuk...de trónteremben lehetnek meglepik azért. :)
  • dartonite
    En most ertem at az ACT II-be, az elso ket napom csak felfedezessel es maszkalassal telt.Na meg foleg vendettaztam.
    Kezdodik a jatek erdemi resze, a dominate :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az Arenas kuldetes megfingatott rendesen, kaptam egy legendary 19-es szintu orkot a vegen, aki 3 tuzlabdaval kifektetett mindig.Eltartott egy darabig amig rajottem hogyan banjak el vele.
  • darkSectorxxx #83
    Egyetértek. :)
  • Voltan
    Értem hát :D Tény ami tény, kicsit gáz a dolog, de igazából a játékélményből azért sokat nem vesz le. Ez itt elsősorban a hangulatról és a nemezis rendszerről szól. Persze nem is neked kell ezt magyaráznom.

Én amúgy fura állatfaj vagyok, sose zavart az, ha egy játék könnyű. Végigvittem én is a DaS 1-et háromszor, a 2-t, és a 3-at egyszer, és imádom. De soha nem zavart, ha egy játék csak annyi egy fárasztó nap után, hogy beszippant a hangulat, és csak simán hátradőlve jól érzed magad.
  • darkSectorxxx #81
    Kihívás az itt van. :D
  • darkSectorxxx #80
    Hát csak poén, azt ennyi, nem nagy szám, csak most per pillanat viccesnek tartom. :D
  • ratgab
    De mi a bánatot pörögsz te ezen? Nyomkodd egyszerre az összes gombot ha neked úgy jó, ha meg szeretnéd normálisan akkor úgy játszd. Komolyan más dolog nincs ebben a játékban, csak, hogy lehet a leglényegtelenebb részén pörögni órákat?

Igazad van nem értem mit pörögsz ezen ennyit.
  • darkSectorxxx #78
    Várj nem nem értesz.
    Érted, alap felállás:

ütés: négyzet
    ha a fejük fölött van háromszög akkor védekezned kell...
    alap esteben ezt figyelni kéne.
    x meg az elgurulás

De!
    ha egyfolytában nyomogatod mindkettőt/mindhármat egyszerre, akkor akár olvashatsz is közben.
    Nem nehéz sem így sem úgy, hanem az irányítást egyszerűsíted. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.11. 20:55:39
  • ratgab
    Ez nem Darksouls és nem is a harcrendszer a lényege szerintem. Bright lord vagy (Dark Lord szint erőben)..Bebaszna ha még a plebsz orkokon kéne görcsölnöd. Elég nagy butaság az ágyutöltelék ellenfelektől nehézséget várni. Ez nem az a játék.
  • darkSectorxxx #76
    Katt! :D
  • darkSectorxxx #75
    Itt nem ez a lényege...:)
    Asszem Voltan már érti mire gondolok, a gombokra, nem kell neked ezt figyelned, hanem kijátszhatod, leegyszerűsítheted a rendszert. :D

érted, nem nyomkodni kell az ütést és nézni a x-et meg háromszöget, hanem mindet EGYSZERRE NYOMKODVA szépen semmi teendőd nincs. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.11. 20:48:51
  • Shep
    Akkor váljon egészségére :D
  • ratgab
    Dehogy nem. Odavissza játszotta az összeset mindenféle nehezítéssel.
  • Shep
    Egyiket sem játszotta végig, nem?
  • ratgab
    Nem tudom mit vársz Dark. Ennyi From játékkal a hátad mögött már nemigen lehet neked nehéz játékot csinálni.
  • darkSectorxxx #70
    GOD MODE? :D
  • darkSectorxxx #69
    Ennyi. Hekk. :D gyök2 harcrendszer könyvolvasással egybekötve még hasznos is a játék. :D

Batman 4 epizódja és a mad max is asszem ilyen. :)
  • Voltan
    Kipróbáltam, rámrontott vagy 10 mob meg két szörnylovas. Párszor kellett gurulni is, de amúgy semmi egyéb speckót nem használtam, és tényleg :D:D:D Jó, hát na... A hangulat azért odab*sz :D
  • darkSectorxxx #67
    :D
    Négyzet+Háromszög nyomkod. :D

Ha kell X-et is, akkor mindhármat egyszerre, és közben olvashatsz egy krimit akár. :D
  • Voltan
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ehhez én nem vagyok elég ügyes :P
  • darkSectorxxx #65

• Lacc 88
    Előző részből mentések jók valamire? Mintha korábban lett volna róla szó, hogy tartsuk meg.

Plusz a másik részben volt olyan lehetőség, hogy külön lehetett olyan küldetéseket csinálni, hogy végezz időre a fő orkokkal stb... Ebben van hasonló, ami nincs a sztori részben? Ezt imádtam csak egy rohadt nagy hibája volt, hogy ha dobott valami cuccot a fegyókhoz és nem vettem fel, akkor ott maradt a pályán még a sztori módban is. Baromi idegesítő volt.

• dartonite
    Ja es nem arra gondolok amikor magadert allsz bosszut hanem amikor online playerek miatt.Berak egy tok kulon instance-ba es ott kell kemenykedni egy hatalmas fortressben, 3-4 bossal, orkokkal, caragorokkal telenyomva.
    Na itt tenyleg kellett taktikazni meg menekulni neha :)
  • dartonite
    A vendetta missziok kimondottan tetszenek!
  • darkSectorxxx #61
    Délután hazaérek lesz egy ötlezem, videóba mutatom meg. :D
    Amúgy nagyon egyszerű és logikus, a Batman-t is így kellett volna játszanom. :D
  • Voltan
    Na és mi az a trükk?
  • grebber
    Performance Analysis
  • darkSectorxxx #58
    Igen sokkal egyszerűbbé, én ezért kezdtem azonnal Nemesis-en, egyedül az volt baj hogy kikapcsoltam a HUD-ot és nem láttam bizonyos dolgokat.
    De ja, van egy brutál jó kit "trükk, hogy még az se haljon meg aki meg akar halni".
    Igazából a sima mobok hozzád sem érnek. :)

Amúgy érdemes a koponyáknál legyőzni a boss-okat vagy ezek ujratermelődnek?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.11. 00:20:29
  • Lacc 88
    Ebben könnyebbé? Ha maradt az első rész nehézségi szintje, akkor nincs miről beszélni :D Játék második felére kb legyőzhetetlen vagy.

• darkSectorxxx #56
    ÚRAMISTEN, most jöttem rá a tökéletes cheat-re OMG....
    Van egy megoldás, amivel milliószor könnyebbé tehetitek a harcot a játékba, no comment....:D

Azt nem értem eddig miért nem jutott esszembe...:D
  • darkSectorxxx #55
    Shadow of War - PS4 - part 1 - NO HUD - NEMESIS DIFFICULTY
  • darkSectorxxx #54
    Monoton of War - part 2